1. HNL

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 21:32

dubrava je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jbt nisam znao da Rijeka ima ovakvu ekipu. :o
Knezevic,Neretljak,Gabric,Vranjes,Mierzejewski,Benko,Brezovec,Mutombo...
Nula bodova od te ekipe.
Previše ih se hvali.
Dosta su neuigrani.Evo vec par puta radi gluposti nisu dali gol jer smetaju jedan drugom.Prvo Mutombo i Benko,pa Neretljak i Mutombo i onda na kraju Gabric i BEnko.
Brezovec mi se svidja kako je odigrao,al' izgleda da nema snage vise ulazi Jurica umesto njega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 jul 2012, 21:36

limenka je napisao/la:Sada samo da Hajduk i Slaven skupo prodaju kožu i to je to. :( Zašto naše klubove uvijek zapadnu neki ultra jaki protivnici? Prošle godine Hajduk protiv Stokea, Split protiv Fulhama. Za usporedbu Zvezda protiv Ventspilsa, Željezničar protiv Maccabija, Olimpije protiv Austrije Beč, Sarajevo protiv Sparte...
Ove godine Hajduku Inter, Slavenu Bilbao... Zvezdi Omonija, Sarajevu Zeta, Muri Arsenal Kiev, Vojvodini Rapid...
Ja vjerujem da bi čak Slaven i mogao proći (eh, sad kad udarite na ovo). Hajduk bi mogao nastradati, ali osobno ne vjerujem u to..
Ovo boldano..Sve je do koeficijenta naravno...
Sarajevo je prošlo nositelja, kao i Mura, dok je Zvezda također nositelj i dobila uvjetno rečeno lakšeg protivnika..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 22:03

Losa utakmica na Kantridi,u pocetku nisam ni znao sa kakvim ekipama se susrecem,ali vremenom vidim da narocito Rijeka raspolaze sa odredjenim kvalitetom.0:0 na kraju verovatno zasluzeno,mada Rijeka je imala par odlicnih sansi i mozda bi bilo zasluzeno da su oni pobedili.Od sviju najvise mi se svideo Benko,i dalje je odlican napadac,veceras nije imao ni srece u par navrata,ali osim njega sudija Bruno Maric kakvo sudjenje,fenomenalno.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 jul 2012, 22:10

Gdje si ti to gledao ?! Ja nisam ni znao da igraju danas :lol:
Ma ja Rijeci ne vjerujem, već sam prije pisao o tome. Previše novih igrača, a premalo vremena. Osim toga, ti igrači koji su došli su već odsluženi, nemaju nešto novo ili nešto više za pokazati. Većina koja je došla su već zašli u tridesete. OD Rijeke neće biti ništa ne sad, već u buducnosti ako u sastavu nemaju bar 3-4 mlada svoja igrača. Po nogometnom načinu razmišljanja (ne financijama), idu putem Hajduka.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 jul 2012, 03:01

Vec sam pisa da Rijeci treba jedan odlican napadac. Benko je dobar ali nije odlican. Njegovo vrijeme je proslo (posli Varteksa je propa). Mogli su dovest Matu Bilica, cak se pricalo da bi Klasnic moga doc (nekakvi sastanci sa Volpiem na njegovoj jahti), cak mislim da je Klasnic moguce pojacanje ako ne pronađe klub do sredine 8 mjeseca (ali tad ce vec biti kasno). Stiven Rivic se vratio u Istru a mogao je biti odlican SS, ili mozda pokusaj posudbe Santinia.

Delac odlazi od kluba do kluba, a sigurno je kvalitetniji od Mancea i prihvatio bi posudbu u Rijeku. Neznam sta Skoria misli ali tesko ce do nekog uspjeha sa ovim skupom veterana. Također razocaran sa Armadom, pricalo se o punoj Kantridi a citava tribina podno padine je bila prazna, a ovim igracima bi sigurno znacilo da ih je doslo pozdravit 10 tisuca gledatelja.

