FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43625.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo je biti dio svega.suissebih je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 43625.html
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne budi tako siguran i pogledaj im sastav u utakmicama protiv Armenaca i Finaca.Uglavnom igraju momci 18-19 godina,imas cas i od 17.Talentovana su ekipa.brochi28 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/fk-zeta- ... _1004.html Pa nije ova Zeta nešto
Sta ti vrijedi drzati u tajnosti kad svi ovi kvazi-novinari imaju profil na fksinfo forumu.I da ne bude istina oni ce to opet objaviti mada nasa uprava u ovom trenutku radi dobar posao sto se tice transfera,nema mahale vise.Konfucije je napisao/la:Nemoj da odajemo ime,nek se drzi u tajnosti,barem na ovom forumu.Da se ne ispehira.VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.
Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.
To mi ni frend nije znao reci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ma nije nista ozvaniceno.Devil je napisao/la:Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.![]()
Nego reci nam kakva je ova Zeta. Imaju li oni kakvog "Husejinovica"
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ja bih druze rekao prije da je transfer jer on vec trenira sa ekipom 4-5 dana i tu je jos na probi.Devil je napisao/la:Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.![]()
Još ništa nije ozvaničeno. U nedjelju će igrati protiv Zrinjskog na Otoci zajedno s ostalim rezervama. Vjerovatno nakon te tekme će se znati više.Devil je napisao/la:Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.![]()
Ulaz će biti besplatan za članove kluba.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A zna li neko nesto vise o njemu ,kakav je i to,gdje je igrao prije neki info nesto o njemu,pozzzzHzSM je napisao/la:Ja bih druze rekao prije da je transfer jer on vec trenira sa ekipom 4-5 dana i tu je jos na probi.Devil je napisao/la:Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.![]()
Jack777Pott je napisao/la:Nek jednostavno dodje financirat SarajevoLBJ MVP je napisao/la:Vlasnik Levskog Todor Batkov rekao je pri dolasku na aerodrom u Sofiji da više nije siguran da li će financirati "plave".
"Ne znam da li više ima smisla.Najlakše je prestati.Svašta mi prolazi kroz glavu,ja sam odgovoran čovjek" rekao je dobrotvor kluba sa Georgi Asparuhova.
"Kao što smo već navikli.Prvo je bilo BATE Borisov,pa Trnava,a onda Sarajevo.Bosna i Hercegovina je mlada država,u kojoj se prolilo mnogo krvi.Prosječna plata u njihovom timu je 500 eura,a vidjeli ste kako igraju",rekao je Todor Batkov.. Manje ulozenih para i vise rezultata.
Za te pare bi sa Sarajevom igrao grupe Lige Sampiona
Vidis u pravu si,o tome nisam razmisljao.HzSM je napisao/la:Ja bih druze rekao prije da je transfer jer on vec trenira sa ekipom 4-5 dana i tu je jos na probi.Devil je napisao/la:Je li Nemanja pozajmica ili transfer ?VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.![]()
@Alfa o Zeti cemo u toku naredne sedmice,ima vremena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kakva vam je situacija sa Seidom oko ugovora, steta bi ga bilo izgubiti dzabaka jer je definitivno najpotkovani igrac u ovoj jad i cemer ligi i mogao bi se napraviti transfer koji bi teko bio dostizan u narednom periodu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ovakav (sa 5-6kg viska) realno ne moze napraviti dobar transfer. Zvanicno ima ugovor do zime pa cemo da vidimo sta ce biti, sve je do njega.propuh je napisao/la:Kakva vam je situacija sa Seidom oko ugovora, steta bi ga bilo izgubiti dzabaka jer je definitivno najpotkovani igrac u ovoj jad i cemer ligi i mogao bi se napraviti transfer koji bi teko bio dostizan u narednom periodu.
- molotovljev
Da,zaista,neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
Moja navijacka karijera i ljubav prema FK Sarajevo,pocela je davne 1980 g.kada sam kao trogodisnjak
poceo ici na utakmice Sarajeva.Bio sam prisutan na svim tim velikim utakmicama Sarajeva do rata,ali
se vrlo malo ili gotovo nikako ne sjecam tih meceva.Moj prvi uzor u fudbalskom smislu bio je legendarni Pape.
Nakon njega golman Sarajeva,Enver Lugusic.Divio sam se njegovim paradama.
Nakon rata igralo je Sarajevo i slavilo velike pobjede.Ipak mogu slobodno reci da je ova utakmica od jucer,
ostavila na mene poseban utisak i sa sigurnoscu tvrdim da je ovo najveca pobjeda Sarajeva do sada.
Podrzavati voljeni klub,zajedno sa dvanaestogodisnjim sinom,sa Sjevera,doziviti i zagrliti dijete nakon
svakog gola Sarajeva,zaista nemam rijeci da vam to opisem.Jednostavno,treba to doziviti.
da te volim oduvijek sam znao,za tebe i zivot bih ja dao,
zbog tebe u paklu cu da gorim,jer te vise ja od svega volim..
Moja navijacka karijera i ljubav prema FK Sarajevo,pocela je davne 1980 g.kada sam kao trogodisnjak
poceo ici na utakmice Sarajeva.Bio sam prisutan na svim tim velikim utakmicama Sarajeva do rata,ali
se vrlo malo ili gotovo nikako ne sjecam tih meceva.Moj prvi uzor u fudbalskom smislu bio je legendarni Pape.
Nakon njega golman Sarajeva,Enver Lugusic.Divio sam se njegovim paradama.
