OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - općenito
Pripreme za ceremoniju otvaranja su u punom jeku, od prije nekoliko minuta slika

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav program u nedelju.
15:25 HRT 2 Kosarka: SAD - Francuska
16:25 RTS 1 Vaterpolo: Srbija - Mađarska ( prenosi i RTRS )
16:30 RTS 2 Košarka: Brazil - Australija ( snimak )
17:10 RTS 2 Rukomet: Srbija - Španija ( nastavak prenosa na RTS 1 od 17:40, prenosi i HRT 2 )
17:40 RTS 2 Odbojka: Srbija - SAD
21:00 BHT 1 Odbojka: Italija - Poljska ( prenosi i Eurosport 1 )
23:10 HRT 2 Košarka: Argentina - Litvanija ( prenosi i RTRS )
P.S. Za one koji žele da gledaju, od 18:00 na RTRS snimak prijateljske utakmice Srbija - Ukrajina ( košarka ).
15:25 HRT 2 Kosarka: SAD - Francuska
16:25 RTS 1 Vaterpolo: Srbija - Mađarska ( prenosi i RTRS )
16:30 RTS 2 Košarka: Brazil - Australija ( snimak )
17:10 RTS 2 Rukomet: Srbija - Španija ( nastavak prenosa na RTS 1 od 17:40, prenosi i HRT 2 )
17:40 RTS 2 Odbojka: Srbija - SAD
21:00 BHT 1 Odbojka: Italija - Poljska ( prenosi i Eurosport 1 )
23:10 HRT 2 Košarka: Argentina - Litvanija ( prenosi i RTRS )
P.S. Za one koji žele da gledaju, od 18:00 na RTRS snimak prijateljske utakmice Srbija - Ukrajina ( košarka ).
I think I'm a pussy one.
Konačno dođe vrijeme i za OI. Očekujem još bolje igre nego što su bile u Pekingu, mada će to biti izuzetno teško. Baš sam danas na Eurosportu gledao reprizu otvaranja OI u Pekingu i još jedanput bio fasciniran kako su to samo ljudi organizovali. Nevjerovatno, zaista.
Ja najviše očekujem od stotke i duela Bolt v Blake. To će biti pravi melem za oči. Naravno, od Bolta se očekuje ne samo zlato već i spektakl. Kako na 100, tako i na 200m.
Od ostalih disciplina i sportova, bit' će pogotovo zanimljivo (bar meni) pratiti rukomet i tenis. Baš me zanima kako će Francuska odigrati ovo prvenstvo nakon razočaravajućeg nastupa u Srbiji, i naravno da li će Roger doći do zlata u singlu.
Ja najviše očekujem od stotke i duela Bolt v Blake. To će biti pravi melem za oči. Naravno, od Bolta se očekuje ne samo zlato već i spektakl. Kako na 100, tako i na 200m.
Od ostalih disciplina i sportova, bit' će pogotovo zanimljivo (bar meni) pratiti rukomet i tenis. Baš me zanima kako će Francuska odigrati ovo prvenstvo nakon razočaravajućeg nastupa u Srbiji, i naravno da li će Roger doći do zlata u singlu.
FK Pjetlovi
Eurosport, samo kliknite gdje piše dan i datum i promijenite za dalje dane:
Obični, koji čini 90 % srpskog
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... =eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;
Srpski:
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... rosport-rs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... =eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;
Srpski:
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... rosport-rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovo je već nešto konkretno. Hvala ti.kovacic je napisao/la:Eurosport, samo kliknite gdje piše dan i datum i promijenite za dalje dane:
Srpski:
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
The All-Seeing eye maskote, plodno tlo za ljubitelje teorija zavjere kao što sam i sam. 
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Imaš i ove "piramide" po krovu stadionaOxygen je napisao/la:The All-Seeing eye maskote, plodno tlo za ljubitelje teorija zavjere kao što sam i sam.
jebte, ko da gledam Olimpijadu u Zenici 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
samoradnik
- Kontakt:
bezveze
Sad kontam što su mi cure govorile dabogda našo ženu kvalitetnu ko engleski humor.....
Pare bacili bezveze,umjesto da su Neleta Karajlića zvali da napravi šou......
Sad kontam što su mi cure govorile dabogda našo ženu kvalitetnu ko engleski humor.....
Pare bacili bezveze,umjesto da su Neleta Karajlića zvali da napravi šou......
Znači Eurosport prati sve
Sviđa mi se to 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
samoradnik
- Kontakt:
ona kraljica ko biljka,nigdje osmjeha kao da je došla na grob pokojnog oca. A Žakonja je najjači nešto u fazonu,sjedi baba,ne mogu stojat dugo.
evo Mister Bin vadi stvar....
evo Mister Bin vadi stvar....
ako izostave Del Boya popisam se u sred Londona
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
Jel Belmin otišao u London ili za divno čudo prenos radi iz studija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U Londonu je, ukupno je 5-6 reportera Bht-a otputovalo.legenda reala je napisao/la:Jel Belmin otišao u London ili za divno čudo prenos radi iz studija![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Joj Mekića ko od brda odvaljen
Idemo po medaljuuuuuuuuuuuuuu
Što je slatka ova mala plivačica u našem taboru
Idemo po medaljuuuuuuuuuuuuuu
Što je slatka ova mala plivačica u našem taboru
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.