miky_hz je napisao/la:Jos da puste ton i mjeraskyisthelimit je napisao/la:snimak pocinje upravo na FACETVnema spavanja nocas,jok jok
Ja bgm imam ton.Telemach...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la:Jos da puste ton i mjeraskyisthelimit je napisao/la:snimak pocinje upravo na FACETVnema spavanja nocas,jok jok
Znam da nije Zetor. Asocijacija na nesto al ti si 91. god... Hvala na konkretnom odg...zizu1991 je napisao/la:Nije Zetor, nego Zetasamson je napisao/la:Kakav je ta Zetor iz CG? Bolji od Borca::))?
BTW, čestitke svim navijačima Sarajeva, i zahvaljujem klubu koji je koliko - toliko osvijetlio obraz bh nogometa
Iduću rundu nek' se postave kao protiv Levskog, i mislim da problema ne bi trebalo da bude
jesam li ja ovo slijep ili samo kod sarajeva i Zete piše protivnik jednog od tih klubova ?hurem je napisao/la:fakat...NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43553.html Kakva je ovo zaje......UEFE?Pun mi je k....Evrope....
O tome ti pricam....anonimni je napisao/la:jesam li ja ovo slijep ili samo kod sarajeva i Zete piše protivnik jednog od tih klubova ?hurem je napisao/la:fakat...NEZALAGANJE je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43553.html Kakva je ovo zaje......UEFE?Pun mi je k....Evrope....
Marjan BOG! KUPIO ME SA ONIM KAD JE REKAO DA SU MU HORDE NAJDRAZI NAVIJACI.......i sa onim za srecu Sarajevo Horde BOG i Čarsijaskyisthelimit je napisao/la:[youtube][/youtube]
TRUST je napisao/la:Nako znal ko kakva je situacija sa stadionom zete i gdje oni igraju imal kakve teorije i mogucnosti da jedno barem 1000 Hz dole bude a sto da ne i vise,kad vas je u Sofij dosta bilo sto da ne i dole da napravite domacinsku atomsferu
prva kući idući četvrtak...Postao/la Orion87 dana 27 jul 2012, 01:19
Ovaj zna li iko jel se prva protiv Zete igra na AFH ILI u gostima ?
svašta, još od utorka imam drugačije mišljenje prema UEFI i sad i ovo, al' bar mi znamo ko je prošaoNEZALAGANJE je napisao/la:O tome ti pricam....anonimni je napisao/la: jesam li ja ovo slijep ili samo kod sarajeva i Zete piše protivnik jednog od tih klubova ?
Koji text?Mislis na ono sto sam ja postavio?Nije ni bitan on,bitni su parovi 3.runde!!!powerplay je napisao/la:Smiješni ste, pa ovaj tekst je napisan prije nego se naša utakmica završila,

Pa da , to je sve napisao negdje oko 22h kad je naše drugo poluvrijeme počelo. Pa pogledaj naš rezulat nema izvještaj samo strijelci i kartoni. Baš ovi iz UEFE čekali da završi Sarajevo u 23h pa da pišu tekst i parove.NEZALAGANJE je napisao/la:Koji text?Mislis na ono sto sam ja postavio?Nije ni bitan on,bitni su parovi 3.runde!!!powerplay je napisao/la:Smiješni ste, pa ovaj tekst je napisan prije nego se naša utakmica završila,
Pametnjakovicu vidi kad su parovi editovani,a bilo je i utakmica koje su zavrsile poslije Sarajeva,pa su svi parovi ok!powerplay je napisao/la:Pa da , to je sve napisao negdje oko 22h kad je naše drugo poluvrijeme počelo. Pa pogledaj naš rezulat nema izvještaj samo strijelci i kartoni. Baš ovi iz UEFE čekali da završi Sarajevo u 23h pa da pišu tekst i parove.NEZALAGANJE je napisao/la:Koji text?Mislis na ono sto sam ja postavio?Nije ni bitan on,bitni su parovi 3.runde!!!powerplay je napisao/la:Smiješni ste, pa ovaj tekst je napisan prije nego se naša utakmica završila,
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946 i 13 gostiju.