Nakon rata igralo je Sarajevo i slavilo velike pobjede.Ipak mogu slobodno reci da je ova utakmica od jucer,
ostavila na mene poseban utisak i sa sigurnoscu tvrdim da je ovo najveca pobjeda Sarajeva do sada.
Podrzavati voljeni klub,zajedno sa dvanaestogodisnjim sinom,sa Sjevera,doziviti i zagrliti dijete nakon
svakog gola Sarajeva,zaista nemam rijeci da vam to opisem.Jednostavno,treba to doziviti.
da te volim oduvijek sam znao,za tebe i zivot bih ja dao,
zbog tebe u paklu cu da gorim,jer te vise ja od svega volim..
F.K.SARAJEVO
Kakva tekma sinoc!!!Sve pohvale za igrace ali i navijace koji su bili 12.igrac...SVAKA CAST!
Neznam po meni steta ako ode tek tako, jer fakat pravi prevagu i sinoc se to vidjelo on je tako reci donio pobjedu dok je igrao i Sarajevo je igralo. Na njemu su uvjek bila 2 - 3 igraca a nekad i vise. Pored ona 2 gola pravio je prostor ostatku tima.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ovakav (sa 5-6kg viska) realno ne moze napraviti dobar transfer. Zvanicno ima ugovor do zime pa cemo da vidimo sta ce biti, sve je do njega.propuh je napisao/la:Kakva vam je situacija sa Seidom oko ugovora, steta bi ga bilo izgubiti dzabaka jer je definitivno najpotkovani igrac u ovoj jad i cemer ligi i mogao bi se napraviti transfer koji bi teko bio dostizan u narednom periodu.
Za mene ono sinoc sto je odigrao najbolja partija igraca koji je trcao ovim terenima od 95 -te na ovamo.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Teren vlažan, a ti lijep i snažan..
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
I takav igrac u 68. minuti mora napolje jer nije spreman za svih 90.propuh je napisao/la:Neznam po meni steta ako ode tek tako, jer fakat pravi prevagu i sinoc se to vidjelo on je tako reci donio pobjedu dok je igrao i Sarajevo je igralo. Na njemu su uvjek bila 2 - 3 igraca a nekad i vise. Pored ona 2 gola pravio je prostor ostatku tima.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ovakav (sa 5-6kg viska) realno ne moze napraviti dobar transfer. Zvanicno ima ugovor do zime pa cemo da vidimo sta ce biti, sve je do njega.propuh je napisao/la:Kakva vam je situacija sa Seidom oko ugovora, steta bi ga bilo izgubiti dzabaka jer je definitivno najpotkovani igrac u ovoj jad i cemer ligi i mogao bi se napraviti transfer koji bi teko bio dostizan u narednom periodu.
Za mene ono sinoc sto je odigrao najbolja partija igraca koji je trcao ovim terenima od 95 -te na ovamo.
Saidu bi bilo najbolje kad bi dao pare nekom licnom treneru da ga spremi, kao sto je npr. Simunic ja mislim dao velike pare licnom treneru al je bio tip-top.
Zelio bih cestitati sekacu, mmz hz,i ostalim na odlicnoj partiji .Bili ste fenomenalni u ove 2 tekme.Svidjelo mi se kako ste hrabro odigrali,kako je sve imalo smisla.Jako leprsava igra,sa puno sansi.Imali ste i dobre prodore i akcije.zaista ste iznenadili mnoge.Svidja mi se sto ste vjerovali u sebe .Ne znam sad do udetalje kvalitete pojedinih igraca,ali mi se cinilo da nemate nekih limitiranih pojedinaca koji ce vam upropastiti sve.Said je pokazao da je klasa i treba ono na dijetu ,jer je reprezentativni kalibar,garantovano najjaci igrac u nasoj ligi.Jako ste lijepo bili poslozeni,i djelovalo je kao da ste vi nama pobijegli 17 bodova a ne obratno.Ono sto sam zelio vidjeti u igri svog tima,a to je hrabra i nekukavicka igra,sa puno akcija i lijepih prodora,to sam vidio kod vas,i do je dokaz da koliko god protivnik bio jak,ako ti napadas i nametnes ritam ,imas i nekh sansi.Hvala vam sto ste pokazali da i mi mozemo natjerati protivnika da se osjeca ponizeno i nemocno.Ja smatram da je moj tim bolji od vaseg,ali ste sinoc ocitali lekciju svim nasim klubovima,kako se treba postaviti u ovakvoj utakmici.Svaka cast na vjeri u sebe,pogotovo poslije onako ocajnog prvog kola.Ne volim vas,ali stvarno svaka cast za ono sinoc izelim vam puno srece,nemojte pokazati nas menalitet protiv Zete,jer vam je to najveci protivnik u tom mecu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Čestitam na prolazu, vjerovao sam u vašu ekipu, a jučer se pokazalo da vrijedite. U ligi se namećete kao favoriti ako sve ostane kako je sada, ako ne bude odlazaka ovih važnih igrača. Drago mi je i zbog @Sarajlice koji je bio pesimista, nadam se da i on sad vjeruje da ova ekipa, ovakva kakva je ima dovoljno snage za evropske nastupe. Još jednom se pokazalo da vi imate evropski mentalitet, i to se ne mjenja sa generacijama, to je nešto konstantno. Protiv Zete ste favoriti, toga je i Jović svjestan i samim tim sve osim čistog prolaza bez puno glavobolje bilo bi razočarenje nakon sinoćnjeg nastupa. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia i 8 gostiju.