FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odo i ja da pogledam jos jednom gooool Saida kazu poslije prvog ide drugi zemljotres pa da mogu biti spreman za najgore

Samo da zante ovo je prodrmalo cijeli balkan ! Bez sale !
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=279673
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=279673
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta znaci ovo :
209 km W Belgrade (pop 1,115,186 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
18 km NW Kakanj (pop 12,406 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
9 km NE Zenica (pop 164,423 ; local time 01:12:22.7 2012-07-28)
da su ova tri grada najvishe prodramana?
koliko je bilo Merkalijevih a koliko po Rihteru ako neko moze da nadje.... j e b o sad zajebanciju ljudi ovaj je bio bas jak da se sjebes....mene strah sad da ne bude drugi

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To pokazuje kolko je udaljen od kojeg grad akolko ja znam..jelle je napisao/la:Sta znaci ovo :
.. ****, mene samo malo prodrmalo.. Jedva se osjetio
4.10.2009.
Mene je u Zenici dobro prodrmalo.....ak je to tacno sto si ti reko onda smo mi najblize epicentrukoalem je napisao/la:To pokazuje kolko je udaljen od kojeg grad akolko ja znam..jelle je napisao/la:Sta znaci ovo :
.. ****, mene samo malo prodrmalo.. Jedva se osjetio
Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???
Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi
-
travnicanin
- Kontakt:
uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Ma daleko je to od tebe na dubini od 2km tako pise....a to je neko pravilo da je uvijek nakon prvog i drugi samo neznam koji je bio zemljotres al sad bez sale....vertikalni onaj sto propada sve ili horizontalni sto ljulja i ljulja ko ringispil....mislim ljulja i jedan i drugi al je zeznutiji ovaj vertikalni 100 putajelle je napisao/la:Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???![]()
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi
Vjeruj et da nikad u zivotu ovakav nisam dozivio.....bukvalno su mi case padale s stola
Šta vam je bolan, šta ste se ukakili
Prpa veća, nego pred Levski
Neće bit drugi 
4.10.2009.
hajmo onda da spavamo mirnokoalem je napisao/la:Šta vam je bolan, šta ste se ukakiliPrpa veća, nego pred Levski
Neće bit drugi
sta nas briga i ako bude necemo nista cuti ako sad sto prije legnemo i zaspimo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ev povratni bio....nije ni blizu provog al se osjetioado-hz je napisao/la:Ma daleko je to od tebe na dubini od 2km tako pise....a to je neko pravilo da je uvijek nakon prvog i drugi samo neznam koji je bio zemljotres al sad bez sale....vertikalni onaj sto propada sve ili horizontalni sto ljulja i ljulja ko ringispil....mislim ljulja i jedan i drugi al je zeznutiji ovaj vertikalni 100 putajelle je napisao/la:Jbt kak sad lecado-hz je napisao/la:Pa pise da je 9km od Zenice epicentar, a ove ostale gradove su onako napisali da se ljudi ravnaju koiko im je blizu....jel ko nasao koliko je po Rihteru a koliko po Merkalijevoj skali jacina???![]()
Jel poslije prvog uvjek slijedi i drugi![]()
![]()
NaravnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog, pazi da se sakrijes od cunamija, a ne ti nasao opet o Jovicu..travnicanin je napisao/la:uzeo si statistiku za samo zadnju polusezonu i pri tome si radio samo paralelu sa Osimom,a što nisu uzimao u obzir njegove rezultate u Zrinjskom, ili su i tamo sami igrači igrali?da si gledao njegove utakmice u Europi znao bi da je ono sinoć plod dobro snimljenog protivnika i taktike, i na kraju koji si ti faktor da govoriš ko je prosječan a ko nije, eto ti imaš UEFA diplomu pa si kompetentan, dolaziš samo da provocirašBaja_Zvjerka je napisao/la:Jovic kihnuo, eto koliko je JAK...![]()
![]()
Rekao sam, ne zelim vise da se dopisujem sa vama, ne da mi se, vama odlican, meni prosjecan i kHaj pHice.. Ja sam Baja_Zvjerka, nikakav faktor sa Uefinom diplomom, i nisam kompetentan, ali opet imam pravo da iznesem misljenje, i da se ne slozim da je odlican trener...
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.