Mene je u Zenici dobro prodrmalo.....ak je to tacno sto si ti reko onda smo mi najblize epicentrukoalem je napisao/la:To pokazuje kolko je udaljen od kojeg grad akolko ja znam..jelle je napisao/la:Sta znaci ovo :
209 km W Belgrade (pop 1,115,186 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
18 km NW Kakanj (pop 12,406 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
9 km NE Zenica (pop 164,423 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
da su ova tri grada najvishe prodramana?
.. ****, mene samo malo prodrmalo.. Jedva se osjetio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???
Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi
-
travnicanin
- Kontakt:
uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Ma daleko je to od tebe na dubini od 2km tako pise....a to je neko pravilo da je uvijek nakon prvog i drugi samo neznam koji je bio zemljotres al sad bez sale....vertikalni onaj sto propada sve ili horizontalni sto ljulja i ljulja ko ringispil....mislim ljulja i jedan i drugi al je zeznutiji ovaj vertikalni 100 putajelle je napisao/la:Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???![]()
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi
Vjeruj et da nikad u zivotu ovakav nisam dozivio.....bukvalno su mi case padale s stola
Šta vam je bolan, šta ste se ukakili
Prpa veća, nego pred Levski
Neće bit drugi 
4.10.2009.
hajmo onda da spavamo mirnokoalem je napisao/la:Šta vam je bolan, šta ste se ukakiliPrpa veća, nego pred Levski
Neće bit drugi
sta nas briga i ako bude necemo nista cuti ako sad sto prije legnemo i zaspimo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ev povratni bio....nije ni blizu provog al se osjetioado-hz je napisao/la:Ma daleko je to od tebe na dubini od 2km tako pise....a to je neko pravilo da je uvijek nakon prvog i drugi samo neznam koji je bio zemljotres al sad bez sale....vertikalni onaj sto propada sve ili horizontalni sto ljulja i ljulja ko ringispil....mislim ljulja i jedan i drugi al je zeznutiji ovaj vertikalni 100 putajelle je napisao/la:Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???![]()
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi![]()
![]()
NaravnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Rekao sam, ne zelim vise da se dopisujem sa vama, ne da mi se, vama odlican, meni prosjecan i kHaj pHice.. Ja sam Baja_Zvjerka, nikakav faktor sa Uefinom diplomom, i nisam kompetentan, ali opet imam pravo da iznesem misljenje, i da se ne slozim da je odlican trener...
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zar i ovdje o zemljotresu
Dajte mi detaljnije informacije za gostovanje u PG. Ono sto su pricali 42 KM sa osiguranjem, folovi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Baja_Zvjerka upravu si al ljudi te ne kontaju bolan, tebi je svaka zlatna ko iz Biblije idi spavaj nemoj da se mucis kad slabo kontamo, vidis ovih zemljotresa, sd ce cunami, ode mi krompir, grah, kupus, paradajiz a ti meni ovdje o Jovicu, nista mi tebe ne kontamo al znamo da si upravuBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Rekao sam, ne zelim vise da se dopisujem sa vama, ne da mi se, vama odlican, meni prosjecan i kHaj pHice.. Ja sam Baja_Zvjerka, nikakav faktor sa Uefinom diplomom, i nisam kompetentan, ali opet imam pravo da iznesem misljenje, i da se ne slozim da je odlican trener...
-
travnicanin
- Kontakt:
zato što si došao samo sa provociranjem i iznio niz gluposti, a **** se sa nekim znanjem i sl, imaš tamo temu i doviđenjaBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
"Narode mirno spavajte, neće biti . . . . zemljotresa".
Podsjeća li vas ovo na nešto ?! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Vojska nas cuvaformance je napisao/la:"Narode mirno spavajte, neće biti . . . . zemljotresa".Podsjeća li vas ovo na nešto ?!
formance je napisao/la:"Narode mirno spavajte, neće biti . . . . zemljotresa".Podsjeća li vas ovo na nešto ?!
4.10.2009.
- ZlatnaDolina
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 9 gostiju.