FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
travnicanin
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?[/quote]
rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati
rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati
Izgleda da cemo ipak mi prije kona prodati Adilovica.

Nije su ga oni htjeli nazadzasarajevo je napisao/la:Dobar je golman i navijac Sarajeva to stoji ali mi nije jasno sto se nije vratio u Siroki kada se vracao u BiH umjesto sto je u Velez otisao?Paranoja je napisao/la:Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Pozdrav za sve simpatizere i navijače FKS a i ostale na ovoj temi.Pratim ovaj forum pa sam se odlučio registrovati i prodiskutovati.Odlučio sam se da malo analiziram sljedećeg protivnika Sarajeva u EL ekipu Zete.
Ekipa Zete svoje domaće utakmice igra na stadionu Trešnjica ali taj stadion nema uslove za Evropske utakmice pa je Zeta u Evropi ''domaćin'' u Podgorici na stadionu ''Pod Goricom''.Ekipa Zete se već jednom susretala s jednim bh. klubom Širokim Brijegom 2005 godine.Ove utakmice su se igrale u okviru Kupa Uefe,Zeta je tada kao predstavnik SCG nastupala u ovom takmičenju.Široki Brijeg je tada izbacio ekipu Zete ukupnim rezultatom 5:2.Ove godine ekipa Zete je krenula iz prvog pretkola EL.U prvom pretkolu izvukli su ekipu Pyunika iz Jerevana(Armenija).Iako su bili nenositelji igrači Zete su razmontirali Pyunik.U prvoj utakmici u Jerevanu ekipa Zete je slavila sa 0:3(Vujačić,Peličić,Orlandić) treba napomenuti da u ovom susretu za Zetu nisu nastupali najbolji strijelac Zete Korać i golman Ivanović.U revanš meču u Podgorici ekipa Pyunika je bila bolja sa 1:2 ali to je bilo nedovoljno za prolaz.Gol za Zetu postigao je Radulović.U drugom pretkolu ekipa Zete igrala je sa Finskim predstavnikom JJK Jyvaskyla.U prvom meču koji se igrao u Finskoj ekipa Zete je izgubila sa 3:2 ali još su imali solidne šanse za prolaz.Strijelci za Zetu bili su Došljak i Radulović.U revanš meču u Podgorici minimalna pobjeda Zetu je vodila u 3. pretkolo.Ekipa Zete je bila bolja u ovom meču i zasluženo su slavili sa 1:0 iako je taj rezultat mogao biti i veći da su iskoristili šanse koje su imali.U 82. minuti Došljak je poentirao i odveo Zetu na megdan Sarajevu.Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Najbolja 3 igrača Zete su : Žarko Korać , Boris Došljak i Goran Burzanović
Najbolja 3 igrača Sarajeva su : Sedin Torlak , Ivan Sesar i Said Husejinović
SARAJEVO JE FAVORIT U OVOM DVOMEČU I SVE OSIM PROLAZA BI BIO VELIKI PODBAČAJ.
Ekipa Zete svoje domaće utakmice igra na stadionu Trešnjica ali taj stadion nema uslove za Evropske utakmice pa je Zeta u Evropi ''domaćin'' u Podgorici na stadionu ''Pod Goricom''.Ekipa Zete se već jednom susretala s jednim bh. klubom Širokim Brijegom 2005 godine.Ove utakmice su se igrale u okviru Kupa Uefe,Zeta je tada kao predstavnik SCG nastupala u ovom takmičenju.Široki Brijeg je tada izbacio ekipu Zete ukupnim rezultatom 5:2.Ove godine ekipa Zete je krenula iz prvog pretkola EL.U prvom pretkolu izvukli su ekipu Pyunika iz Jerevana(Armenija).Iako su bili nenositelji igrači Zete su razmontirali Pyunik.U prvoj utakmici u Jerevanu ekipa Zete je slavila sa 0:3(Vujačić,Peličić,Orlandić) treba napomenuti da u ovom susretu za Zetu nisu nastupali najbolji strijelac Zete Korać i golman Ivanović.U revanš meču u Podgorici ekipa Pyunika je bila bolja sa 1:2 ali to je bilo nedovoljno za prolaz.Gol za Zetu postigao je Radulović.U drugom pretkolu ekipa Zete igrala je sa Finskim predstavnikom JJK Jyvaskyla.U prvom meču koji se igrao u Finskoj ekipa Zete je izgubila sa 3:2 ali još su imali solidne šanse za prolaz.Strijelci za Zetu bili su Došljak i Radulović.U revanš meču u Podgorici minimalna pobjeda Zetu je vodila u 3. pretkolo.Ekipa Zete je bila bolja u ovom meču i zasluženo su slavili sa 1:0 iako je taj rezultat mogao biti i veći da su iskoristili šanse koje su imali.U 82. minuti Došljak je poentirao i odveo Zetu na megdan Sarajevu.Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igrati[/quote]travnicanin je napisao/la:Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.
Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
travnicanin
- Kontakt:
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.Paranoja je napisao/la:rekao sam kojim čudom, malo čitaj, a šta ako dobijemo Dance i neku sličnu ekipu, pa bili smo u egalu sa Clujom, to što vi prolazite sa 4-5 komada svake godine ne znači da se mi ne možemo nadati dobrom ždrijebu, biće tu ekipa sa kojim se može igratitravnicanin je napisao/la:Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..[/quote]
prvo Said je dobio povredu i morao je ranije izaći, drugo niko se ne zanosi grupnom fazom nego to su neki daleki planovi ako bi se desilo, čitja još jednom "ako bi se kojim čudim desilo" niko to nije postavio ko imperativ ko npr vaš Žujo koji to javno govori pa kad primi 5-u onda mu je Amar kriv za sve, a na prodaji Adija se davno radilo, tako da se ti ne birini
Ovo kad sa procitao ostalo nema potrebeParanoja je napisao/la:
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.
Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..
Mi se ne furamo mi smo furka.
Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vandelanoitte je napisao/la: Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Samo sto po Transfermarktu vrijednost Zete je 7-8 igrača, a kod Sarajeva gotovo svi.
Pazi ovog Paranoičnog,.Pa njihov najbolji igrač za tih 65.minuta,koliko može,je dao dva gola dok se vaš "izvikani" Zajkica nije vidio u dvije utakmice
Said je za Zebu Safet Sušić i sa 8 kila viška..
-
travnicanin
- Kontakt:
ma ne možeš, napišeš i jednu pozitivnu stvar za Sarajevo, njih odmah 10 dođe da blati i poniža, dobro je što naši razmišljaju kako akumulirati novac i krenuti sređivati infratrukturu (mislim na kamp) ali to ne iznose u janvost i ne obečavaju da će odmah biti, ko već pomenuti ŽujoHigh je napisao/la:Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
- ZlatnaDolina
Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilović
vama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ... 
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Njima njihovo, nama naše. Kod nas su stvari trenutno odlično, hvala Bogu. Njima je jedan čovjek iznad Kluba čitavog, što će kod nas sumnjam nekad biti.
A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Evo Deje, mada skoro svi su upoznati sa njegovim golmanskim sposobnostima
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
travnicanin
- Kontakt:
Adi je trebao ići i prije Levskog, čekala se zamjena, tako da nije riječ o raspadu nego o završetku transfera koji se davno dogovaraZlatnaDolina je napisao/la:Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilovićvama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ...
Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha
Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.
Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ne mogu da shvatim ove pojedince, ljubomora je izgleda postala teška bolest. Umjesto da budete sretni što vam taj klub predstavlja zemlju u Europi (ostao jedini) vas puca neka ljubomora tipa (losi igraci, nespremni itd.). Samo naprijed Sarajvo, pozz iz Bihaća SN96 (hvala vam na Fadilu Čizmiću
extra igrač )
-
travnicanin
- Kontakt:
Prvo koje činjenice? drugo ja sam samo spominjao Žuju i njegova obećanja, evo sam Zlatna dolina ti je na njega kivan radi nerealnih ambicija i neispunjenih obećanjaParanoja je napisao/la:Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha
Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.
Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.