A i juniori su mlatnuli branitelja 1-0 Juklo go dao
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mlatnuli smo Hapoela 1-0 Mirza go dao
Šta nas čeka 04.08.2012. Nek nam je bog na pomoći
Nadam se da će ovi momci dati sve od sebe. Mislim da su malo preumorni. 04.08.2012. svi na sadion da podržimo "ROĐENE" 
Zadnja izmjena: puza, dana/u 26 jul 2012, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Velež – Hapoel 1:0 (1:0)
U trećoj pripremnoj utakmici, fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu. Minimalnim rezultatom 1:0 „Rođeni“ su bili bolji od prvoligaša iz Izraela ekipe Hapoel Ramat Gan. Strijelac pobjedonosnog gola za Velež bio je mladi napadač Mirza Ćemalović (19). Pogotku Ćemalovića prethodio je šut Denisa Zvonića sa 20-tak metara, što je odbrana Hapoela uspijela izblokirati. Međutim, na pravom mjestu našao se Ćemalović i rutinski matirao golmana Hapoela.
„Rođeni“ su utakmicu počeli u sastavu : Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Nuhić, Demić, Serdarević, Okić, Ćemalović, Mehremić. Iako je bio planiran da počne od prve minute, umjesto Samira Merzića koji se požalio na lakšu povredu, a stručni štab nije želio ništa rizikovati, na desnom beku zaigrao je Denis Zvonić.
čuj zvonić na desnom beku, još ako je mehremić igrao na lijevom imali smo veće bekove od štopera. ali izgleda da mehremića guraju bliže golu, svakako momak voli loptu.
hajmo sad na temu "bh klubovi u evropi" i hvaliti se kako je velež popravio međusobni odnos izraelskih i bh klubova
U trećoj pripremnoj utakmici, fudbaleri Veleža ostvarili su pobjedu. Minimalnim rezultatom 1:0 „Rođeni“ su bili bolji od prvoligaša iz Izraela ekipe Hapoel Ramat Gan. Strijelac pobjedonosnog gola za Velež bio je mladi napadač Mirza Ćemalović (19). Pogotku Ćemalovića prethodio je šut Denisa Zvonića sa 20-tak metara, što je odbrana Hapoela uspijela izblokirati. Međutim, na pravom mjestu našao se Ćemalović i rutinski matirao golmana Hapoela.
„Rođeni“ su utakmicu počeli u sastavu : Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Nuhić, Demić, Serdarević, Okić, Ćemalović, Mehremić. Iako je bio planiran da počne od prve minute, umjesto Samira Merzića koji se požalio na lakšu povredu, a stručni štab nije želio ništa rizikovati, na desnom beku zaigrao je Denis Zvonić.
čuj zvonić na desnom beku, još ako je mehremić igrao na lijevom imali smo veće bekove od štopera. ali izgleda da mehremića guraju bliže golu, svakako momak voli loptu.
hajmo sad na temu "bh klubovi u evropi" i hvaliti se kako je velež popravio međusobni odnos izraelskih i bh klubova
SAMPIONI !!
Ove godine osvajamo ligu
.
Ove godine osvajamo ligu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
kajl je napisao/la:Velež – Hapoel 1:0 (1:0)
hajmo sad na temu "bh klubovi u evropi" i hvaliti se kako je velež popravio međusobni odnos izraelskih i bh klubova :D
hahahahahaha uvijek je bilo na nama da spasavamo obraz nacije na internacionalnoj sceni..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
E,ovo je dobro,svaka čast momcima.
Moram priznati,iznenađen sam rezultatom.
Ovo su ipak budući prvoligaši u Izraelu.
Moram priznati,iznenađen sam rezultatom.
Ovo su ipak budući prvoligaši u Izraelu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
malo me brinu ove navodno lakše povrede mahinića, merzića i hebibovića. mislim da je na ovoj utakmici najvažnije bilo da je bobić dobro branio, s obzirom da će vjerovatno biti prvi golman.
kajl je napisao/la:malo me brinu ove navodno lakše povrede mahinića, merzića i hebibovića. mislim da je na ovoj utakmici najvažnije bilo da je bobić dobro branio, s obzirom da će vjerovatno biti prvi golman.
I mene isto brinu ove povrede nadamo se da su kao što kažu lakše "ali nikad se nezna"
Mene ne brine nista, necemo ispasti a necemo nista ni osvojiti. 
Support Velez, It's logical! ★
sa oficijalne:
Zapadna tribina stadiona u Vrapčićima dobija novo ruho. Nakon što su prethodno uklonjenje stolice bez naslonjača, a što nije u skladu sa propisima NS BiH i UEFA, počelo je postavljanje onih koje udovoljavaju standardima. Na zapadnu tribinu će biti postavljeno 300 komada, dok će preostali dio biti postavljen na upražnjena mjesta na centralnoj sjevernoj tribini.
