Smatram da svu ovu energiju, a ima je hvala Bogu, trebamo usmjeriti ka predsjedniku Zuji, koji vedri i oblaci nasom upravom, da konacno pocne realizovati izgradnju makar jedne (glavne) tribine, u kojoj bi bili smješteni svi oni sadrzaji koji nam nedostaju po uefinim kriterijima. Dakle radi se u svlacionicama, lozama, ambulantom itd. Također nam je potreban i jedan moderan semafor. Nesto se pokrene sa opcinom i kantonom pa se stane. Prica se o nekim ino sponzorima, pa opet nista...CyberGhost je napisao/la:ma hocemo novu tribinu i tacka hahahhahahaha
Kada bi se realizovalo navedeno, bio bi to veliki iskorak sa kojim bi stekli realne sanse da se europske utakmice igraju na nasoj Grbavici. Na kraju krajeva nekretnina stadiona bi finansijski porasla i to bi zauvijek bilo nase vlasnistvo. Gadi mi se ici na onaj olimpijski stadion, koji je u medjuvremenu ostao "osakacen" za zapadnu tribinu. Poznato je da je vlasnistvo stadiona prebaceno na fk Zeljeznicar, sto znaci da postoji extra hipoteka i za eventualni kredit za izgradnju. Mislim da nisam nerealan, jer spominjem samo jednu tribinu, koja bi eventualno izgledala kao sjeverna i samo bi se nastavila prema recimo zapadnoj. Nakon poduzetog "napora" od strane kluba, vjerujem da bi i nogometni savez, kojem je u interesu da ima jedan moderan stadion u glavnom gradu drzave, ucinio neke konkretne korake na konacnom zavrsetku stadiona. Ali mi moramo biti ti, koji ce napraviti prvi korak. Ovako se kao nesto ceka, a vrijeme prolazi...
Misljenja sam da je ovo najispravniji nacin jacanja kluba, pod predpostavkom da rezultati na sportskom planu sa nasim sir Amarom budu i dalje uspjesni. Pod uspjesnim rezultatima smatram dominaciju u nasoj ligi. Nekom uspjehu na euro sceni se ne nadam bar naredne 2 sesone.
Posto neki vec povlace paralele uspjesnosti nastupa naseg Zelje sa pitarima, smatram da je svako poredjenje nerealno, jer mi smo nastupali direktno u drugom pretkolu LP, bez sanse za popravnim. Također sam 100% uvjeren da bi i mi izbacili i Hibernians i ovaj danasnji Levski. Ali ne bih o nastupima u Europi. Razocaran sam da bih sta vise rekao.