17:15 Španija-Srbija /rukomet
23:15 Argentina-Litvanija /košarka
Ovo će mi biti prioritet u nedjelju, valjda će Vlado Majer raditi ovu košarku na BHT-u
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
I ja se nadam da hoće. Uživam kad on prenosi.legenda reala je napisao/la: Ovo će mi biti prioritet u nedjelju, valjda će Vlado Majer raditi ovu košarku na BHT-u
Dobro SAD-Francuska više manje, tu je rezultat prilično izvjestanlegenda reala je napisao/la:Oj koje poslastice u nedjelju 15.30 SAD-Francuska/košarka
17:15 Španija-Srbija /rukomet
23:15 Argentina-Litvanija /košarka
Ovo će mi biti prioritet u nedjelju, valjda će Vlado Majer raditi ovu košarku na BHT-u
Nema ništa od togmessilla je napisao/la:I ja se nadam da hoće. Uživam kad on prenosi.legenda reala je napisao/la: Ovo će mi biti prioritet u nedjelju, valjda će Vlado Majer raditi ovu košarku na BHT-u![]()
I biće zatamnjen.SirAlexFerguson je napisao/la:HRT2 će u nedjelju prenositi SAD-Francuska i Španjolska-Srbija
Kako kome.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I biće zatamnjen.SirAlexFerguson je napisao/la:HRT2 će u nedjelju prenositi SAD-Francuska i Španjolska-Srbija
na svu srece ja imam reciever tako da mi ne mogu zatamniti nista,a na BHT ne planiram gledat ama bas nista(sem otvaranja nocas preko kompa i jos nekih sportova navecer al vjerovatnije je da cu naci stream)limenka je napisao/la:Kako kome.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I biće zatamnjen.SirAlexFerguson je napisao/la:HRT2 će u nedjelju prenositi SAD-Francuska i Španjolska-Srbija
Večeras u 22:00 imaš na Eurosportu, BHT-u i još milion nekih televizija.Paranoja je napisao/la:Moze li mi neko reci kada je otvaranje olimpijade i na kojem programu ima, odnosno na kojim programima. ? hvala
Atletika počinje u petak, 03.08.messilla je napisao/la:A jbt, kako su smotani ovi na BHT-u i FTV-u, sad gledam ovaj raspored, pa samo prenose one ženske sportove.![]()
HRT će imati dosta kvalitetnijih prenosa, ali kad ga zatamne...![]()
Zanima me od kojeg dana počinje atletika, ne mogu nigdje da nađem u programu ?
I još me zanima, ako neko zna, šta će tačno prenositi Eurosport, jer u njihovom programu na nekoliko mjesta stoji samo OI London 2012 live ?
hvalaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Večeras u 22:00 imaš na Eurosportu, BHT-u i još milion nekih televizija.Paranoja je napisao/la:Moze li mi neko reci kada je otvaranje olimpijade i na kojem programu ima, odnosno na kojim programima. ? hvala
Ja ne znam dokle će višemessilla je napisao/la:A jbt, kako su smotani ovi na BHT-u i FTV-u, sad gledam ovaj raspored, pa samo prenose one ženske sportove.![]()
I još me zanima, ako neko zna, šta će tačno prenositi Eurosport, jer u njihovom programu na nekoliko mjesta stoji samo OI London 2012 live ?
atletika ti počinje poslije završetka plivačkih takmičenja, znači otprilike prvih 6-7 dana je plivanje, poslije toga atletika.messilla je napisao/la:A jbt, kako su smotani ovi na BHT-u i FTV-u, sad gledam ovaj raspored, pa samo prenose one ženske sportove.![]()
Hajd super, makar atletiku. Ovo plivanje mi se ne da gledat.The Game je napisao/la: atletika ti počinje poslije završetka plivačkih takmičenja, znači otprilike prvih 6-7 dana je plivanje, poslije toga atletika.
eurosport će ti prenositi primarno plivanje i atletiku, s tim da će ubacati i ostale sportove kako im se bude uklapalo (kol'ko me sjećanje služi iz pekinga je prenošen dream team u košarci, nešto fudbala i tenis) znači ona najbitnija događanja u ovim "glavnim" sportovima bi trebala biti ispraćena.
Nama izbaciše ZDF iz Moje TV (nikad ga ljudi ne zatamnjuju), a ubacili Rai Uno, koji je vazda zatamnjen kad se prikazuje sport.legenda reala je napisao/la: Ja ne znam dokle će više![]()
Eurosport,BHT,ARD,ZDF,BBC snaći ću se da mi ne nameće Belmin šta ću gledati![]()
To je najvažnije.legenda reala je napisao/la:Bitno je da će prenositi sve mečeve Srpskih i Hrvatskih reprezentacija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.