Uglavnom ova Rijeka je prekratka u napadu, nada sam se necem vise ali izgleda da ce se ipak boriti za ulazak u EL.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 15:13

dubrava je napisao/la:Gdje si ti to gledao ?! Ja nisam ni znao da igraju danas :lol:
Ma ja Rijeci ne vjerujem, već sam prije pisao o tome. Previše novih igrača, a premalo vremena. Osim toga, ti igrači koji su došli su već odsluženi, nemaju nešto novo ili nešto više za pokazati. Većina koja je došla su već zašli u tridesete. OD Rijeke neće biti ništa ne sad, već u buducnosti ako u sastavu nemaju bar 3-4 mlada svoja igrača. Po nogometnom načinu razmišljanja (ne financijama), idu putem Hajduka.
Bio prenos na Areni. ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 jul 2012, 16:48

Devil je napisao/la:Losa utakmica na Kantridi,u pocetku nisam ni znao sa kakvim ekipama se susrecem,ali vremenom vidim da narocito Rijeka raspolaze sa odredjenim kvalitetom.0:0 na kraju verovatno zasluzeno,mada Rijeka je imala par odlicnih sansi i mozda bi bilo zasluzeno da su oni pobedili.Od sviju najvise mi se svideo Benko,i dalje je odlican napadac,veceras nije imao ni srece u par navrata,ali osim njega sudija Bruno Maric kakvo sudjenje,fenomenalno.
Najomraženiji sudac u Hrvatskoj ikad (osim legendarnog Krečka i ofsajda za Rijeku '99. godine). :lol: :lol:

Trebat će bogata Rijeka dosta vremena za uigrati se, ali to ne smije bit izlika za sinoćnje gubljenje bodova od kluba koji će se boriti za ostanak.
Hayley <3

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jul 2012, 20:29

Jučer sudac Šimčić zabio gol za Dinamo, odron su, ispadaju od serifa.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 jul 2012, 20:33

England je napisao/la:Jučer sudac Šimčić zabio gol za Dinamo, odron su, ispadaju od serifa.
O čemu pričaš ti?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 29 jul 2012, 21:10

Hajduk -Split

http://www.usagoals.com/live/159023-haj ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 29 jul 2012, 23:44

Ljudi može li mi neko od vas nešto više reći o posećenosti utakmica HNL-a, ove sezone?

Na Areni sam odgledao prvo kolo onu tekmu Dinamo-Inter,malo sam upratio Rijeka-Zadar,sve u svemu neefikasna liga kao i srpska.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 jul 2012, 23:50

SirAlexFerguson je napisao/la:
England je napisao/la:Jučer sudac Šimčić zabio gol za Dinamo, odron su, ispadaju od serifa.
O čemu pričaš ti?
... ali su suci u oba slučaja bili drugačijeg mišljena od onoga što su svi vidjeli na stadionu. Prvo su sudili zaleđe Kolediću, koji je sam izbio pred Kelavu, a poslije propustili dosuditi očiti jedanaesterac...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 jul 2012, 01:19

underPFC je napisao/la:Ljudi može li mi neko od vas nešto više reći o posećenosti utakmica HNL-a, ove sezone?

Na Areni sam odgledao prvo kolo onu tekmu Dinamo-Inter,malo sam upratio Rijeka-Zadar,sve u svemu neefikasna liga kao i srpska.
Broj gledatelja je u stalnom padu. Jedino Hajduk ima nesto gledatelja ali i oni se zagube cim Hajduk zareda 2-3 losa rez.

Dinamo je u specificnoj situaciji, navijaci ne dolaze na stadion zbog konflikta između BBB i uprave kluba. Velik dio njih bojkotira dok dio dolazi da bi vrijeđali Mamica, a i nema se sta vidit. Nogomet je katastrofa, i uopce nije cudno da ljudi ne zele ici na stadione.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 avg 2012, 14:47

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u Zagrebellu predstavljeno je novo ime u dresu Zagreba. Na posudbu iz milanskog Intera došao je mladi slovački reprezentativac čime je nastavljena, prije nešto više od godinu dana ugovorena, suradnja između ova dva kluba...

Veliku pozornost medija pobudila je današnja izvanredna konferencija za novinare u Zagrebovom centru Zagrebello u Veslačkoj. Glavna tema konferencije bilo je predstavljanje novog imena u dresu Zagreba, a riječ je o 18-godišnjem Slovaku, inače članu milanskog Intera, Jakubu Vojtušu koji dolazi na posudbu do kraja sezone

Vojtuša je predstavio Zagrebov direktor Vincenzo Cavaliere koji je naglasio kako je riječ o talentiranom igraču koji u klub dolazi kao plod suradnje između Zagreba i Intera koja je potpisana i dogovorena u svibnju prošle godine.

