sasagmp je napisao/la:Cestitke Pitarima na prolazu i sve najbolje u duelu sa Zetom.
Ima li neko link za taj face tv?voleo bi odgledati danasnju utakmicu posto sam pratio druge...
Pozdrav iz Zemuna.
srdacan odpozdrav iz uzavrelog Sarajva ....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sasagmp je napisao/la:Cestitke Pitarima na prolazu i sve najbolje u duelu sa Zetom.
Ima li neko link za taj face tv?voleo bi odgledati danasnju utakmicu posto sam pratio druge...
Pozdrav iz Zemuna.
jest fakat, 5 ljudi najuri 30 slovenaacaaa ....ja sam umro od smjeha kad gledo snimak ....nek ste ih sacekali, aferim i pozzzz za meni dragu Zenicubparena je napisao/la:Ali smo se kao Bosanci i Hercegovci pravo pokazali ova dva dana nakon onih zalosnih NZSrebrenica - svi su dobili. Ovi Sofijski firauni izbaceni od naseg Sarajeva, 5 Manijaka prebilo onu ološ slovensku a onda istu vece u Zenici im robovi polupali autobus kako su i zasluzili.
pozz iz Zenice.... ne diraj nikog a nedaj se Bosno.... volim vas sve ........ pozzz
Kosevo ne zadovoljava uslove za grupnu fazu ....niti se lahko moze pripremiti! ...a i Bilino Polje bi trebalo dorade, ali neke manje, sitnice poput izgradnje pozicija za kamere po standardima UEFA-e ....alacious je napisao/la:fanatic je napisao/la:Ako kojim cudom ovi pitari dodju do grupne faze igraju u Ze, jel tako ?
Sto bi igrali u ZE
delko je napisao/la:znaci ovo nije podvig, vec ko da je liga evrope vec osvojena, stvarno svaka cast, izbaciti Levski iz Sofije...........![]()
matere mi drago ko da je borac uzeosvaka cast znaci, nemam rijeci
Zayebaneharebianconero je napisao/la:U slučaju da prođe 3. pretkolo, kakve ekipe im mogu doći u 4. pretkolu?
No liferu sta ima ? Mogla bi i kisa pasti napolju, sta mislis o toj prognozi ? A da asis punjo arac kunjo alo manjo ?harishp je napisao/la:Zayebaneharebianconero je napisao/la:U slučaju da prođe 3. pretkolo, kakve ekipe im mogu doći u 4. pretkolu?
Mogu biti zayebane i neatraktivne, a mogu biti zayebane ali i atraktivne da se ispnui Kosevo. Sto ce reci, ako cemo vec ispasti u tom Play-Offu, daj da bude neko atraktivan.harishp je napisao/la:Zayebaneharebianconero je napisao/la:U slučaju da prođe 3. pretkolo, kakve ekipe im mogu doći u 4. pretkolu?
Alo manjo asis arac punjo kunjo i khaj phice ,ja dobro a vi kako te,kako higijena u gradu?Direkt je napisao/la:No liferu sta ima ? Mogla bi i kisa pasti napolju, sta mislis o toj prognozi ? A da asis punjo arac kunjo alo manjo ?harishp je napisao/la:Zayebaneharebianconero je napisao/la:U slučaju da prođe 3. pretkolo, kakve ekipe im mogu doći u 4. pretkolu?
Na svaku ti imas nesto, popusti malo, izadji udahni zraka vjeruj mi da godi cjelokupnom zdravlju.
Kako nece,nakon alpskih vrucina.Direkt je napisao/la:Tmurno vrijeme napolju, znaci drama.
Ja ba, tmurno drama. Ludaja, teske vrste. Asis punjo mi arac kunjo, aj sviju ti, sviju ti, sviju ti...harishp je napisao/la:Kako nece,nakon alpskih vrucina.Direkt je napisao/la:Tmurno vrijeme napolju, znaci drama.
Auh,deliriumDirekt je napisao/la:Ja ba, tmurno drama. Ludaja, teske vrste. Asis punjo mi arac kunjo, aj sviju ti, sviju ti, sviju ti...harishp je napisao/la:Kako nece,nakon alpskih vrucina.Direkt je napisao/la:Tmurno vrijeme napolju, znaci drama.
EDIT: Ja imam 15000 postova, izvoli to ! Tadija Tadic najjaci sam !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.