Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MARCELO
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MARCELO » 27 jul 2012, 23:58

Sve je islo nekako na silu.A i podcijenili su ih izgleda.
Nakon 4. gola benfice, u nekih zadnjih pola sata vidjelo se da nema vise igre,svako je pokusavao za sebe,nisu sastavili 5 pasova kako treba.
Jest ono prijateljska,al brate 5-2 je 5-2.Uzdizali bi ovu peticu da je zavrsilu u njihovoj mrezi.
Sretno zmajevi!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2012, 00:22

Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 28 jul 2012, 00:49

Saurman je napisao/la:Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.
Koji si ti fail, pa nevjerovatno.

Lik odigrao bez greške u svakoj utakmici prošle sezone, sad odlazi Carvalho i ti pričaš o uzaludno bačenom novcu kraj 68 miliona eura vrijednog truta?

Smiješan si, to je najblaža definicija tvoje ličnosti.

Nekad je bolje pogledati utakmicu, nisi ni ovu danas gledao što je najgore.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 jul 2012, 00:50

Hammer je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Iako je riječ o prijateljskoj utakmici ovo je sramotan poraz, mislim da je uzalud bačeno 10 mil na malog Varanea.

Lik odigrao bez greške u svakoj utakmici prošle sezone, sad odlazi Carvalho i ti pričaš o uzaludno bačenom novcu kraj 68 miliona eura vrijednog truta?

NE mogu vjerovati da ovo pišem, ali slažem se sa @Hammerom. :o :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2012, 00:56

Hammer je napisao/la:

Kaže mi čovjek koji je banovan bezbroj puta. :roll:

Šta imam gledati utakmicu u kojoj je mladi Varane činio stub odbrane koja je primila pet komada i on bi trebao naslijediti Caravalha zanimljivo.

Kaka je promašaj čim je došao u klub, na kojeg je izgubljeno preko 80 mil kroz transfer i plate ali to je već odavno poznato tako da,..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 28 jul 2012, 02:02

Znači ti nisi gledao utakmicu? Lijepo, lijepo.

Sad laganini možeš prošetati, i javiti se onda kada pogledaš Varanea kako igra. Jer nisi ga gledao prošle sezone, tako da...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 jul 2012, 10:39

Prošle sezone Real nijednu utakmicu nije izgubio kad je igrao Varane ako se ne varam.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

nanek

Post Postao/la nanek » 28 jul 2012, 12:44

The 25 players who will travel to the United States:

Goalkeepers: Casillas, Adán, Jesús.

Defenders: Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Coentrão, Nacho.

Midfielders: Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil, Lass, Kaká, Di María, Álex, Jesé.

Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata

Fale nam bar 2 igraca :) A sto se tice pojacanja mi i dalje sutimo i cekamo, ne mislim o Modricu jer nam on nije ni potreban.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jul 2012, 13:54

Modric za par sati potpisuje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 jul 2012, 14:04

D10S je napisao/la:Modric za par sati potpisuje.
izgleda da je Perez popustio dizemo ponudu na 42 milona, a to je vjerovatno zbog prodaje Kake,
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Benz
Kontakt:

Post Postao/la Benz » 28 jul 2012, 14:12

Kod: Označi sve

http://www.marca.com/2012/07/27/futbol/equipos/real_madrid/1343373708.html
Galliani je priznao kako će povratak Kake na San Siro biti jako teška misija i kako ima puno više elemenata koji ga čine neizvodivim nego obratno,no kaže kako bi na kraju sve moglo biti i iznenađenje.

"Pregovori su teški i komplicirani"-kaže-"ali nastavljamo s pokušajima traženja rješenja."

Čitava priča bi mogla dobit svoj kraj 8.kolovoza kada će se u New Yorku sastati Galliani i Perez na prijeteljskoj utakmici Reala i Milana.
Povratak Kake u Milan je isvojevrstan taktički cilj Talijanima,budući da su navijači rossonera jako nezadovoljni odlascima Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silve u PSG.
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 14:37

raul-zakon je napisao/la:@anonymousHD

Čitaj bolan šta piše...pitao sam čovjeka lijepo JESU LI SE VRATILI OVI ŠTO SU BILI NA EURO-U I AKO JESU KOJI BI SASTAV VOLIO VIDJETI ! :roll: Ne znam u čemu je problem?

Što se utakmice tiče, ovo je odgovor svim zagovornicima Realove škole...

