Ne zamjerite ako je glupo pitanje, ali ne radim s patchevima skoro nikako, pa ne znam.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Patch nema nikakve veze sa KONAMI-jem i uradio ga je PESEdit koji pravi patcheve sam za sebe, a prihod skupljaju od sajta na koji kace patch, tj. brojem downloada.raul-zakon je napisao/la:Samo malo, ako su na ovom patchu fully updated B.Dortmund, Arsenal, Chelsea, City, jel' to znači da bi oni mogli biti takvi i za final verziju, ili će opet biti North London i to???![]()
Ne zamjerite ako je glupo pitanje, ali ne radim s patchevima skoro nikako, pa ne znam.
Jesi brate, pomogao si, hvala ti...Soni je napisao/la:Patch nema nikakve veze sa KONAMI-jem i uradio ga je PESEdit koji pravi patcheve sam za sebe, a prihod skupljaju od sajta na koji kace patch, tj. brojem downloada.raul-zakon je napisao/la:Samo malo, ako su na ovom patchu fully updated B.Dortmund, Arsenal, Chelsea, City, jel' to znači da bi oni mogli biti takvi i za final verziju, ili će opet biti North London i to???![]()
A ovo fully updated znaci da su napravljeni sastavi kao u ovom trenutku, tj. da su odradjeni svi transferi za ove timove.
Nadam se da sam pomogao
Vala bas.Toxicity je napisao/la:Hebote još malo i neće ti trebat igra kakve patcheve za demo ljudi prave
Meni jedino "malo" glupo je sto neki igraci bas imaju prejak sut,npr ja uzeo Bayern,i sa robbenom 3 puta na isti nacin zabijem gol,uzmem loptu,idem uz liniju sesnaesterca,opalim i 3 puta u rasljama zavrsi lopta i to sve u prvom poluvremenu.Sut mi se sada vise svidja,ali mogli su ga malo "olaksati".harebianconero je napisao/la:Ovaj Pes je dosta bolji do 12-ke. Kako mi se sviđa ona ''težina'' lopte.
Ne znam,nisam jos probao sa njim,ali vjerovatno je slicna situacija,bolja ne moze biti,jer sam 3 puta sa Robbenom to pokusao i 3 puta zabio.Toxicity je napisao/la:Kako je onda s Ronaldom pucat?
Meni je to bilo,pa mi je uspjelo iz 2,3 puta..classic je napisao/la:Kad pokrenem patch samo mi ono kao udje u igru al stoji crn ekran ?
Neko imo slican problem ?
Narin je napisao/la:Evo uzeo sam joystick..Kako mi je tesko..Nisam nikad igrao tako,pa se moram naviknuti.Malo su mi bile cudne kontrole iz prve,brzo trcanje mi bilo r2 pa sam stavio r1,ono da promijenim igraca sam stavio l1,ono special button (valjda driblinzi) r2 i ono zadnje sto mi je ostalo je l2,mada ne znam sta je to.
Nije.baresi#6 je napisao/la:kakav je demo? jel i ovaj soker retardiran ko dvanaeska pa uzmeš ronalda i r1 i prolaziš kako hoćeš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.