"Vojtuš je jedan od najmlađih igrača u Slovačkoj koji je debitirao u tamošnjoj prvoj ligi dok je nastupao u dresu Žiline. U siječnju 2010. godine prošao je na probi u Interu, a prošle sezone je imao 25 nastupa za mladu momčad Intera koja je osvojila naslov prvaka Italije te prvo izdanje Lige prvaka za mlade. U Interovim mladim uzrastima je postigao 15 pogodaka, a šest mjeseci je proveo i na posudbi u Chievu iz Verone. Prije nekoliko dana je s Interom potpisao novi ugovor u trajanju od četiri godine što pokazuje da je riječ o igraču u kojeg Inter čvrsto vjeruje."

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 02 avg 2012, 12:10

Tritolone je napisao/la:Vec sam pisa da Rijeci treba jedan odlican napadac. Benko je dobar ali nije odlican. Njegovo vrijeme je proslo (posli Varteksa je propa). Mogli su dovest Matu Bilica, cak se pricalo da bi Klasnic moga doc (nekakvi sastanci sa Volpiem na njegovoj jahti), cak mislim da je Klasnic moguce pojacanje ako ne pronađe klub do sredine 8 mjeseca (ali tad ce vec biti kasno). Stiven Rivic se vratio u Istru a mogao je biti odlican SS, ili mozda pokusaj posudbe Santinia.
Benko je odličan napadač za HNL. Uopće nije propao, valjda si ga gledao nedavno u Slaven Belupu kada je parao mreže. On je nešto kao Lovrek. U HNL-u rastura, ode na istok, vrati se za godinu-dvije i tako opet.
Klasnić je totalno nerealan. On prima višemilijunsku plaću što Rijeka nema šanse da plati. Mate Bilić je izjavio da želi ostati u Gijonu i postati vođa nove ekipe koja će se boriti za ulazak u prvu ligu (valjda sada napokon i zaigra standardno).
Rijeka ima odličnu ekipu, samo treba vremena da se uigra. Uz ekipu imaju i odličnog trenera (za HNL prilike) koji će to znati uigrati.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 02 avg 2012, 12:22

underPFC je napisao/la:Ljudi može li mi neko od vas nešto više reći o posećenosti utakmica HNL-a, ove sezone?

Posjeta je blago rečeno očajna.

Cibalia - Belupo 1.000
Zagreb - Lokomotiva 1.200
Dinamo - Inter 1.500
Istra - Hajduk 5.000
Zadar - Osijek 2.000
Split - Rijeka 2.000

Belupo - Istra 1.000
Inter - Lokomotiva 600
Dinamo - Cibalia 3.000
Hajduk - Split 12.000
Osijek - Zagreb 1.000
Rijeka - Zadar 4.500

Dakle, prosjek od nekih 2.900 gledatelja po utakmici. Podatke sam uzeo sa stranice 1. HNL.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 avg 2012, 13:13

limenka je napisao/la:

Posjeta je blago rečeno očajna.

Cibalia - Belupo 1.000
Zagreb - Lokomotiva 1.200
Dinamo - Inter 1.500
Istra - Hajduk 5.000
Zadar - Osijek 2.000
Split - Rijeka 2.000

Belupo - Istra 1.000
Inter - Lokomotiva 600
Dinamo - Cibalia 3.000
Hajduk - Split 12.000
Osijek - Zagreb 1.000
Rijeka - Zadar 4.500

Dakle, prosjek od nekih 2.900 gledatelja po utakmici. Podatke sam uzeo sa stranice 1. HNL.
strasno,posjecenija je nasa pl
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 avg 2012, 19:59

Slaven bi večeras mogao iznenaditi.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 02 avg 2012, 23:14

Kakva prilika Glavice, kakav zal za dobrim rezultatom, nevjerojatno :cry: . Mislim da cu do uzvrata sanjat tu priliku, jos ne vjerujem :? . Igrao je Slaven sasvim solidno, Bilbao malo bolji, al ne toliko koliko bi svi rekli. Mislim da se ima sanse, no vidjet cemo.

Kod: Označi sve

Ath. Bilbao (Esp)     3-1     Slaven Belupo (Cro)
16' Lopez I.
                              19' Delic M.
20' Susaeta M.
68' Lopez I.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:40

Ljudi može li mi iko od vas reći koliki je budžet Slaven Belupa?
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.