FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 26 sep 2009, 22:36

Stole iz Bora

Nisu pominjali Srbe koliko sam ja cuo,ali su prvi poceli vrijedjati sa ova dva slogana koje je kolega caire naveo gore....malo su vrijedjali Dodika sa "Cobane,vrati se....." ali posto njega ne vole ni Lesinari to nije izazvalo nikakvu reakciju,cak su istu tu pjesmu Lesinari i patentirali za Dodika jos prije 10 godina na kosarci Borac-Igokea....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 sep 2009, 22:40

Jovanbl.....

Mozda sam ja malo isprepadaniji od tebe,ali meni one njihove sanse nisu djelovale nimalo jalovo i bezopasno...cak se ne bih iznenadio da nas golman Starcevic u ponedjeljak u stampi bude proglasen igracem utakmice,ne znam,on ili Sasa Kajkut.....mada su dobri bili i Marko i Vranja,vidjecemo.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 26 sep 2009, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 26 sep 2009, 22:40

Istok je gorio.....najjaci smo...!!!L 87
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 sep 2009, 22:42

Schlager je napisao/la:Jovanbl.....

Mozda sam ja malo isprepadaniji od tebe,ali meni one njihove sanse nisu djelovale nimalo jalovo i bezopasno...cak se ne bih iznenadio da nas golman Starcevic u ponedjeljak u stampi bude proglasen igracem utakmice,ne znam.....
dobor zaboravio sam jednu ili dvije odbrane starcevuica u pravu si :) al to i nisu bile neke izradjene sanse, nego cini mi se jedan udarac s vana, i jedna guzva pred golom nakon kornera, ako grijesim ispravi me :)
po meni igrac utakmice je bez dileme oliver jandruic ( usput budi receno posjecena mu noga na na samom pocetku utakmice, igrao sa zavojem)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 sep 2009, 22:42

Cestitke za pobjedu, sta reci vise!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 26 sep 2009, 22:45

Stole iz Bora je napisao/la:Cestitke za pobjedu, sta reci vise!
hvala stole iz bora :) jos jednom steta sto utakmice nije bilo na tv, po mom jmisljenju jako dobra utakmica, moderan i brz fudbal se igrao
mislim da ce tesko ove sezopne bilo kome biti izvuci bod iz banjaluke, eufotrija je prava a to nosi i igrace, ipak bez cetvorice standardnih od kojih je jedan bilbija kljucni napdac, mislim da to govori da borac igra kolektivnu igru, sto je njegov osnovni kvalitet

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 sep 2009, 22:46

Hvala.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 26 sep 2009, 22:50

Ima li slika sa tekme...

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 26 sep 2009, 22:52

damirfile je napisao/la:Ima li slika sa tekme...
nema jos.......cim dodju postavicemo!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 26 sep 2009, 22:56

cestitke i od mene, necu da komentarisem jer nisam gledao tekmu, valjda ste zasluzili

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 sep 2009, 23:02

Da jovanbl,i Olja je odigrao dobro...sto se tice ovih izostanaka,pa Stojnic se stalno khurchi kako imamo dva ravnopravna tima i 25 kvalitetnih igraca,pa evo sad cemo vidjeti koliko ima istine u tome,imamo sad dva vezana gostovanja a uz to I Siroki u Kupu vec u srijedu....

Slazem se ad ce malo ko odnijeti bodove odavde,jer najnezgodniji gosti su vec iza nas,Siroki,Zeljeznicar,Zrinjski....mozda jos Sarajevo,ali ja se uvijek najvise u Banjaluci bojim srpskih timova koji nas unakazise u Banjaluci od kad je Premijer lige,pogotovo Slavija i Modrica.....

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 26 sep 2009, 23:22

Evo ja sad iz grada sa tekme, mislim sta reci :D
Koliko pratim Borac, odavno Gradski stadion nije bio puniji, po mojoj procijeni preko 15 000 ljudi...
Kad je pocela tekma culo se jako zvizdanje ispod istoka, jer je dosat ljudi ostalo na ulazu nisu im dali uci da se nebi srusila tribina jer je istok bio krcat...
O igri da ne duzim, Borac bio bolji, ali ne previse, imali su i oni par finih prilika, ali sa obzirom da je Borac igrao bez par standardnih igraca i racunajuci i najboljeg (Bilbija, ko drugi) totalno cista i zasluzena pobjeda Borca...
Navijanje, bilo je prozivanja sa jedne i druge strane, sarajlije prve pocele nicim izazvane a mi im vratili, sa kamatom... Znaci jos jednom da istaknem atmosferu, koja je bila na nivou, mada bilo je padova u navijanju, ali smo se brzo dizali...
NAPRIJED BORAC OOOOOOOOO
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 26 sep 2009, 23:29

& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС nananana nana!!!U srijedu svi na KUP protiv Sirokog!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 26 sep 2009, 23:41

kad dolazi najveci tim stadioni se pune tako je to svugdje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 26 sep 2009, 23:55

nasborik je napisao/la:Evo ja sad iz grada sa tekme, mislim sta reci :D
Koliko pratim Borac, odavno Gradski stadion nije bio puniji, po mojoj procijeni preko 15 000 ljudi...
Kad je pocela tekma culo se jako zvizdanje ispod istoka, jer je dosat ljudi ostalo na ulazu nisu im dali uci da se nebi srusila tribina jer je istok bio krcat...
O igri da ne duzim, Borac bio bolji, ali ne previse, imali su i oni par finih prilika, ali sa obzirom da je Borac igrao bez par standardnih igraca i racunajuci i najboljeg (Bilbija, ko drugi) totalno cista i zasluzena pobjeda Borca...
Navijanje, bilo je prozivanja sa jedne i druge strane, sarajlije prve pocele nicim izazvane a mi im vratili, sa kamatom... Znaci jos jednom da istaknem atmosferu, koja je bila na nivou, mada bilo je padova u navijanju, ali smo se brzo dizali...
NAPRIJED BORAC OOOOOOOOO
dobro sad, necemo pretjerivati?
i mene zanima sta je pisalo na onim porukama kad smo pjevali šalalalal žaljezničar? pa ako neko sa zapada moze da kaze.
ne bih sada da komentarisem igru i sve ostalo , jer mi se , iskreno, ne da nimalo
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 26 sep 2009, 23:55

tax je napisao/la:kad dolazi najveci tim stadioni se pune tako je to svugdje
Stadion Borca ce biti pun na svakoj utakmici do kraja prvenstva, bio je pun i protiv Zrinjskog...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 26 sep 2009, 23:57

zeljo je stvarno dobro odigrao, ne bi bilo nezasluzeno da su uzeli bod, kako je borac krenuo lose bio sam se prepao da ce ih kazniti zeljo ali sve zavrsi dobro...

a navijanje na pocetku stvarno lose, za ovakvu utakmicu mislim da nisu smjeli ici sa novim pjesmama(koje su izmedju ostalog i po mom sudu a i po ostalim ljudima koje sam tamo cuo stvarno smjesme i djecije), dosta raje im se cudilo na istoku i prozivala ih izmedju sebe...jednostavno nisu uspjeli ujediniti istok...

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 27 sep 2009, 00:01

nasborik je napisao/la:
Stadion Borca ce biti pun na svakoj utakmici do kraja prvenstva, bio je pun i protiv Zrinjskog...

tesko druze, pogotovo ako ostane velika razlika na tabeli, cisto sumnjam da ce trecina onih ljudi po hladnoci doci gledati travnik, zvijezdu i sl.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 27 sep 2009, 00:02

TIMI je napisao/la:
nasborik je napisao/la:
pola vas ije culo za borac do ove sezone,dje ste bili prije ako neko zna odgovor ;)
Bolan logicno je da raja dolazi s uspjesima kluba,tako i Velez ove godine ima bolju podrsku,Borac ima exstra podrsku,Zeljo je imao podrsku koja ce sad splasnuti jer ruku na srce Zeljo se i nalazi tamo gdje mu je i mjesto po igrackoj kvaliteti a to trenutno nije među 5,6 ekipa jer su puno kvalitetniji i Sarajevo,Zrinjski,Siroki,Velez,Borac,Leotar pa cak i Olimpik i misljenja sam da ni ove godine nece izborit evropu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 27 sep 2009, 00:04

TIMI je napisao/la:
nasborik je napisao/la:
pola vas ije culo za borac do ove sezone,dje ste bili prije ako neko zna odgovor ;)
kegeln je napisao/la:
nasborik je napisao/la:

tesko druze, pogotovo ako ostane velika razlika na tabeli, cisto sumnjam da ce trecina onih ljudi po hladnoci doci gledati travnik, zvijezdu i sl.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.