Zlato brane, u muškoj konkurenciji Amerikanci, srebro Brazilci, broncu Rusi, dok u ženskoj Brazilke brane zlato, srebro Amerikanke, a broncu Kineskinje.

Poljaci su aktelni osvajači Svjetske lige, a Srbija osvajač europskog zlata

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Devil WroteColonKineskinje objasnjavaju ko je ipak mnogo jaca ekipa ovde.Nazalost Srbija totalno mlako sa supljim rukama,i ono sto nekim cudom "ukrote" na prijemu prospu ocajnim napadom.
Devil WroteColonAh da zaboravih da je neki drugi selektor tu rutinski bi zavrsili sa 3:0 protiv zlatnih iz Atine i bronzanih iz Pekinga.![]()
Da vazno je samo to sto smo prvaci,vazno je i to sto smo na OI,i svaki dodatni uspeh na OI je premija.
I da prestanes vise sa tom pricom molim te,ne mogu vise da je slusam,a verujem i da je sve ostale smorila.
underPFC WroteColonOdbojkašice me razočaraše,očekivao sam sigurnu pobedu...
Jbt kakav tim imamo (bez obzira što nam fale Malagurski i Nikolić) i gubimo na ovakav način......
Admir_Sa WroteColoniskreno sam ocekivao pobjedu kine, srbija vec par mjeseci pravo loše igra. totalni pad forme jovane, milene rasic, a mihajlovic i blagojevic na prijemu stvarno nisu garancija nikakvog uspjeha, a djerisilo izgleda nije uspjela donijeti dodatni kvalitet za sada
underPFC WroteColonVečni optimista,život me učio tome jbg.
I dalje smatram da ovaj tim,potpuno zdrav može do medalje.... Setimo se odbojkaša i njihovog zlata,onih poraza,setimo se košarkaša na SP u Indijanapolisu,setimo se i onog finala zadnjeg sa Nemicama i praktično sigurnog poraza...... Verujem da ove devojke imaju kvalitet i da sigurno mogu do medalje.....
Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.