FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 27 jul 2012, 22:36

[youtube][/youtube]

8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2012, 22:39

Vi i dalje mislite da je ono protiv Hiberniansa bilo najnormalnije i da nije izrezirano za Levskog?
E budalice moje, da mi vidjet ekipu i trenera koja se za 7 dana toliko popravi i uozbilji....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2012, 22:44

Smajlović čestitao FK Sarajevu

Načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović čestitao je danas igračima, navijačima i upravi FK Sarajevo plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U pismu upućenom na adresu Amira Rizvanovića, predsjednika FK Sarajevo, između ostalog Smajlović kaže kako su Zeničani sa velikim zanimanjem pratili dešavanja na terenu i osjećaju ponos što su igrači Sarajeva do pobjede došli korektnom i istrajnom borbom na sportskom terenu.

- Posebno nam je drago što pobjeda Sarajeva nije samo sportska, nego i moralna. Izgleda da se borba za opstojnost Bosne i Hercegovine i očuvanje svih vrijednosti naše zemlje prenosi na sportske terene i da se zločinački duh pomalja u svakoj zgodnoj prilici kada osjeti da nas može zasipati uvredama i najcrnjim parolama koje pozivaju na zlo i nasilje, kaže Smaajlović.

On u pismu ističe, kako su se igrači i navijači Sarajeva ponijeli dostojanstveno i pokazali najbolji način kako reagirati na zlonamjerne poruke bugarskih navijača.

- Za takvu zrelu i promišljenu reakciju zaslužujete čestitke čitave bosanskohercegovačke javnosti. Bilo bi dobro da isti primjer slijede i uprave Levskog, ali i Maribora, jer ono što su njihovi navijači posljednjih dana priredili nanosi ogromnu štetu ugledu Bugarske i Slovenije. Još jednom sve čestitke igračima, navijačima i upravi s uvjeravanjem da će Zenica kao domaćin reprezentativnog bh. fudbala, a sigurni smo i Sarajevo kao važan fudbalski centar, održati ovaj nivo dostojanstva i ljudskosti i biti primjer kako sport zbližava, oplemenjuje i povezuje dobre ljude u borbi protiv nepravde i zla, napisao je Husejin Smajlović, načelnik Općine Zenica.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jul 2012, 22:47

daj ljudi pusti te se manijaka pusti te se toga trener bolji ovaj onaj rezultat sve govori realno sve njihove komentare pobija jedna cinjenica da je njih rasuo maribor a da smo mi rasuli jaceg protivinka od maribora tako da slavimo malo ljudi ma mi smo divovi a za saida ko je upoznat kad je on dosao on je potpisao ugovor 1+1 kako se ta druga godina aktivira znal ko :)
Samo Sarajevo

High

Post Postao/la High » 27 jul 2012, 22:51

Kako su zajebali utakmicu ovi sa FACE-a, to je strašno. Gledam onaj snimak i bukvalno da smo odsječeni od terena, na nekom brdu, daleko 50 km od stadiona. S druge strane, gledam one snimke ostalih televizija i amaterske klipove, to je strašno, za naježiti se.

Ovaj video sve govori. Od 1:04. Strašno. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jul 2012, 22:55

Nije Zeta tako loša kako mnogi ocjenjuju na ovom forumu.
Ja nisam vjerovo da će Sarajevo proć Levski,skidam kapu.

Navijam za Zetu (jer mi je rođak igrao za njih) u ovim mečevima.

enco81
Kontakt:

Post Postao/la enco81 » 27 jul 2012, 23:07

molotovljev je napisao/la:Mislim da je vec pokrenuta inicijativa i apel da se vec jednom rijesi to sa stolicama.
E sad ne znam,da li postoji neki odredjeni rok kod UEFA-e, mislim na prijavu zapadne tribine ili je vec kasno
za ovu sezonu? Recimo ako bi postavili stolice na dio Zapada prema Sjeveru,ako ne do utakmice protiv Zete,
jer je vec kasno,onda recimo do utakmice play off,naravno ako prodjemo.
100% provijerena i tacna informacija, na tenderu je izabrana firma koja ce postaviti stolice, s tim da jos nije isteklo vrijeme za zalbe(znaci da se jos moze razvuc, al takodje znaci i da u slijedecoj euro sezoni mozemo racunati i na zapad) . Postavlja se 18000 stolica i ce biti identicne onim na Poljudu.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 23:09

samoradnik je napisao/la:Nije Zeta tako loša kako mnogi ocjenjuju na ovom forumu.
Ja nisam vjerovo da će Sarajevo proć Levski,skidam kapu.

