Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 21:11

Sve u redu sto si rekao, ali navijaci jesu u top 10 u europi to bez daljnjeg ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 21:13

RK Gradacac je napisao/la:Sve u redu sto si rekao, ali navijaci jesu u top 10 u europi to bez daljnjeg ;)
Navijaci jesu to je sigurno, mozda i medju top 5. mozda i najbolji :D ali ne igraju navijaci

ali ovaj marseille stvarno nema sta traziti u ligi sampiona a ni u nacionalnom prvenstvu. Kako su ga neki preuvelicavali pred ovu sezonu covjek bi rekao da su favoriti u oba navedena takmicenja.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 21:18

E ako si povjerovao u ta preuvelicavanja onda ti moram reci da ne razmisljas svojom glavom... da ne upotrijebim neku grublju rijec :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 21:20

RK Gradacac je napisao/la:E ako si povjerovao u ta preuvelicavanja onda ti moram reci da ne razmisljas svojom glavom... da ne upotrijebim neku grublju rijec :mrgreen:
nisam povjerovao u ta preuvelicavanja naravno, jer trudim se da sto vise pratim fudbal u europi. i ne oslanjam se iskljucivo na informacije sa ovog foruma, nedaj Boze.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 sep 2009, 22:06

ja sam očekivao barem da redaju pobjedu za pobjedom u svom šampionatu ali ni to ne mogu....

fakat su smiješni, real će ih razbiti ko beba zvečku
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 26 sep 2009, 22:41

pa dobra je i pobjeda od 0:3... ups. marseille unique - nisi imao pravo :D izgubili ste od VALENCIENESA! haha :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 27 sep 2009, 00:34

pa gdje je lik? kako se vazda izgubi poslije svake utakmice koju marseille ne pobijedi?? jel neka slucajnost, il ga namjerno banuju, il se poklopi na 2 dana,...???
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2009, 00:41

Neka ba pa nece poslije svake tekme trcat maksuz post da napise,sabira utiske,gleda snimak gdje je ko pogrijesio,da zna koga da krivi,sabur docice on :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2009, 06:52

marseille_unique je napisao/la:marseille veceras dobija 0:3
Za bocu falilo da pogodis :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 09:56

navijaci marseillea nisu pic.... pa da ne dodu nakojn poraza, razlog sto ne dodem nekad jer nisam bio u mogucnosti da geldam direktno pa gledam onda snimak navece kasno, onda emisije o utakmici na OMTV, prvo to pa onda forum jer kao sto znate nije zanimljivo i nije dozivljaj kad geldas a znas rezultat mada bi i tada naravno izgledao,

valjda i marseille moze izgubiti u 15 kola jednu utakmicu opet ce mo biti prvaci pa se pusite

i na kraju, cuvajte se u madridu, nista nas ne zanima osim real madrid 0: 5marseille, to je ono po sta dolazimo

marseilleeeeeeeeeeeeee est UNIQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

real 0:5 MARSEILLE
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 sep 2009, 09:58

marseille_unique je napisao/la:navijaci marseillea nisu pic.... pa da ne dodu nakojn poraza, razlog sto ne dodem nekad jer nisam bio u mogucnosti da geldam direktno pa gledam onda snimak navece kasno, onda emisije o utakmici na OMTV, prvo to pa onda forum jer kao sto znate nije zanimljivo i nije dozivljaj kad geldas a znas rezultat mada bi i tada naravno izgleda,

valjda i marseille moze izgubiti u 15 kola jednu utakmicu

i na kraju, cuvajte se u madridu, nista nas ne zanima osim real madrid 0: 5marseille, to je ono po sta dolazim

marseilleeeeeeeeeeeeee est UNIQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

To majstore :lol: držim te za riječ...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 28 sep 2009, 10:05

marseille_unique je napisao/la:navijaci marseillea nisu pic.... pa da ne dodu nakojn poraza, razlog sto ne dodem nekad jer nisam bio u mogucnosti da geldam direktno pa gledam onda snimak navece kasno, onda emisije o utakmici na OMTV, prvo to pa onda forum jer kao sto znate nije zanimljivo i nije dozivljaj kad geldas a znas rezultat mada bi i tada naravno izgledao,

valjda i marseille moze izgubiti u 15 kola jednu utakmicu opet ce mo biti prvaci pa se pusite

i na kraju, cuvajte se u madridu, nista nas ne zanima osim real madrid 0: 5marseille, to je ono po sta dolazimo

da nisi mislio 5:0 ?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 10:05

we are uniqueeeeeeeeeeeeeee

mi smo mediteranci u nama je krv vruca, sta ti znas o tome b..........
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 sep 2009, 10:23

marseille_unique je napisao/la:navijaci marseillea nisu pic.... pa da ne dodu nakojn poraza, razlog sto ne dodem nekad jer nisam bio u mogucnosti da geldam direktno pa gledam onda snimak navece kasno, onda emisije o utakmici na OMTV, prvo to pa onda forum jer kao sto znate nije zanimljivo i nije dozivljaj kad geldas a znas rezultat mada bi i tada naravno izgledao,

:lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 sep 2009, 10:59

Mediteranac iz sjeverne Bosne :mrgreen:
nikakve veze sa mediteranom :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 11:01

jedan zivot jedan klub

samo je jedan marseille, ponosan sto sam bas njihov navijac
Zadnja izmjena: marseille_unique, dana/u 28 sep 2009, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Tuzlanski_Malisa

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 28 sep 2009, 11:01

Moram samo napisati da u Madrid stize 3000 navijaca Marseillea
Morientes: Raul je najveći
Bivši saigrač Raula Gonzalesa, Fernando Morientes, pohvalio je svog bivšeg kolegu.

Novi napadač Marseillea, Fernando Morientes, vratit će se u Madrid, na Bernabeuu, gdje je sa Raulom radio čuda u napadačkom tandemu.

- Raul je, iskreno, najveći igrač u Real Madridu. Od njegove igre, do toga koliko on znači u klubu…i kakav je kapiten. Raul je institucija sam za sebe. Igrao sam s njim i znam kakav je on igrač, i koliko se samo trudi. - izjavio je Morientes.
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 11:04

sta hos bih je mediteranska zemlja, a i moj pradjed cije prezime nosim je iz herecegovine iz Bilece, ja se osjecam Mediterancem i svako c eti reci da je BiH mediteranska zemlja, postujem te gradaclija kakav takav si navijac marseillea si nisi nesto ali si tu za marseille ali ne diraj mi u to vise ja sam Mediteranac
Tuzlanski_Malisa

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 sep 2009, 11:09

Mediteranski je samo jedan mali dio BiH, a ti si koliko mi je poznato iz Tuzle (kontinentalna klima)... al ok, smatraj se cime hoces.
To sto kazes da nisam nesto, pa ja nikad nisam ni rekao da sam neki ekstra navijac Marseille-a, ja se svrstavam u onu kategoriju simpatizera... Najdrazi klub od velikih europskih klubva, ali ne najdrazi od svih... da ne ulazim dalje, sve ti je vec poznato.
010 ISN'T JUST A CODE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2009, 11:10

ovako je bilo u madridu 2003 sto se tice navijaca marseillea

slika

Bez dimne marseljez ne moze
slika

slika

slika

a ovako je bilo u uzvratu na Veledromu, imam sliku samo juzne tribine postaviocu i sjeverne kasnije gdje su yankee fanatics i ostala kompanija

slika

slika
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.