NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ne vjerujem u to ljudi sutra igraju generalku na nasem stadionu a papirologija i procedura je duza od ovih 7 dana do pocetka da se prijavi tusanj.iako mene libo racku neka igraju gdje hoce
salim se malo za zelju,ustvari ne salim 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
imal zivih poslje zemljotresa

niko se jos nije javio....emir_dj je napisao/la:imal zivih poslje zemljotresa![]()
![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Na Mojoj tv.sam pratio utakmicu hrvatske lige između Rijeke i Zadra,vjerujte jad i čemer,po prikazanom mislim da pola PL.je jače od ta dva kluba.Općenito,nista nasa liga ne zaostaje za njima.Vjerovatno Dinamo i Hajduk imaju kvalitet,ono ostalo bi Zvijezda i većina nasih ekipa glat dobili.
ma sve je to u pet deka,samo sto hrvati imaju malo vise para i bolje infrastrukturne uslove.al i mi napredujemo u tom pogledu sve vise.ja se nadam da ce uskoro i nas savez pritisnuti klubove da moraju imati reflektore smafor i sve potrebne prostorije pa neka onda ligu igra ko to ispostuje.a ubijeden sam da bi nasi ljudi uspjeli svemu tome odgovoriti.. 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
imal kakvih vijesti sa priprema, imal kakvih novih imena......... jel neko kontaktirao igrace ili nekog drugog.....
CHELSEA U SRCU
izgleda da smo danas pobijedili obje prijateljske utakmice imali neko info.momci se vjerovatno veceras u kasnim satima vracaju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u 23:20 su stigli na banja ilidzu...astra1922 je napisao/la:izgleda da smo danas pobijedili obje prijateljske utakmice imali neko info.momci se vjerovatno veceras u kasnim satima vracaju
dali ko zna rezultate...
ja bas cekam da napises rezultate...emir_dj je napisao/la:dali ko zna rezultate...
nema igraca online nema koga pitat... valja cekat jutroobondich je napisao/la:ja bas cekam da napises rezultate...emir_dj je napisao/la:dali ko zna rezultate...
Omladinac 2-0 juniori Zvijezde
hebiga druze odoh ja onda spavat...i da te pitam hocel bit jos novi imena u ekipi prical se staemir_dj je napisao/la:nema igraca online nema koga pitat... valja cekat jutroobondich je napisao/la:ja bas cekam da napises rezultate...emir_dj je napisao/la:dali ko zna rezultate...
ja cuo 6-0zuka_TM je napisao/la:Omladinac 2-0 juniori Zvijezde
nema igraca online nema koga pitat... valja cekat jutroo[/quote]bondich je napisao/la:
hebiga druze odoh ja onda spavat...i da te pitam hocel bit jos novi imena u ekipi prical se sta[/quote]
kako znam osim onoga krajnovica ne bi trebalo
Ja onda nisam dobro razumio ovog sto mi je ispricao,izvinite 
Prije par sati (oko 23) sa priprema su vratili naši nogometaši. Posljednjeg dana naši momci su odigrali dva susreta sa FK Palić (niželigaš) i FK Radnički Sombor ( 1. liga Srbije). Prva utakmica završena je rezultatom 4-1 za ekipu Zvijezde, dok je sa ozbiljnijom ekipom (Radničkim) Zvijezda igra 1-0. Jedini gol u toj utakmici dao je Emir Halilović.
eto znaci cetiri pobjede na pripremama gol razlika 8-2.mozda je bolje bilo da smo bar jednu izgubili ali nema veze ja vjerujem u ovu ekipu i mislim da necemo izgubiti u banja luci 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ko se javljao da teren ne valja u Gradačcu
tepih
tepih
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.