Navijam za Zetu (jer mi je rođak igrao za njih) u ovim mečevima.
Zeta je solidna ekipa i nije za potcijeniti. ;)

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 23:16

Zeta je igrala ovo predkolo protiv tima za koji igra 8 igrača posade jednog ribarskog broda. Ribari ih namučili tako da...... ;)
U novi boj...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2012, 23:17

powerplay je napisao/la:Zeta je igrala ovo predkolo protiv tima za koji igra 8 igrača posade jednog ribarskog broda. Ribari ih namučili tako da...... ;)
:lol: :lol: :lol:

ribolov zahtjeva velike fizicke spreme :lol:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 27 jul 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 23:17

powerplay je napisao/la:Zeta je igrala ovo predkolo protiv tima za koji igra 8 igrača posade jednog ribarskog broda. Ribari ih namučili tako da...... ;)
To je za nas pricao i ovaj predsjednik Levskog pa je dobio tricu. :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jul 2012, 23:26

Sarajevo-Zeta 1.50 3.75 6.00

Vidim da Crnogorci kukaju kako im je ekipa lose fizicki spremna,dok mi napokon mozemo reci da fizicki dobro stojimo(to nam je vazda najslabija tacka bila)...defintivno se mora zaboraviti Levski,cisto zbog nafuravanja,da nebude lahko cemo...samo strpljivo bez srljanja,aBd nekih 2-0 i onda dole uz masu nasih nema sanse da ispadnemo

I u nedelju svakako malo do Otoke skoknuti,jeste da nece igrati vjerovatno niko sto je sinoc igrao,ali eto da vidimo malo ostale momke koji su tu,s obzirom da ce Zrinjski vjerovatno igrati u najacem sastavu,lijepa sansa za nase rezerviste da se dokazu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 27 jul 2012, 23:32

Komsije cestitam i pozitvno ste me iznenadili..mislim da prolazite Zetu.Sretno!!! :)

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 23:36

Evo brate kakvu su oni ekipu izbacili. U finskoj se igra već 18 kolo jer im liga počinje dosta ranije nego kod ostalih.

slika
U novi boj...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2012, 00:29

powerplay je napisao/la:Evo brate kakvu su oni ekipu izbacili. U finskoj se igra već 18 kolo jer im liga počinje dosta ranije nego kod ostalih.

slika
Bolji su od Jare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2012, 00:41