Realova škola-0 bodova. ;)

Jedino od ove cijele generacije Jese, Joselu, Morata i Carvajal što mogu proći, a ovi nekakvi Alexi, Nachosi, Tcherysevi i ostali ni u Engleskoj(talenata k'o Mađarska mora) ne bi bili talenti. Jednostavno, prinuđeni smo da kupujemo talente, jer svojih nemamo. Simple as that. ;)
A sta sam ja pisao na ovoj temi, a ispao troll .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jul 2012, 14:48

emir18 je napisao/la: izgleda da je Perez popustio dizemo ponudu na 42 milona, a to je vjerovatno zbog prodaje Kake,
30 miliona plus bonusi.
Što se utakmice tiče, ovo je odgovor svim zagovornicima Realove škole...
Realova škola-0 bodova.
Jedino od ove cijele generacije Jese, Joselu, Morata i Carvajal što mogu proći
Tek sad vidjeh ovo. Pa sta ti ocekujes jebote, da izbacimo 11 vrhunskih igraca i da svi imaju fenomenalne veceri? Da je stavio Jesea, Joselua ili Carvajala u prvi tim, oni bi odigrali jako dobre utakmice i ti onda ne bi tako pricao. Realovi mladji uzrasti u svakom uzrastu razbijaju Barcine. Osim ovog njihovog drugog tima kojeg pojacavaju vec formiranim igracima. Cuj jedino njih cetvorica mogu proci :lol:
Uostalom. Sasvim je logicno da Castilla kao drugoligaski tim ne moze pobijediti Benficu. Jedino da tim igracima Castille dodas Ronalda, Xabija, Ozila, Ikera, Ramosa i ostale.

I da. Pazi koliko je Raul sjebao prilika u svome debiju:
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 14:53

Znamo svi ko se pojacava formiranim igracima.
Samo je zalosno sto i takvih, 80% propadne u klubu.
Bilo u A-B ili C timu.

Nije valjda tesko priznat da je Realova skola 0 poena i da ima bar 5 klubova koji su u tome bolji od ''kraljeva''.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jul 2012, 15:14

M4kaveli je napisao/la:Znamo svi ko se pojacava formiranim igracima.
Bilo u A-B ili C timu.
Recimo da je Tello dosao u Barcu sa 18 godina, Puyol takodjer. Rodri Lozano sa 21, Kiko Femania sa 20, Cristian Lobato sa 22, David Lomban 25! Evo sada i ovaj mali Aruajo sto je dosao ima 20 godina. Prosjek godina u Barci B je veci od 22, a u Castilli 19.
M4kaveli je napisao/la: Nije valjda tesko priznat da je Realova skola 0 poena i da ima bar 5 klubova koji su u tome bolji od ''kraljeva''.
I ja budala sto s tobom raspravljam. Koristis li ti ikada mozak? Kolicina gluposti koju ti mozes reci u jako kratkom vremenskom intervalu je ogromna. Znas li ti da su mladje reprezentacije Spanije najvece uspijehe pravile kada su u njoj igrali Alberto Bueno, Juan Mata, Sarabia, Morata, Rodrigo Moreno, Parejo, Granero, Javi Garcia, Borja Valero, Soldado, Negredo, Juanfran, De la Red? I da su svi oni iz Realove skole. To sto ne igraju u prvom timu je stvar politike kluba, ne njih.

Ustvari, jest, tako je lave.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 15:17

D10S je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Znamo svi ko se pojacava formiranim igracima.
Bilo u A-B ili C timu.
Recimo da je Tello dosao u Barcu sa 18 godina, Puyol takodjer. Rodri Lozano sa 21, Kiko Femania sa 20, Cristian Lobato sa 22, David Lomban 25! Evo sada i ovaj mali Aruajo sto je dosao ima 20 godina. Prosjek godina u Barci B je veci od 22, a u Castilli 19.
M4kaveli je napisao/la: Nije valjda tesko priznat da je Realova skola 0 poena i da ima bar 5 klubova koji su u tome bolji od ''kraljeva''.
I ja budala sto s tobom raspravljam. Koristis li ti ikada mozak? Kolicina gluposti koju ti mozes reci u jako kratkom vremenskom intervalu je ogromna. Znas li ti da su mladje reprezentacije Spanije najvece uspijehe pravile kada su u njoj igrali Alberto Bueno, Juan Mata, Sarabia, Morata, Rodrigo Moreno, Parejo, Granero, Javi Garcia, Borja Valero, Soldado, Negredo, Juanfran, De la Red? I da su svi oni iz Realove skole. To sto ne igraju u prvom timu je stvar politike kluba, ne njih.

Ne pise se uspijehe, proguglaj kao i inace i nauci kako se pise ..

Nakon ovoga necemo vise ni raspravljat.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 28 jul 2012, 15:20

Upravo tako. Budala sam sto sam i krenuo u raspravu sa tobom. Znaci ti bi raspravljao sa nekim, a ne znas osnovne informacije o stvarima o kojim raspravljas, materiju ne poznajes. Kada neko podje ismijavati teoriju po kojoj 22 Canterana u regularnom dijelu sezone dobiju ukupno 80 minuta za dokazivanje, onda znas koliko je sati.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 jul 2012, 17:12

Fakat ne shvatam što uopšte išta odgovarate ovom liku, stavi ga na gnjavatore i gotova priča. Čovek dolazi na temu samo da podje*eje i to je to, a vi samo nasedate u ulaze i diskusiju sa čovekom koji nema pojma. ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jul 2012, 17:14

Onda ni tvoj jaran - raul-zakon nea pojma, ili mozda ima cim ne pocne kontra reala pricat i pisat onako kako jest.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 jul 2012, 20:27

slika :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.