Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Ja sranja od igrice majko mila. FIFA je zakon, sto jest jest. Nemojte misliti da sam stari igrac FIFE pa da ovako govorim, cak sta vise ja sam igrao PES sve dok nije izasla FIFA 12 koja je najbolja fudbaska igrica ikad napravljena (do sada).
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ne more ovo prismrdit FIFI, opet ce ih EA razvalit. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Svako ima svoje misljenje.neurofunk je napisao/la:Ne more ovo prismrdit FIFI, opet ce ih EA razvalit.
Kod mene je bas obrnuto.

Visca el Barça ! Mes que un club !
I kod mene.DesimaL je napisao/la:Svako ima svoje misljenje.neurofunk je napisao/la:Ne more ovo prismrdit FIFI, opet ce ih EA razvalit.
Kod mene je bas obrnuto.
Igrao sam par utakmica kod jarana Fife 12,posto kod mene nesto ne radi,kao sto sam prije govorio,Pes mi je realniji nego fifa,barem po potezima,meni jaran uzme neymara pimpla loptu do gola,nabaci sebi nekakve skarice uradi sa 20 metara i zabije gol.
- schweinsteiger
- Kontakt:
a ne moze ni protivnik tebi,meni cudno sad,ne moram odmah udvajat igraca,posto je i 1 sposoban da uzme loptumessilla je napisao/la:Konačno su odlučili da uvedu loptu![]()
Šalu na stranu. Zaista su odličan posao napravili u prvom demu. Nema više one "bogovske" odbrane kada protivniku ne možeš dati gola do sutra.

bice zanimljivo igrat pvp

#miasanmia
Meni je FIFA nerealna igrica,evo npr.ovaj video to pokazuje " onclick="window.open(this.href);return false;
Skinuo sam demo i mogu reci da mi se svidja ovaj PES
Skinuo sam demo i mogu reci da mi se svidja ovaj PES
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Evo pesEdit je izbacio patch sa Realom,Barcom,PSGom i sa Čelskim,pa ko hoce da skine,nek udje na njihovu stranicu i nadje ili moze lajkati njihovu stranicu na facebooku,pa tamo nadji,zadnji post. 

- raul-zakon
- Kontakt:
Sinoć kasno skinuo ovaj demo, evo upravo ga isprobao.
Odmah da kažem, ovaj PES je daleeeeeko bolji od prethodnog(ako ostane ovakav i u full verziji).
Prvo gameplay je dosta bolji, a ono što mi se posebno sviđa je što sada bekovi ne stoje kao ukopani, već se priključuju svakoj akciji i vrlo često probijaju po krilima.
Dalje, dati gol, kada već izgradiš situaciju za isti, je vrlo lako.
Stoperi tvog tima također puno bolji. Puno je lakše uzeti loptu protivničkom napadaču.
Što se tiče igrača na ovom demu, Ronaldo prednjači.
Što neko reče, kad se zaletim s njim, niko mi ništa ne može.
Chamberlain isto odličan.
Eto, to je ovako iz prve ruke...

Odmah da kažem, ovaj PES je daleeeeeko bolji od prethodnog(ako ostane ovakav i u full verziji).
Prvo gameplay je dosta bolji, a ono što mi se posebno sviđa je što sada bekovi ne stoje kao ukopani, već se priključuju svakoj akciji i vrlo često probijaju po krilima.

Dalje, dati gol, kada već izgradiš situaciju za isti, je vrlo lako.
Stoperi tvog tima također puno bolji. Puno je lakše uzeti loptu protivničkom napadaču.
Što se tiče igrača na ovom demu, Ronaldo prednjači.

Chamberlain isto odličan.
Eto, to je ovako iz prve ruke...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sada se lopta moze uzeti (govorim za tastaturu) kada pritisnete 2 puta x,ne morate stalno ganjati protivnickog igraca kako bi mu uzeli loptu.
- raul-zakon
- Kontakt:
Misliš x kao tipka na tastaturi, ili ona tipka na tastaturi koja glumi x na džojstiku? 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
X na tastaturi.raul-zakon je napisao/la:Misliš x kao tipka na tastaturi, ili ona tipka na tastaturi koja glumi x na džojstiku?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto vise igram vise mi se svidja, al nevalja mi opet ono sa dodavanjem "W" u for, rijetko kad da doda kako treba, u u prethodnim serijalima to je bolje izvedeno, cak kad ti pruzi ruku primjetio sam bolje doda sa X nego sa W
http://1337x.org/torrent/372716/0/" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Pa gdje sada da skinem pes ? i koji ? Demo mislim
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Izasao je patch sa sljedecim timovima
-Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)
Mozete ga naci na peseditu
Inace soker mi se svidja, ali ima nekoliko stvari koje treba popraviti.
Sve u svemu, ocekujem da finalna verzija bude puno bolja od 2012, iako je i sami DEMO meni bolji od 2012
-Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)

Mozete ga naci na peseditu
Inace soker mi se svidja, ali ima nekoliko stvari koje treba popraviti.
Sve u svemu, ocekujem da finalna verzija bude puno bolja od 2012, iako je i sami DEMO meni bolji od 2012
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- tarikhordas
- Kontakt:
Daj link 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
http://www.pes-serbia.com/threads/24880 ... ost1021756" onclick="window.open(this.href);return false;tarikhordas je napisao/la:Daj link
- harebianconero
- Kontakt:
Jel se može neki kup il liga igrat kad skinem te timove?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Nee.Demo je,tesko je to ocekivati.harebianconero je napisao/la:Jel se može neki kup il liga igrat kad skinem te timove?
Opet nema Powella u United..

- harebianconero
- Kontakt:
Aha, hvala.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.