Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Tek 31. a toliko nam dao i još će puno.Narin je napisao/la:Haha,ko ce drugi ako nece Thunder.
Nadam se da ce igrati minimalno koliko i Scholes .Thunderstruck je napisao/la:Tek 31. a toliko nam dao i još će puno.Narin je napisao/la:Haha,ko ce drugi ako nece Thunder.
Rafael o igranju na Old Traffordu (OI): “Pričao sam sa ostatkom ekipe o tome. Rekao sam im: Ja igram kod kuće, a ne vi."
nije patka...vec gnjuracBenop je napisao/la:Samo da opet nije je*ena patkaSvakako je tu u Engleskoj, ako bude sve kako treba brzo će se sve odviti
CLS je napisao/la:nije patka...vec gnjuracBenop je napisao/la:Samo da opet nije je*ena patkaSvakako je tu u Engleskoj, ako bude sve kako treba brzo će se sve odviti
kazem ja da je gnjurac, a da nije patkaneo je napisao/la:Na zalost fakePreuzeto s nekog ESPN fake accounta na twitteru
Kad ga vidim na našoj službenoj stranici s dresom onda ću tek vjerovatiMartex je napisao/la:ESPN Brazil je takođe potvrdio da je prihvaćena ponuda za Lucasa Mouru. Medutim, ipak treba sačekati da se na oficijelnoj stranici kluba pojavi ista vijest...
I kasnije su se izvinuli jer su saznali da je vijest bila fake.Martex je napisao/la:ESPN Brazil je takođe potvrdio da je prihvaćena ponuda za Lucasa Mouru. Medutim, ipak treba sačekati da se na oficijelnoj stranici kluba pojavi ista vijest...
Amin hajde boze obraduj me na ramazan molim teee..ammarc je napisao/la:Prihvacena ponuda za Mouru, do kraja iduce sedmice na ljekarskom
onaj osjecaj, kada se ispise pola stranice da je vijest fejk, a.......RedDevilS je napisao/la:Amin hajde boze obraduj me na ramazan molim teee..ammarc je napisao/la:Prihvacena ponuda za Mouru, do kraja iduce sedmice na ljekarskom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.