jesu neke i pare...al hajde bolje i to nego da mi iz svog džepa plaćamo....elemental je napisao/la:Ma samo neka daju pare, reklame nam ne smetaju...nime_tm87 je napisao/la:Da, samo sto ce Vam stadion bukvalno da sljasti od narandzaste boje i mali milion BHTelecom reklama... cak mora se i mjesto na dresu naci...edo_malesak je napisao/la:Zna li neko kakav je stav naseg kluba oko ugovora sa Bh Telecom. Jesu li potpisali![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma ima mjesta za sponzore kolko hoces i ja cu sponzorisat Zvijezdu kad prodam šljive al naravno poslije ramazana.....

zvijezda ce vjerovatno prihvatiti sponzorstvo ali je zalosno koliko je to malo para za takvu reklamu.nego mene interesuje dali ce se od tih para placati sudije i kotizacija za cijelu sezonu odnosno 30 kola ,posto nevjerujem da za te troskove moze biti 56 000 km.
a ovo za husica neznak koliko je tacno,postoji mogucnost da se malo muti radi poreza,mislim da je transfer malo veci i da je zvijezda dobila vise para
a ovo za husica neznak koliko je tacno,postoji mogucnost da se malo muti radi poreza,mislim da je transfer malo veci i da je zvijezda dobila vise para
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
info je tačna ugovor jeste veći 125000 € ali je zvijezdi ide 60% a ostali se dijeli vjerovatno husic,menadžer i/ili pregovačastra1922 je napisao/la:zvijezda ce vjerovatno prihvatiti sponzorstvo ali je zalosno koliko je to malo para za takvu reklamu.nego mene interesuje dali ce se od tih para placati sudije i kotizacija za cijelu sezonu odnosno 30 kola ,posto nevjerujem da za te troskove moze biti 56 000 km.

Imal sta od Red Dragonsa ove sezone ocel bit vise navijaca u odnosu na prosle godine 

I necete pare dobiti na racun, vec ce s njima biti placena kotizacija i sudije... uglavnom necete pare vidjeti... kao niko drugi
FK Banat Zrenjanin - NK Zvijezda Gradačac (1-2) Strijelci: D.Kojić i E.Vehabović. Inače menadžer Z.Kuntić dao je priliku svim igračima.
Vidim da se tijesno dobivaju ovi srbijanski niželigaši.Mislim da Kuntić sa slabijim ekipama uigrava Zvijezdu.
pa ako je tebi srbijanski nizeligas banat zrenjanin onda nismo na istim frekvencijama.banat je prvoligas i vrijedi oko 400 000 manje od nas.tako da je ovo po svemu protivnik po mjeri.mi smo nekada i kao drugoligas obarali zelju zepce orasje banovice...
rezultat na ovim utakmicama je u drugom planu to je sigurno, kuntic isprobava sve igrace i izvlaci iz svih maksimum pobjeda svaka je lijepa i bolja je od poraza ali u ovim utakmicama rezultat je manje bitan.vjerujem u ovu ekipu i nadam se da ce nas sledece sezone puno puta obradovati
rezultat na ovim utakmicama je u drugom planu to je sigurno, kuntic isprobava sve igrace i izvlaci iz svih maksimum pobjeda svaka je lijepa i bolja je od poraza ali u ovim utakmicama rezultat je manje bitan.vjerujem u ovu ekipu i nadam se da ce nas sledece sezone puno puta obradovati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e stvarno na tom polju treba poraditi...... dolazili smo proslu sezonu pa gotovo na svaku utakmicu (domacu naravno) i stvarno skroz mala grupica.... treba malo angazovati raju.... ako bude dozvola za gostujuce navijace da ne pokleknemo.....roning je napisao/la:Imal sta od Red Dragonsa ove sezone ocel bit vise navijaca u odnosu na prosle godine
CHELSEA U SRCU
mali a vjerni i pokleknut necemo nikada.......a za vas dvojicu i sve ostale slobodno dodjite medju tu grupicu nece vas niko dirat i slobodno navijajte nemojte da vas bude stid...SVI SU DOBROSOŠLI!gracanica je napisao/la:e stvarno na tom polju treba poraditi...... dolazili smo proslu sezonu pa gotovo na svaku utakmicu (domacu naravno) i stvarno skroz mala grupica.... treba malo angazovati raju.... ako bude dozvola za gostujuce navijace da ne pokleknemo.....roning je napisao/la:Imal sta od Red Dragonsa ove sezone ocel bit vise navijaca u odnosu na prosle godine
uostalom tom nije mjesto na furumu necemo dalje
znal neko gdje mi igramo generalku nije valjda da cemo na pripremama odigrati zadnju utakmicu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
oba terena u odlicnom stanju iznenadio sam se kad sam pomocni vidio.do nase prve utakmice sa zeljom glavni ce da bude tepih 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako Gradina ne uzore
.Tri subote uzastopno uključujući i onu sutra sa Modričom.

Zadnja izmjena: zvjezdas, dana/u 27 jul 2012, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
sto nam ne uslika bolanastra1922 je napisao/la:oba terena u odlicnom stanju iznenadio sam se kad sam pomocni vidio.do nase prve utakmice sa zeljom glavni ce da bude tepih
ma nemoze se ono uzorat
.bice on samo bolji.al steta je nasi ni treninga ne odradise na nasim terenima

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mozda je i bolje jer prve dvije igraju na strani.Ako ostvare povoljan rezultat na gostovanjima,po meni i remi je uspijeh,za derbi sa Željom ne bi trebalo biti problema.Mislim da sada sudije im neće navlačiti za pobjede jer nema smisla da nas sramote vise po europi.
ma ovaj put ih dobijamo ssigurno ja smijem u dobre pare...i sudijama je vise dopizdilo siljit im a oni nas onako predstavljaju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Evo jedne relativno dobre informacije. Nece gradina igrat na banja ilidzi, vjerovatno ce na tusanj, poslali su zahtjev, ceka se odgovor..
A sto se tice Zelje, ne gine vam opet trica. Pozdrav
-
- Moderator
- Kontakt:
Ha ha.nime_tm87 je napisao/la:Evo jedne relativno dobre informacije. Nece gradina igrat na banja ilidzi, vjerovatno ce na tusanj, poslali su zahtjev, ceka se odgovor..
Ljudi u Gradačcu se igra gotovo je to. Potpisan je ugovor, i nema sad trte mrte.. raskidanja ovo ono. Tako su rekli iz našeg kluba.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.