Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
felix123
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
,roden u Backoj Topolici ) ,stav kluba se zna i nadam se da je to obicni supljak
a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog,roden u Backoj Topolici ) ,stav kluba se zna i nadam se da je to obicni supljak
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Persic veceras 16 poena u pobjedi BiH nad Crnom Gorom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dečko nije odigrao 40 min sveukupno u karijeri, na pecari je bio smiješan u duelu sa planinićem..igrač je zagreba..široki može uzet samo slobodne igrače..felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Lik na fb govori o nekakvom Marku Sutalu iz Hemofarma (navodno Hrvat iz Ravnog,roden u Backoj Topolici ) ,stav kluba se zna i nadam se da je to obicni supljak
šutalo je trebao kod nas još prošle godine..a što se tiče stava kluba, dečko je hrvat valjda..iako po meni je to glupost..rado bi ga vidio na pecari i ne zanima me jel bosnjak,srbin,hrvat,kinez,japanac
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bit ce to dobra ekipa opet. Ja se nadam da ce doći Morović i Šutalo, i zadržati Planinića sto je po meni jako realno, i opet cemo biti sasvim solidni. Ima li KK ŠIROKI kakvi informacija??? hehhe
-
felix123
- Kontakt:
Nece da se javi ,kad se triba slikat u Skenderiji prvi ješampioni je napisao/la:Bit ce to dobra ekipa opet. Ja se nadam da ce doći Morović i Šutalo, i zadržati Planinića sto je po meni jako realno, i opet cemo biti sasvim solidni. Ima li KK ŠIROKI kakvi informacija??? hehhe
Naredne sezone napadamo euroligušampioni je napisao/la:Bit ce to dobra ekipa opet. Ja se nadam da ce doći Morović i Šutalo, i zadržati Planinića sto je po meni jako realno, i opet cemo biti sasvim solidni. Ima li KK ŠIROKI kakvi informacija??? hehhe
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 28 jul 2012, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Kako ti je sjela ova felixova rečenica .nerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Nego zanima me jeli sad podrzavas Široki , nakon što smo bili visoko u poretku sa vlastitim snagama i dajemo najviše reprezentativaca BH od svih klubova koji nastupaju i ligi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiHkksiroki je napisao/la:Kako ti je sjela ova felixova rečenica .nerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
Nego zanima me jeli sad podrzavas Široki , nakon što smo bili visoko u poretku sa vlastitim snagama i dajemo najviše reprezentativaca BH od svih klubova koji nastupaju i ligi .
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ima jedna stvar zove se srce,i ono odlucujenerminh74 je napisao/la:
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiH
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
davno je kod vecine srce prestalo biti odlucujuci faktor u razvoju karijereRosas7 je napisao/la:ima jedna stvar zove se srce,i ono odlucujenerminh74 je napisao/la:
drazi mi jeste, ali mi i dalje ne lezi sto sem barem jedan od dvojca ramljak/planinic nije odlucio za BiH
Da su se novci nasli za europu,kako bi igračima cijena porasla.Jos mi to ne moze u glavu nikako.Inače,jel kod Ramljaka osteta fiksna ili???
nije Cibona još ništa uplatila..rok je navodno danas, ako ne uplati ostaje RamoŠB.TRN je napisao/la:Da su se novci nasli za europu,kako bi igračima cijena porasla.Jos mi to ne moze u glavu nikako.Inače,jel kod Ramljaka osteta fiksna ili???
Ramljak i Planinić ostaju u Širokom i sljedeće sezone
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Svake godine šampioninerminh74 je napisao/la:a mozes li nam pojasniti taj stav?felix123 je napisao/la:Nezz Kevine sta ti je smijesno u vezi Rikica,decko je perspektiva 217 cm ,sigurno bi ovde napredovao ,ako se samo sjetimo kakav je Stamenko na pocetku bio i ispadanje lopti iz ruku pa vidi ga di je sad
-
felix123
- Kontakt:
Butorac na probi u Buducnosti ,sretno mu bilo
16 ih na probi u širokom
i to bez ovih glavnih od prošle sezone
-
felix123
- Kontakt:
Bit ce i ove sezone dobra momcad ,samo nezz kako cu progutat Štembu u Igokei,odmah u 1. kolu na PecariKevin je napisao/la:16 ih na probi u širokom![]()
P.S Ivan Sirišćević u Ciboni!!!!
Stembi treba dati pljeskak i pozdraviti ga, uvijek je igrao srcem za Siroki!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.