OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - općenito
pa nisu ni njegovi vidis da je covjek iz Bl 
Završile kvalifikacije u veslanju, četvarac na pariće, na 2000m. Meni uvijek zanimljivo natjecanje za gledati, jer sam se i sam bavio veslanjem.
Tri kvalifikacijske skupine, iz I. u polufinale su se plasirali Rusija, Estonija i Francuska, iz II. Hrvatska, Poljska i Australija, dok iz III. NJemačka, Britanija i Ukrajina. U repesaž idu Švicarska, Novi Zeland, USA i Italija.
Po vremenima prvih 3 to izgleda:
1. Hrvatska - 5:39.08
2. Njemačka - 5:39.69
3. Poljska - 5:40.56
Svjetski prvaci Australci su malo podbacili (3. u II. kvalifikacijskoj skupini), ali budući da je ovo tek zaigravanje i uštimavanje, pravi rezultati se očekuju u polufinalu. Za medalju, po meni, konkuriraju Rusi, Nijemci, Australci, Poljaci (olimpijski prvaci) i nadam se Hrvatska. Dečki u sastavu Valent i Martin Sinković, David Šain i Damir Martin bili su najbrži ispred svjetskih i olimpijskih prvaka.. Al, mislim da su i Poljaci i Australci veslali malo pod ručnom. Vidjet ćemo u polufinalu. Uz Nijemce su najmlađi.
Polufinale je na rasporedu u srijedu, u 10:40h, a repesaž u ponedjeljak u 10h.
Tri kvalifikacijske skupine, iz I. u polufinale su se plasirali Rusija, Estonija i Francuska, iz II. Hrvatska, Poljska i Australija, dok iz III. NJemačka, Britanija i Ukrajina. U repesaž idu Švicarska, Novi Zeland, USA i Italija.
Po vremenima prvih 3 to izgleda:
1. Hrvatska - 5:39.08
2. Njemačka - 5:39.69
3. Poljska - 5:40.56
Svjetski prvaci Australci su malo podbacili (3. u II. kvalifikacijskoj skupini), ali budući da je ovo tek zaigravanje i uštimavanje, pravi rezultati se očekuju u polufinalu. Za medalju, po meni, konkuriraju Rusi, Nijemci, Australci, Poljaci (olimpijski prvaci) i nadam se Hrvatska. Dečki u sastavu Valent i Martin Sinković, David Šain i Damir Martin bili su najbrži ispred svjetskih i olimpijskih prvaka.. Al, mislim da su i Poljaci i Australci veslali malo pod ručnom. Vidjet ćemo u polufinalu. Uz Nijemce su najmlađi.
Polufinale je na rasporedu u srijedu, u 10:40h, a repesaž u ponedjeljak u 10h.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jesul vam zatamnili HRT2,bil gledali
Za 10min pocinje snimka Rusija-Kanada kosarka,pa rukomet,pa kosarka,i onda navecer tenis i plivanje(jedva cekam plivanje )
Za 10min pocinje snimka Rusija-Kanada kosarka,pa rukomet,pa kosarka,i onda navecer tenis i plivanje(jedva cekam plivanje )
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- schweinsteiger
- Kontakt:
neki naturizovaniarelinho je napisao/la:pa nisu ni njegovi vidis da je covjek iz Bl
ne mogu da vjerujem koliko ocajan kvalitet slike na BHT i FTV,kod mene je MojaTV i toliko smetnji ima,pogotovo na BHTu,svake 2-3 minute slika gore-dole,pa mijenja boju :S
HRT2 zatamnili,tako da valja i ovo gledati preko neta
#miasanmia
Lijepo ne znam šta bi gledao
FTV rukomet (Ž), BHT tenis, HRT svašta pomalo
te EuroSport također neki mix 
ljepota
FTV rukomet (Ž), BHT tenis, HRT svašta pomalo
ljepota
kako to zar ti nije hrt zamracen ??mandraX je napisao/la:Lijepo ne znam šta bi gledao![]()
FTV rukomet (Ž), BHT tenis, HRT svašta pomalote EuroSport također neki mix
ljepota
Ne, baš sam sad provjerio, počinje neka košarka, žene...arelinho je napisao/la:kako to zar ti nije hrt zamracen ??mandraX je napisao/la:Lijepo ne znam šta bi gledao![]()
ljepota
Pa vidis da ti je on iz Stoca, njima ne zatamnjuju, nego samo nama iz KS-a i ovim u vecim gradovima.arelinho je napisao/la:kako to zar ti nije hrt zamracen ??mandraX je napisao/la:Lijepo ne znam šta bi gledao![]()
ljepota
Tacno se ubih od dosade, danas je dan za zene, tako da cu se najvjerovatnije odluciti da veceras gledam plivanje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja pratim zbivanja na sky sport kanalima preko dream boxa i to sve u HD rezoluciji. Trenutno na 12 kanala 12 razlicitih takmicenja. Cak su promjenili i nazive kanala zbog olimpijade. Kanali se sad nazivaju 'Olimpiadi'. Maloprije zavrsena zenska kosarka Kanada-Rusija. Ruskinje gubile 10 razlike 4 minute prije kraja, i na kraju pobjedise. Trenutno gledam fudbal zene Svedska-Japan 0:0. 15 minuta do kraja. Boks takodzer poceo maloprije
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Imal veceras sta zanimljivo, a da nisu zene ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Samo plivanje u 20:25 na BHT-u i Eurosportu.M4kaveli je napisao/la:Imal veceras sta zanimljivo, a da nisu zene ?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa hoce li biti nekih zanimljivih duela u plivanju ili .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- inacefindecko
- Kontakt:
šta mi koji imamo obični hs priključak možemo gledat i gdje?
sad gledo Berdiha, ubi ga belgijanac, šta sad? Aleksandru Radović?
sad gledo Berdiha, ubi ga belgijanac, šta sad? Aleksandru Radović?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=82&t=6404M4kaveli je napisao/la:Pa hoce li biti nekih zanimljivih duela u plivanju ili .. ?
Blizi se prva medalja,blizi se...
'ajde Zlaticu u 16:30 svi uz tebe da to zavrsis.
Naime nakon jutrosnjih kvalifikacija Wong je prvi sa 588 bodova,Pang je drugi sa 586,a onda idu Zlatic i Carrera sa 585,peti je Tesconi sa 584.
Bodovi se prenose tako da je sasvim realno da Zlatic ako nastavi da gadja kao danas sredinom takmicenja kada je vezao nekih 20-ak desetki uzme bar bronzu,ali ni srebro nije daleko.Wong i Pang su inace zlatni i srebreni iz Pekinga.
Naime nakon jutrosnjih kvalifikacija Wong je prvi sa 588 bodova,Pang je drugi sa 586,a onda idu Zlatic i Carrera sa 585,peti je Tesconi sa 584.
Bodovi se prenose tako da je sasvim realno da Zlatic ako nastavi da gadja kao danas sredinom takmicenja kada je vezao nekih 20-ak desetki uzme bar bronzu,ali ni srebro nije daleko.Wong i Pang su inace zlatni i srebreni iz Pekinga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- djoleprijedor
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Blizi se prva medalja,blizi se...![]()
Hoće li biti prenos na RTS-u ???
Mens sana in corpore sano.
Najavili su.djoleprijedor je napisao/la:Devil je napisao/la:Blizi se prva medalja,blizi se...![]()
Hoće li biti prenos na RTS-u ???
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sad ce opet tenis na BHT-u, ovo ostalo sve tanko.ANTIFA ! je napisao/la:Imal ista sad trenutno da se gleda
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.