PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

MrHc
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la MrHc » 27 jul 2012, 02:53

Realovih 11 za narednu sezonu :

slika
******************************************************************************************************************************************************
slika // slika // slika // slika
******************************************************************************************************************************************************
slika // slika
***************************************************************************************************************************************************

slika
*****************************************************************************************************************************************************
slika // slika // slika
*****************************************************************************************************************************************************

Trener : MrHc
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 jul 2012, 22:13

Instaliro sam pes6, kako sad da igram online ligu ?
FKŽ !

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 28 jul 2012, 18:02

hocel ko da razbacimo koju na shollymu ?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 18:27

kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2012, 18:46

peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 28 jul 2012, 19:00

Goalgetter je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:kupujem Micah Richardsa,Piquea,Boatenga, Songa,Y. Tourea,Nasria :D Pa et bujrum nek se jave vlasnici njihovi da se dogovorimo :D
Richards, Boateng i Nasri su kod mene, koje ti igrace prodajes ?
Sve osim Bejla,Higuaina i Hazarda,Ramiresa,Sakho-a :D Walcot,Menez,Lucas Leiva,Rafinha,Remy ,Tasci,Bellamy,Emaunelson,itd.Eto pa izaberi sta :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 28 jul 2012, 19:01

imam ctl pac pa et ko oce da odigramo koju

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 jul 2012, 19:22

@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija :D, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel :D
Mes Que Un Club

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 28 jul 2012, 20:28

Ljudi igrao sam PES 6 pre godinu dana, i imam zastareo peč. Igrao sam preko PES6J servera, pošto vidim da je kod njih zanji peč Deemaz 7.0 jel njega da skinem a ne ovu 8.0?

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 29 jul 2012, 13:36

meni je neko nudio Lahma :D..evo da odgovorim, ne treba mi na toj poziciji niko, iako sam ja zakleti bavarac, Lahm mi ne treba, dobro sam pokriven sa Diabxem i Eboueom ;).... treba mi jedan jos jak spic, po mogucnosti ljevak, ako ne onda pase kakva zvijerka ako bi ko prodo, ne bil Bog dao da Ibrahimovic bude na transfer listi sad :D...kupujem Riberya i Robbena ili Davida Silvu, Nasria, a molio bih Savez da u opticaj stave Ronaldinha heh ako je moguce...ako ima ko zadnjeg veznog isto da napravimo kakav deal..;)..pare nisu problem, para imam....igraci koji su kod mene na pridaju su : Gatuso, Petrov, Wright- Phillips, Veloso, Kerzhakov, Huntelaar, Cicarito
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 jul 2012, 13:42

Hoćemo li kakvu zamjenu napraviti Forlana za Huntelaara?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 jul 2012, 13:50

bavarac_33 je napisao/la:meni je neko nudio Lahma :D..evo da odgovorim, ne treba mi na toj poziciji niko, iako sam ja zakleti bavarac, Lahm mi ne treba, dobro sam pokriven sa Diabxem i Eboueom ;).... treba mi jedan jos jak spic, po mogucnosti ljevak, ako ne onda pase kakva zvijerka ako bi ko prodo, ne bil Bog dao da Ibrahimovic bude na transfer listi sad :D...kupujem Riberya i Robbena ili Davida Silvu, Nasria, a molio bih Savez da u opticaj stave Ronaldinha heh ako je moguce...ako ima ko zadnjeg veznog isto da napravimo kakav deal..;)..pare nisu problem, para imam....igraci koji su kod mene na pridaju su : Gatuso, Petrov, Wright- Phillips, Veloso, Kerzhakov, Huntelaar, Cicarito
Znači Lahm ti ne treba, hoćeš De Rossia :D
Mes Que Un Club

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 jul 2012, 13:54

Daj hule meni Lahma ili Sagnu :).. Nedorljivi su mi u ekipi Vidić, Carragher, Abidal, Cech, Cambiasso, Hamsik, Iniesta, Valencia, Tevez i Henry. Sve ostalo se može prodat
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 jul 2012, 13:59

Toxicity je napisao/la:Daj hule meni Lahma ili Sagnu :).. Nedorljivi su mi u ekipi Vidić, Carragher, Abidal, Cech, Cambiasso, Hamsik, Iniesta, Valencia, Tevez i Henry. Sve ostalo se može prodat
Nije problem, ali je problem što sam izbrisao onaj fajl u excelu sa rosterima klubova i cijene igrača, tako da ne znam ni koga imaš :D, ako ti nije belaj da mi to kako pošalješ ako imaš, pošto je link zastario što je bilo objavljeno :D
Mes Que Un Club

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 29 jul 2012, 15:23

hule_barca je napisao/la:@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija :D, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel :D
sta nudis za Tascija :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 jul 2012, 15:32

jel ko zainteresovan za Arshavina,mogu pare ili razmjena igraca ??

demane
Kontakt:

Post Postao/la demane » 29 jul 2012, 16:11

a jel koristite shollym patch?

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 29 jul 2012, 16:47

Ne koristimo, Deemaz je u upotrebi. Neko je trazio ljevaka u napadu, imam ja Podolskog. Ako ima neko tu listu u excelu, nek postavi da vidim i ja koji su igraci gdje :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 jul 2012, 16:51

peppo_owen je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:@peppo_owen, sviđa li ti se ko za Wallcota i Tascija :D, u opciji su Berbatov, Lahm, A.Perreira, Sagna, Arbeloa, Miguel :D
sta nudis za Tascija :D
Sandro iz Tottenhama :D
Mes Que Un Club

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 29 jul 2012, 19:18

dziza_23 je napisao/la:Ne koristimo, Deemaz je u upotrebi. Neko je trazio ljevaka u napadu, imam ja Podolskog. Ako ima neko tu listu u excelu, nek postavi da vidim i ja koji su igraci gdje :D
..jel kod tebe Yaya,i jeli na prodaju ? :oops:

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []