AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ccc joj na sta je Milan spao, je li moguce da taj Poulsen uopste ni nema kluba

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Robinho is currently in Milano. A problem occurred with his passport in Frankfurt, so he had to return
Ni Robinho neigra veceras ,vjerovatno ce igrati Ganz
Ni Robinho neigra veceras ,vjerovatno ce igrati Ganz
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastav za vecerasnju prijateljsku tekmu protiv Chelsea u Miamiu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan have made an offer of €6m for Federico Balzaretti, according to Corriere dello Sport.
Two days ago, Galliani spoke with Cagliari's president, Cellino, about Davide Astori. They will meet again next week. [GdS]

Two days ago, Galliani spoke with Cagliari's president, Cellino, about Davide Astori. They will meet again next week. [GdS]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
uh balzaeti bi nam godio ko budali samar. samo ako od toga bude staIlPrincipe je napisao/la:Milan have made an offer of €6m for Federico Balzaretti, according to Corriere dello Sport.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Robinho: Milan, trust me, this will be my year
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- harunsmajic
- Kontakt:
Milan je poslao ponudu od € 6m za Federica Balzarettia, prema Corriere dello Sport.Znači Taiwo sigurno odlazi u Dinamo Kijev.
Galliani-Cellino: Pregovori za Astorija?
Prema današnjem izdanju Corrierre dello Sport, predstavljanje nove kalendarske sezone u Serie A je dobra prilika za susret Gallianija i njegovog dobrog prijatelja Massima Cellina, predsjednika Cagliarija.
Predmet rasprave, naravno bi bio talijanski branić Davide Astori. Galliani želi Allegriju upotpuniti obranu, a nakon što su se već dogovrili sa Mbiwom koji bi trebao doći na početku sljedećeg tjedna, uprava Milana gleda kako bi doveli i drugog stopera s kojim bi puno ojačali obranu.
Davide Astori mnogo se spominjao sa dolaskom u Milan, a hoće li na kraju u obući dres "Rossonera", saznat ćemo uskoro...
Galliani-Cellino: Pregovori za Astorija?
Prema današnjem izdanju Corrierre dello Sport, predstavljanje nove kalendarske sezone u Serie A je dobra prilika za susret Gallianija i njegovog dobrog prijatelja Massima Cellina, predsjednika Cagliarija.
Predmet rasprave, naravno bi bio talijanski branić Davide Astori. Galliani želi Allegriju upotpuniti obranu, a nakon što su se već dogovrili sa Mbiwom koji bi trebao doći na početku sljedećeg tjedna, uprava Milana gleda kako bi doveli i drugog stopera s kojim bi puno ojačali obranu.
Davide Astori mnogo se spominjao sa dolaskom u Milan, a hoće li na kraju u obući dres "Rossonera", saznat ćemo uskoro...
- harebianconero
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
ide u politiku. Meni najdraži napadač kojeg je Milan imaoharebianconero je napisao/la:Oprostio se Ševa..
Sheva: "Why I chose to enter politics? You will know soon enough." @jksheva7Sheva:
"My future won’t be in the world of football. My future will be in politics. I hope to have your support." @jksheva7
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
Milan's offer for @YangaMbiwa is €6.5m. Montpellier want at least €8m. (Gazzetta dello Sport).
-RIVALDO-
Ne mogu da se dogovore za 1,5msenad_flamin je napisao/la:Milan's offer for @YangaMbiwa is €6.5m. Montpellier want at least €8m. (Gazzetta dello Sport).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Titova-Juga
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:Milan's offer for @YangaMbiwa is €6.5m. Montpellier want at least €8m. (Gazzetta dello Sport).
Jadni debilni Galiani k'oda je na trznici u Trstu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
pa nije ćelo budala da daje za tako mladog igrača odštetu više od 6-7m a ostalo mu samo godina ugovora. to je zdrav razum. ovi traže 8 logično je da će pokušati spustiti cijenu. taj je momak imao jednu dobru sezonu ipak nije top igrač. to može biti ekstra kupovina (kao npr kaka za te pare) ili propala investicija.
sutra milan-chesea prijateljska u pola noći tačno.
i'm back
i'm back
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Hooces reci veceras u ponoc utakmicabaresi#6 je napisao/la:pa nije ćelo budala da daje za tako mladog igrača odštetu više od 6-7m a ostalo mu samo godina ugovora. to je zdrav razum. ovi traže 8 logično je da će pokušati spustiti cijenu. taj je momak imao jednu dobru sezonu ipak nije top igrač. to može biti ekstra kupovina (kao npr kaka za te pare) ili propala investicija.
i'm back
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ajde neka si se vratio, evo da ti zazelim dobrodoslicu i slazem se nema smisla davati prvobitnu cijenu za tog igraca pogotovo ako se uzme u obzir da mu je zadnja godina. Nije klasa ali mozda bude ko zna.
Alessandro Del Piero !
Reports emerging from France that Milan will try to sign N'Koulou from Marseille, if they fail to sign Yanga-Mbiwa.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
- rastafarian
- Kontakt:
Po mogućnosti da neko posta linkove

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- IlPrincipino
- Kontakt:
evo na ovim stranicama možeš potražiti link koji ti odgovara...
http://atdhe.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;
http://atdhe.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Jel ko gledao Montpellier , kako je odigrao Mbiwa ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.