Da malo pređemo na normalne stvari. U prva dva kola ako uzmeno 6 bodova dokazat' ćemo da smo ponovo prvi favoriti za osvajanje. Moje neko viđenje igrača i šta bi mogli napraviti ove sezone:
Antolović: Dostojna zamjena za Gušu. Ima potencijala, ima dobar refleks, još malo poraditi na postavljanju. Mora još poćeti galamiti na odbranu, postavljanje i tako to.
Bukvić: Od njega ne očekujem nšta, ponovo će biti drugi golman.
B.Čolić: Igrač koji ima talenta, ali se ne razvija, malo je bezobrazan oko pristupa na terenu. Za našu ligu dobar bek.
Yoshida: Nisam ga još gledao, ali ako dobije šansu, vjerujem da će dati sve od sebe jer znamo japanski narod.
Bogičević: Nek' bude kao i u prošloj sezoni i dovoljno od njega.
Kerla: Od njega očekujem mnogo. Igrač koji ima sve da postane pravi. On trenutno u ovom timu izgleda kao pravi vođa.
Vasilić: Njega sam uvijek gotivio, zbog borbenosti. Brži je od Bogičevića što bi mu mogla biti prednost u odnosu na istog.
Kvesić: U drugoj utakmici sa Mariborm dokazao da prošla sezona nije slučajnost i vjerujem da će biti još bolji jer momak voli raditi i trenirati.
Zolotić: Ovo će biti njegova sezona. Nadam se da će produžiti ugovor, je rbi nam mogao biti veoma koristan u budučnosti.
Svraka: Volio bih da se proda, jer teško će ponoviti prošlu sezonu.
Jamak: Igrač koji uvijek odigra isto, uvijek solidan. Takođe bi volio da se proda.
Bekrić: Njegova sezona ako ne ode negdje. Rasteretiće Zebu i imati ćemo više opcija u napadu.
Zeba: Nadam se da ga ove kritike i što neki kažu odnosi sa Šefom neće pogoditi. Igrač koji je veoma bitan i mislim da bi trebao ostati na lijevoj strani jer nemamo bolje rješenje lijevo, sa Kvesićem odlično sarađuje a mislim da bi u sredini smetao Bekriću ili obratno.
Bešlija: Sa 33 godine najborbeniji igrač u ekipi. Njemu sve pohvale i od mene dobija prednost na desnoj strani.
Selimović: Veoma drag igrač zbog golova na derbiju. On i Bešlija će se boriti po desnoj strani.
Adilović: Vidjelo se da grize u Evropi želio se prodat da li će tako biti neznamo. Ali veoma bitan igrač za naš sistem igre, robusan a zna zabit.
Brković: Prema najavama očekujem novog Vladavića. Sigurno je da će dobiti priliku.
Tomić: Nisam ga gledao dok je igro u GOŠK-u nisam obraćao pažnju tako da od njega ne očekujem mnogo.
Stanić: Univerzalac koji treba svakoj ekipi, prosjećan igrač za naše lige, može nam pomoći.
Ramić: Momak se ne trudi puno, nakon gola protiv Zvijezde očekivao sam mnogo od njega ali ništa.
E.Čolić: Igra toplo-hladno više hladno, ali nakon što je došao Brković, ne vjerujem da će dobijati prilku kao što je dobijao.
Smajić: Prije svega čovjek, nadam se da će biti potpuno zdrav jer nam može pomoći, prvenstveno ako neko iz sredine ode.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !