FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bparena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bparena » 27 jul 2012, 03:03

delko je napisao/la:znaci ovo nije podvig, vec ko da je liga evrope vec osvojena, stvarno svaka cast, izbaciti Levski iz Sofije........... :o

matere mi drago ko da je borac uzeo ;) svaka cast znaci, nemam rijeci ;)
Hvala ti i u moje ime - nadam se da ce i naš Borac gazit Evropom i da ce mo svi skupa slaviti te pobjede. Pozdrav iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2012, 03:06

Sve super, krasno, sljedeća obaveza ko nije:

[youtube][/youtube]

Cvaja za člansku se ima garant, nemojte da vam je mrsko. Ode se do kluba kupi karta za Zetu i usput učlani.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 jul 2012, 03:18

zgembo89 je napisao/la:Imal gdje snimke poluvremena i Said je stvarno zvjer od igrača šteta što je prokockao šansu u Bundes ligi,a vidi se da ima ono nešto u sebi..
Sta steta?? Decko zabio veceras 2 komada :mrgreen: . Otici ce on u inostranstvo a Sarajevo kesirat i tjt.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 27 jul 2012, 03:20

Cestitke i od mene utakmica je bila super zasluzeno slavili , nadam se da ce se Husejinovic naci na spisku A repke u Septembru danas je bio najbolji igrac na terenu samo jos koju kilu (5-8 kg) da skine mislim da je on potreban A repki a i repka njemu da se proda u neku jacu ligu treba njega pozvati umjesto Ibricica.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 jul 2012, 03:23

rossoner je napisao/la:Kad malo skontaš ko će sve igrati u istom krug kao i Sarajevo: Marseille, Inter Milan, Liverpool FC, Anzhi (sa Eto'om), Hannover...

Obzirom da će, svi se nadamo, Sarajevo proći u play off - tek će tu blještiti od atraktivnih protivnika. Sarajevo će mnogo dobiti ovime... Sretno vam komšije.
I Sarajevo i Bosna.

Još jednom svaka čast!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jul 2012, 03:28

Grlo i dlanovi bole ali ne žali se.... Huseijnović i mali Suljić ... uff hvala vam i hvala cijeloj ekipi....

Jel' neko skontao kako specijala uhvati Asmira kad ga je zakucao pa potrčao nama u zagrljaj :D 8-) :mrgreen:

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 jul 2012, 03:32

ramiral je napisao/la:Grlo i dlanovi bole ali ne žali se.... Huseijnović i mali Suljić ... uff hvala vam i hvala cijeloj ekipi....

Jel' neko skontao kako specijala uhvati Asmira kad ga je zakucao pa potrčao nama u zagrljaj :D 8-) :mrgreen:

VOLIM VOLIM VOLIM...
Ma vidio sam - pravio se specijala vazan - ali jesil primjetio kad je mislim drugi gol pao kako se opet jedan od specijale raduje - digo ruku - iskljucio se pravo :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jul 2012, 03:37

Zraknuo sam zadnjih 6-7 minuta da su se više okretali i gledali teren nego nas... :mrgreen:

Nisam vidio to za gol jer sam skakao ali ne sumnjam... 8-)

Usput hvala na podršci svim Bosancima i Hercegovcima ma odakle bili... to je i normalno podržati naše klubove kada nastupaju u evropskim takmičenjima.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 jul 2012, 03:38

E čuj zeta :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 27 jul 2012, 03:39

Vodja navijaca Levskog žali se i priča sta im je radila Sarajevska policija :lol: :mrgreen:

http://www.****.bg/****_tv.php?ca ... ideo=48187
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jul 2012, 03:40

skyisthelimit je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ufff koji likčina.... kupio me sa onim prenosom Belgija-BiH .. al' kad vidjeh i čuh ovo sad...

Marijane care...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 27 jul 2012, 03:57

Hvala vam momci za onoliku borbenost i ovaj veliki uspjeh i prolaz u naredno pretkolo

Biti dio vecerasnjeg spektakla je bilo nesto neprocjenjivo

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

VOLIM TE SARAJEVO
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 jul 2012, 03:58

Kosmije, neznam sta da kazem, hvala vam za SVE.

