Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Izgleda da je Dzeki receno slobodan si necemo te vise zadrzavati ovdje nadji klub momcino....
Da ali za odgovarajce pare...pa odbili su 16 mil funti juventusa!Warrick je napisao/la:Izgleda da je Dzeki receno slobodan si necemo te vise zadrzavati ovdje nadji klub momcino....
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma naravno,ovo sam ono zargonski rekao,al definitvno Mancini ne racuna na njega barem sudeci po svemu sto se sad desava,masno su oni njega platili naravno da ce gledati da sto vise izvuku za njega...neo je napisao/la:Da ali za odgovarajce pare...pa odbili su 16 mil funti juventusa!Warrick je napisao/la:Izgleda da je Dzeki receno slobodan si necemo te vise zadrzavati ovdje nadji klub momcino....
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko na twitteru:
Edin Džeko @EdDzeko
Hah 'volim' ove sto se truju tudjim uspjesima..Zavist je definitivno neizlijeciva bolest.Al' kad nemas druge zanimacije u zivotu.. #SuperFit
Komentar ispod na ovo:
Riven ▪ Ervin @DeeJayRiven
@EdDzeko nemoj se ponasati ko internet tinejdzerica, suti i radi #doyourthing

Edin Džeko @EdDzeko
Hah 'volim' ove sto se truju tudjim uspjesima..Zavist je definitivno neizlijeciva bolest.Al' kad nemas druge zanimacije u zivotu.. #SuperFit
Komentar ispod na ovo:
Riven ▪ Ervin @DeeJayRiven
@EdDzeko nemoj se ponasati ko internet tinejdzerica, suti i radi #doyourthing

Uopšte mi se ne sviđa što psuju Džeki preko tog twitera. Šta ima psovati čovjeku koji je toliko učinio za ovu zemlju i za bošnjački narod? E to je odraz našeg naroda. Fuj.
Ko mu psuje ?MustafaP je napisao/la:Uopšte mi se ne sviđa što psuju Džeki preko tog twitera. Šta ima psovati čovjeku koji je toliko učinio za ovu zemlju i za bošnjački narod? E to je odraz našeg naroda. Fuj.
Navodno Juventus ponudio 20 miliona i navodno City nece ni da cuje. (a Edin navodno hoce
)

Ako je 20 onda on ide ko halva i to je dobra ponuda pravo imajuci u vidu kako su robinja izgubili i jos poneke igrace.SamoZeljo je napisao/la:Navodno Juventus ponudio 20 miliona i navodno City nece ni da cuje. (a Edin navodno hoce)
Upravo to.Bellamy prošle godine džaba otišao, evo sad Adebayor za buraniju ide.Još kad se sjetim Santa Cruza i Wright-Phillipsa.Polo je napisao/la:Ako je 20 onda on ide ko halva i to je dobra ponuda pravo imajuci u vidu kako su robinja izgubili i jos poneke igrace.SamoZeljo je napisao/la:Navodno Juventus ponudio 20 miliona i navodno City nece ni da cuje. (a Edin navodno hoce)

City će se zeznuti pravo kad krene onaj finansijski fair-play ako ovako nastave.Osim toga, Džeko ima ogromnu platu za 4. napadača, pa im se njegova prodaja svakako isplati.Valjda bude nešto od svega ovoga, Juve bi bio idealan za njega.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
finansijski fair-playCity će se zeznuti pravo kad krene onaj finansijski fair-play ako ovako nastave.Osim toga, Džeko ima ogromnu platu za 4. napadača, pa im se njegova prodaja svakako isplati.Valjda bude nešto od svega ovoga, Juve bi bio idealan za njega.

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Džeko je prije par sedmica rekao mislim za sportsport da je igrač Citya i da je sretan tamo,sve dok ne vidim kako potpisuje ugovor i sl.tome neću ni da čitam ni mislim ništa oko Juveta
Sa treninga:

Sa treninga:

To je stara slika sa treninga, jos u Austriji. City je u medjuvremenu odputovao u Kinu (bez Dzeke).Tuzla950 je napisao/la:Džeko je prije par sedmica rekao mislim za sportsport da je igrač Citya i da je sretan tamo,sve dok ne vidim kako potpisuje ugovor i sl.tome neću ni da čitam ni mislim ništa oko Juveta![]()
Sa treninga:
Mozda Dzeko trenira sa saigracima preko video linka, ili je neki hologram u pitanju (pa tako i nastala slika) sta znas napredovala je tehnologija 

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko nije otisao na turneju sa ostatkom ekipe (zbog lakse povrede), kao ni Hart, Clichy i jos nekoliko igraca.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
idi bola negdje, vidiš da nikako ne igraš, mamlaze
Nadam se da ce se svi oni koji su mislili da Dzeko ima mjesta u Cityu poklopiti nakon ovoe zadnje utkamice sa Oldham gdje OPET NIJE ni minute igrao!
Jasno je da za njega nema mjesta u Cityu.....
Jasno je da za njega nema mjesta u Cityu.....
Sta sada imas reci, koje je opravdanje ?el-fighter je napisao/la:Dzeko nije otisao na turneju sa ostatkom ekipe (zbog lakse povrede), kao ni Hart, Clichy i jos nekoliko igraca.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Evo i santa kruz danas igro genijalno ljudi ce imat 5 napadaca
Džeko poravnio izgleda. Kad se on ne sikira, što bi ja? Ni prošle kvalifikacije nam nije bio od bog zna kkave koristi?
Nek mu bude sretno.
Nek mu bude sretno.
Me'ščini da od Džeksona nema ništa, joj koliko bih volio da me opovrgne.
Nekako gledajući realno, toliko igrača je nastupalo iz Citya na Europskom prvenstvu, i mjesto da se oni žale na ozljede, i traže odmore, ispada Džeko nespreman, ne pripremljen, eh taj naš mentalitet i radne navike...
Džeko se osigur'o boli ga k*rac, sada mu je samo dovoljno da svugdje ističe da je Bosanac po medijima i da voli Bosnu, i nama dovoljno

Nekako gledajući realno, toliko igrača je nastupalo iz Citya na Europskom prvenstvu, i mjesto da se oni žale na ozljede, i traže odmore, ispada Džeko nespreman, ne pripremljen, eh taj naš mentalitet i radne navike...
Džeko se osigur'o boli ga k*rac, sada mu je samo dovoljno da svugdje ističe da je Bosanac po medijima i da voli Bosnu, i nama dovoljno

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.