formance je napisao/la:Interesantno razmišljanje. Za dobar rezultat određenog kluba je generalno zaslužan trener, međutim to nije slučaj sa FK Sarajevo, dok je za svaki loš rezultat trener najodgovorniji, a to je slučaj i sa FK Sarajevo. Jović je po mišljenju eminentnog stručnjaka Baje_ Zvjerke kriv za loš plasman u PLBIH, dok su za odlične partije u evropi najzaslužniji igrači FK Sarajevo. Iskrivljenja logika i poptuno pogrešan način razmišljanja i postavljanja stvari, odnosno mijenjanje priče kako vjetar puhne. Zašto se logički zaključci razlikuju u prve dvije stavke i po kojem osnovu ?! Ako trener snosi odgovornost za loše rezultate u domaćem prvenstvu, onda i prvi zaslužuje pohvale na odlično postavljenoj igri i taktici koja je rezultirala fenomenalnom predstavom naših igrača u evropskim natjecanjima. Svako minimiziranje njegovog udjela u cijeloj toj koncepciji je neprihvatljivo i u najmanju ruku glupo (da ne kažem šta gore) :!:
Ma sunce moje lijepo.. Pazljivo citaj sta neko pise ako vec mislis da repliciras.. Od pocetka je trener Jovic los trener, nikad nije ni bio dobar, igraci su ti koji su igrali na primjeru toplo-hladno cijelu sezonu, i sada kad je bilo najpotrebnije odigrali su kako treba, i odigrslu su tako da opet za 5 dana ne mogu garantovati takvu igru.. Da se oni ne mijenjaju, onda bi Jovic uvijek mogao postaviti onakvu igru kao protiv Levskog, a oni da odigraju isto leprsavo izvrsavajuci sve zadatke koje je sirrrr Jovic postavio pred njih prije utakmice... Mene nikakva taktika sinoc nije impresionirala, vec srcanost, borba i ogromna zelja za pobjedom i dokazivanjem pred navijacima.. Ne treba minimizirati njegov uspjeh, svakako da je postavio neku taktiku i mozda uticao na motivaciju, ali ja i dalje mislim da je to ono sto bi i Ibrakovic, i Gavran, i Sredojevic, i ostali treneri odradili da su na Jovicevom mjestu... Tvoje misljenje, i nacin izrazavanja necu komentarisati kao sto si ti pokusao moje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 00:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:
formance je napisao/la:Interesantno razmišljanje. Za dobar rezultat određenog kluba je generalno zaslužan trener, međutim to nije slučaj sa FK Sarajevo, dok je za svaki loš rezultat trener najodgovorniji, a to je slučaj i sa FK Sarajevo. Jović je po mišljenju eminentnog stručnjaka Baje_ Zvjerke kriv za loš plasman u PLBIH, dok su za odlične partije u evropi najzaslužniji igrači FK Sarajevo. Iskrivljenja logika i poptuno pogrešan način razmišljanja i postavljanja stvari, odnosno mijenjanje priče kako vjetar puhne. Zašto se logički zaključci razlikuju u prve dvije stavke i po kojem osnovu ?! Ako trener snosi odgovornost za loše rezultate u domaćem prvenstvu, onda i prvi zaslužuje pohvale na odlično postavljenoj igri i taktici koja je rezultirala fenomenalnom predstavom naših igrača u evropskim natjecanjima. Svako minimiziranje njegovog udjela u cijeloj toj koncepciji je neprihvatljivo i u najmanju ruku glupo (da ne kažem šta gore) :!:
Ma sunce moje lijepo.. Pazljivo citaj sta neko pise ako vec mislis da repliciras.. Od pocetka je trener Jovic los trener, nikad nije ni bio dobar, igraci su ti koji su igrali na primjeru toplo-hladno cijelu sezonu, i sada kad je bilo najpotrebnije odigrali su kako treba, i odigrslu su tako da opet za 5 dana ne mogu garantovati takvu igru.. Da se oni ne mijenjaju, onda bi Jovic uvijek mogao postaviti onakvu igru kao protiv Levskog, a oni da odigraju isto leprsavo izvrsavajuci sve zadatke koje je sirrrr Jovic postavio pred njih prije utakmice... Mene nikakva taktika sinoc nije impresionirala, vec srcanost, borba i ogromna zelja za pobjedom i dokazivanjem pred navijacima.. Ne treba minimizirati njegov uspjeh, svakako da je postavio neku taktiku i mozda uticao na motivaciju, ali ja i dalje mislim da je to ono sto bi i Ibrakovic, i Gavran, i Sredojevic, i ostali treneri odradili da su na Jovicevom mjestu... Tvoje misljenje, i nacin izrazavanja necu komentarisati kao sto si ti pokusao moje...
upravu si loš je trener, nije ni za Kozare, sinoć nije bilo nikakve taktike, + uvjek je bio loš trener, nigdje nije postigao rezultat a u Europi se uvjek brukao, vidi se da si veliki poznavatelj trenerskog zanata, laprdaš bez argumenta
Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 28 jul 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 jul 2012, 00:46

Cuj nije ni za Kozare. Ne, taman je onakav kakav Sarajevu treba, da ja mirno spavam... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 00:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj nije ni za Kozare. Ne, taman je onakav kakav Sarajevu treba, da ja mirno spavam... :D
super, taman da nas više ne zamaraš svojim postovima bez argumenta

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jul 2012, 00:50

Moze li neko da postavi ako ima gdje dnevnik Face Tv gdje su veceras bili gosti Sesar i Suljic da se pogleda.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”