Zapadna tribina stadiona u Vrapčićima dobija novo ruho. Nakon što su prethodno uklonjenje stolice bez naslonjača, a što nije u skladu sa propisima NS BiH i UEFA, počelo je postavljanje onih koje udovoljavaju standardima. Na zapadnu tribinu će biti postavljeno 300 komada, dok će preostali dio biti postavljen na upražnjena mjesta na centralnoj sjevernoj tribini.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.
Izgleda da je Dzafina prva postava najvjerovatnije:
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
[quote="MostaracVelezovac"]Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović[
Ćemalović 
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović[
Razigrat će se Mirza, samo polako..puza je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Ćemalović
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma mene stvarno ne interesira kako se preziva i kome je u rodu - kopka me sto ga nisam nikad gledo. Nemam pojma kakav je. Jeli cemu? Evo dao je gol Hapoelu - ok. Ali kako igra inace?
Evo ti ja malo.. Igra po meni stvarno dobro. Nismo u nikakvom rodu da ga guram, samo mi je miljenik nekako i volio bi najprije da se on proda.. Ovi što napišu "ĆemalovićMostaracVelezovac je napisao/la:Ma mene stvarno ne interesira kako se preziva i kome je u rodu - kopka me sto ga nisam nikad gledo. Nemam pojma kakav je. Jeli cemu? Evo dao je gol Hapoelu - ok. Ali kako igra inace?
Bio je na probi u Benfici te jednu sezonu odradio za Brugge ali drugi tim, igraju neku manju ligu u Belgiji.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ako je tako to je super.
Ali na koliko godina je on potpisan?
- el-fighter
- Kontakt:
To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:
Jesul zavrsene pripreme u Austriji i kada ce momci nazad u Mostar?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajdarović i Ćemalović potpisali ugovore (Saturday, 25 February 2012 15:30 )
U prostorijama Veleža danas su ugovore sa „Rođenim“ potpisala dva mlada igrača, koji su i ponikli u redovima „Rođenih“. Alidin Dino Hajdarović (21) i Mirza Deni Ćemalović (19) potpisali su ugovore sa „Rođenim“ do juna 2014. godine. Inače, obojica su ponikli u Veležu, s tim da je Hajdarović jedno vrijeme bio član Radnika iz Hadžića i češkog drugoligaša Slovana.
- Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Veležom, klubom u kojem sam ponikao i za kojeg navijam. Ovo mi je praktično prvi put da sam dobio priliku da potpišem ugovor sa „Rođenim“ i vjerujem da ću opravdati povjerenje, a naravno i obradovati naše navijače, rekao je prilikom potpisa Hajdarović.
Ovaj fudbaler može igrati na više pozicija u timu. Za razliku od njega, koji tek očekuje debi u seniorskoj ekipi, Mirza Ćemalović je upisao nastupe za seniorsku ekipu Veleža, a u prošloj sezoni postigao i dva pogodka. U dresu U-17 reprezentacije BiH u kvalifikacijama također je upisao nekoliko pogodaka i kandidat je za mlade selekcije naše zemlje. Ćemalović je po vokaciji napadač.
Hajdarović i Ćemalović potpisali ugovore (Saturday, 25 February 2012 15:30 )
U prostorijama Veleža danas su ugovore sa „Rođenim“ potpisala dva mlada igrača, koji su i ponikli u redovima „Rođenih“. Alidin Dino Hajdarović (21) i Mirza Deni Ćemalović (19) potpisali su ugovore sa „Rođenim“ do juna 2014. godine. Inače, obojica su ponikli u Veležu, s tim da je Hajdarović jedno vrijeme bio član Radnika iz Hadžića i češkog drugoligaša Slovana.
- Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Veležom, klubom u kojem sam ponikao i za kojeg navijam. Ovo mi je praktično prvi put da sam dobio priliku da potpišem ugovor sa „Rođenim“ i vjerujem da ću opravdati povjerenje, a naravno i obradovati naše navijače, rekao je prilikom potpisa Hajdarović.
Ovaj fudbaler može igrati na više pozicija u timu. Za razliku od njega, koji tek očekuje debi u seniorskoj ekipi, Mirza Ćemalović je upisao nastupe za seniorsku ekipu Veleža, a u prošloj sezoni postigao i dva pogodka. U dresu U-17 reprezentacije BiH u kvalifikacijama također je upisao nekoliko pogodaka i kandidat je za mlade selekcije naše zemlje. Ćemalović je po vokaciji napadač.
Na dvije godine.el-fighter je napisao/la:To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:
Ali na koliko godina je on potpisan?![]()
Edit: ahan, nisam vidio da je ovaj iznad mene postavio clanak. hihi. sori.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la:Jesu jutros su krenilu u 9,30 za Mostarel-fighter je napisao/la:To je drzavna tajnaMostaracVelezovac je napisao/la:
Ali na koliko godina je on potpisan?![]()
Na dvije godine.
Edit: ahan, nisam vidio da je ovaj iznad mene postavio clanak. hihi. sori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.