Party in house xDharishp je napisao/la:Auh,delirium
@biskitt,kakva povreda?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Pa nakon gola su ga dva puta dobro skrsili ukazivala mu se pomoc, i ubrzo je izasao. Ne znam bio sam na stadionu, mozda je Marjan vec komentarisao tokom utakmice. Znaci nije povrijedjen uopste?harishp je napisao/la:@biskitt,kakva povreda?
Ma kakvi povrijeđen, ulaskom Čomora se lagano zatvarala utakmica, a Said realno i može nekih 70 minuta i to je to !biskitt je napisao/la:Pa nakon gola su ga dva puta dobro skrsili ukazivala mu se pomoc, i ubrzo je izasao. Ne znam bio sam na stadionu, mozda je Marjan vec komentarisao tokom utakmice. Znaci nije povrijedjen uopste?harishp je napisao/la:@biskitt,kakva povreda?
U novi boj...
Njegovih je 65-70 minuta,jer zbog kilaze ne moze visebiskitt je napisao/la:Pa nakon gola su ga dva puta dobro skrsili ukazivala mu se pomoc, i ubrzo je izasao. Ne znam bio sam na stadionu, mozda je Marjan vec komentarisao tokom utakmice. Znaci nije povrijedjen uopste?harishp je napisao/la:@biskitt,kakva povreda?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Nemoj nas plasiti! Kad se nisam slagiro.biskitt je napisao/la:Pa nakon gola su ga dva puta dobro skrsili ukazivala mu se pomoc, i ubrzo je izasao. Ne znam bio sam na stadionu, mozda je Marjan vec komentarisao tokom utakmice. Znaci nije povrijedjen uopste?harishp je napisao/la:@biskitt,kakva povreda?
#divovi
Samo je čovjek majstor, oni ti ga puše Saideeeee
U par navrata je ljubio grb na dresu, svaka mu čast!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U novi boj...
Svaka mu castpowerplay je napisao/la:Samo je čovjek majstor, oni ti ga puše SaideeeeeU par navrata je ljubio grb na dresu, svaka mu čast!
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Znam da je jos uvijek vrijeme za slavlje ali me zanima kakva je situacija sa kartonima. Pa molim nekog 'statisticara' da mi odgovori! 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
cestitke sarajevu, odavno me nisu ovako pozitivno iznenadili jos od genka
ja se ne sjecam kad je sarajevo zadnji put imalo ovakvu igru... da li je to zbog svih ovih stvari koje su se desavale po tribinama proradio inat ali nasi klubovi su se i protiv slabijih ekipa zatvarali u potpunosti kad bi stigli do rezultata koji im treba a sarajevo sinoc nije prestajalo da napada, to je ono sto ja cijenim najvise.
napokon se pocelo raditi malo pametnije pa umjesto nekih nasih polovnjaka koji se vracaju po peti put u domovinu da vrate karijeru na pravi put ili da je zavrse ove sezone se okrenulo mlađim momcima iz bivse juge koji se trude da naprave nesto od sebe sto pravi veliku razliku u motivu. skoro, hota, duro i slicni su nekad bili ili trebali da budu okosnica ovog tima... a sad ima tu dosta igraca na koje se moze osloniti i svi trce i trude se. nadam se da ovo nije samo taj inat proradio.
ja se ne sjecam kad je sarajevo zadnji put imalo ovakvu igru... da li je to zbog svih ovih stvari koje su se desavale po tribinama proradio inat ali nasi klubovi su se i protiv slabijih ekipa zatvarali u potpunosti kad bi stigli do rezultata koji im treba a sarajevo sinoc nije prestajalo da napada, to je ono sto ja cijenim najvise.
napokon se pocelo raditi malo pametnije pa umjesto nekih nasih polovnjaka koji se vracaju po peti put u domovinu da vrate karijeru na pravi put ili da je zavrse ove sezone se okrenulo mlađim momcima iz bivse juge koji se trude da naprave nesto od sebe sto pravi veliku razliku u motivu. skoro, hota, duro i slicni su nekad bili ili trebali da budu okosnica ovog tima... a sad ima tu dosta igraca na koje se moze osloniti i svi trce i trude se. nadam se da ovo nije samo taj inat proradio.
You are someone else I am still right here
Slavlje zasjenio tragičan slučaj sa istočne tribine: Navijač Sarajeva umro od infarkta
Tuzno .. Pocivaj u miru brate !
joooooooooooooooj samo to neaS_Roma je napisao/la:Slavlje zasjenio tragičan slučaj sa istočne tribine: Navijač Sarajeva umro od infarkta
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bilo bi lijepo nagraditi igrače za njihovo zalaganje na terenu kao i prolaz.
Upada u oko ta fanatičnost,svi su disali kao jedan...Husejinović je padao u trans kod postignutih golova,mali Suljić je pokušao probiti kordon policije da dođe do navijača,klupa je ludovala.
Primjetna je bila ta enormna želja,primjetno je bilo da je jučer proradio inat...još jednom...SVAKA ČAST!
Upada u oko ta fanatičnost,svi su disali kao jedan...Husejinović je padao u trans kod postignutih golova,mali Suljić je pokušao probiti kordon policije da dođe do navijača,klupa je ludovala.
Primjetna je bila ta enormna želja,primjetno je bilo da je jučer proradio inat...još jednom...SVAKA ČAST!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Udarna vijest na
http://www.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sef_mafije
- Kontakt:
Čestitke !!!!
Samo i Said je mašina
Samo i Said je mašina
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
svaka čast komšije
pokazali ste odlučnost i srce zasluženo 100%
sretno protiv ljenčuga
pokazali ste odlučnost i srce zasluženo 100%
sretno protiv ljenčuga
Semper Fidelis
Čestitke komšijama, sjajna borba, požrtvovanost, odlična igra i ovo je stvarno sinoć bio podvid bh . klubskog fudbala. Pokazalo se kad se hoće i kad se uloži maksimum da se i jak protivnik može dobit. Ovu pobjedu i treba dizat u visine, sekunde ne treba podcjenjivat, jer kad znamo sve da kritikujemo kod nas i bacamo pod noge kad se kakav poraz desi, onda sad moramo i ovo veličat.
Velika pobjeda Sarajeva i pravi podvig i sretno dalje.
Velika pobjeda Sarajeva i pravi podvig i sretno dalje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kao prvo, čestitke. Svaka čast na prikazanoj igri i na zalaganju. Kao drugo, samo da vam se sada ne desi onaj naš mentalitet ''lako ćemo'' kada je u pitanju naredni protivnik, tj. Zeta. Ako budete na nivou sinoćnje utakmice, rastavit ćete Crnogorce na proste faktore.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], OzmoodPinglewood, tuitamo i 26 gostiju.