Jedan za noz.
Drugi za zicu.
Treci za Srebrenicu!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 27 jul 2012, 04:08

FK Sarajevo nakon tekme sa Levskim - studio FaceTV

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

High

Post Postao/la High » 27 jul 2012, 04:16

Fantastično! Kapa do poda stručnom štabu i igračima našeg kluba, bolje nije moglo. Utakmica odlična, odavno nisam gledao FK Sarajevo u boljem izdanju, strahota. Posjeta isto tako i više nego dobra, za one dvije tribine se i očekivala takva posjeta. Sjever odličan, sad gledam klipove i naprosto ne vjerujem da je onako strašno izgledalo. Gledao sam i snimak maloprije na FACE-u i pojebali su užasno zvuk na ovoj utakmici, samo se komentator čuo, isto kao da su navijači bili 2 km dalje od stadiona. Ali, nebitno je to sad. Ja sam prezadovoljan, presretan i ponosan na ovaj rezultat. Izbaciti giganta kao što je Levski nije mala stvar. Okej, nisu nešto strašni zadnjih par godina što se rezultata tiče, ali su respektabilan klub i to je tako. Bugari sjebani tokom čitave utakmice, kasnili 5-6 minuta na stadion. Sljedeća utakmica protiv Zete na Koševu, i onda idemo njima u goste. Svi u Podgoricu, da napravimo invaziju. Sve što trebate imati za ovo gostovanje je 40-tak KM i ličnu kartu. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 jul 2012, 04:52

sta su onda Dzeko, Modric, Papac, Fajic, Subasic, Hrgovic, Hasagic, Stilic, Skoro, Maletic i jedan i drugi i jos ko zna koji ....??????[/quote]
Ja ne znam da li je najbolji igrac koji je izasao iz ove nase lige ali definitivno niko u ovoj ligi nema onakavu promjenu kretanja. Pretjeracu ako ga uporedim sa Messijem ali isto tako azize nemoj ga u istu recenicu s maleticem, Fajicem, Subasicem, Hrgovicem. Skoro mi je bio idol i da je on u najboljim danima jos ovoj ekipi na raspolaganju grupna faza bi bila realnost ali Said je jednostavno bezobrazan igrac. Ja bih mu dao Bosmal samo da ostane u Sarajevu do kraja karijere.

PS Sjeti se kakvi su svi ti nabrojani bili kada su odlazili iz BiH, pocni od Dzeke i Modrica pa ih uporedi sa saidom trenutno.[/quote]

hahaha ...jarane sjecam se Modrica sta mu je Dzakmic radio na Kosevu kroz noge proturo smjesnim ga pravio ...

i ja bi Saidu Bosmal dao ....a nadam se da ce ga veceras emocije savladat pa da ce promjenit odluku i ostati :)

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 27 jul 2012, 04:54

Ne znam jel ko pisao o tome al' interesuje me sto je Marjan pricao da ovo moze biti emotivan kraj za njegovu malenkost, spominjao je i oprostaj cini mi se...?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 jul 2012, 04:59

koalem je napisao/la:Ovako. Večeras je Bosna i Hercegovina sazrela. Dokazali smo da, kad je najteže, svi smo tu!
Hvala svima koji su bili uz Sarajevo. Kad bi bar mogli podržavati jedni druge kad su ove europske utakmice. Ne samo kad igramo protiv Levskog, ili nekog ko vrijeđa Srebrenicu.

Druga stvar. Ako danas igrači nisu zaslužili bonus, ne znam kad će. Ne mora im se davati neki veliki iznos, ali kad su oni mogli poginut na terenu, može to klub i nagraditi.

Treća stvar. Klupe na zapadnoj tribini. Makar onaj dio do sjevera. Evo pročitao sam negdje, da smo sad dobili 90.000€. Ne znam da li je tačno, ali ako jeste, makar taj dio srediti. Pa ostalo drugom prilikom. Postepeno.

Što se utakmice tiče, mlad sam, ali zreliju igru Sarajeva u svom životu nisam vidio.
:D

Hvala svim navijačima još jednom :)

buraz udruzenje FK Sarajevo nije vlasnik stadiona, tako da ne vidim razlog ulaganja ...to trebaju da rijese oni koji uzimaju lovu za koristenje kompleksa kosevo ... i sad da ne idem u politiku, ali zapitajte se odakle tolika lova, stranci koju je upravo napustio, njihov najpopularniji politicar ....

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 27 jul 2012, 05:01

Svaka čast!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 jul 2012, 05:08

Buducnost je napisao/la:Evo malo o finansijama.

Sarajevo na UEFA kontu trenutno ima 180 000 eura sto je za nase uslove jako dobra suma novca :)

1st qualifying round: €90,000
2nd qualifying round: €90,000

Prolaskom ako Bog da Zete, dobija se jos 90 000 eura sto je 270 000 eura. Pola miliona maraka :shock:

Eh onda ako Bog da play off gdje se dobija jos 90 000 eura i plus na to jos 640 000 eura. :o

Ove cifre ubise ali nisu nemoguce,..

Hvala ti Saraj'vo na izvrsnu noc!

ok ...640 000 € je za samo ucesce u play-off .... a ulazak u grupe nosi pocetni bonus od 1 750 000 € ....barem je tako bilo proteklih sezona .....sad ne znam!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 75 gostiju.