Sportski komentatori
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Meni kod Marjana smeta sto ne razvuce ono Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool vec gol gol gol gol gol Said Said Said ... Broji lik ... A ovo ostalo je fenomenalno. Koliko samo informacija iznese.
- harebianconero
- Kontakt:
Neko se od starije raje vjerovatno sjeća jednog starog sokera, na kojem kad daš gol komentator isto tako govori gol gol gol gol gol gol gol, jedno 30 puta. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je i moje viđenje. Mislim da je prva tekma koju sam odgledao s njim kao spikerom ona protiv Belgije u gostima i gotovo sam imao osjećaj da čovjek taj silni naboj, energiju nekom telepatijom ili nečim prenosi i na teren. Ali i to je stvar ukusa. Što reče jedan moj drug - svako ima svoj loš ukus. Ja lično više volim ove malo euforičnije, a i dodatne zanimljivosti mi ne smetaju.Raul_64 je napisao/la:Moze nekog nervirat njegov glas i slicno..
al brate stavi na jednu stranu Kemu,Velida,Igora,Zorana i Marijana..
on sam je jednostavno zanimljiv kao i utakmica.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Sjećam se ja, a nisam toliko star, mora da sam prerano počeo igrati sokera.harebianconero je napisao/la:Neko se od starije raje vjerovatno sjeća jednog starog sokera, na kojem kad daš gol komentator isto tako govori gol gol gol gol gol gol gol, jedno 30 puta.
Eh to je meni bilo najmoćnije
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- harebianconero
- Kontakt:
Nisam ni ja star baš.
Eh ta lijepa vremena.. niko nije imao PC, brat iznajmi PSX (plejka kec) i igramo sokera.
Eh kad se sjetim..
Eh ta lijepa vremena.. niko nije imao PC, brat iznajmi PSX (plejka kec) i igramo sokera.
Kad uporediš kakav je prije soccer bio, a kakav sad. Grafika kockice, ko igrica Hercules. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sjećam se da da je iznajmljivanje plejke keca bilo petaka. Ono doneseš predvečer, igraš čitavu noć, malo spavaš i onda opet ustaneš nešto ranije da bi još malo igrao, jer se vraćalo oko 12-13h 
A ima i ono kad se iznajmljivalo na dva-tri dana, eh onda se mogla fešta komotno napravit.

A ima i ono kad se iznajmljivalo na dva-tri dana, eh onda se mogla fešta komotno napravit.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
joj kol'ko smo para moj brat i ja potrošili na iznajmljivanje plejki (i keca i dvojke
), al' fakat, što kaže @messilla, fešta, kad god bih im'o PS u kući, nisam puno spav'o tu noć 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- harebianconero
- Kontakt:
Eh to su bila vremena.
Često nisam spavao, samo da bi duže igrao PS. Svaki sat je bio bitan.
Odosmo baš u off.
Često nisam spavao, samo da bi duže igrao PS. Svaki sat je bio bitan.
Odosmo baš u off.
- marseille_unique
- Kontakt:
soccer je dio mog zivota, ali ono najozbiljnije, u svakom dijelu mog zivota je
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Stari moj .. ima par noci, uzivam u igraju kecamessilla je napisao/la:Sjećam se da da je iznajmljivanje plejke keca bilo petaka. Ono doneseš predvečer, igraš čitavu noć, malo spavaš i onda opet ustaneš nešto ranije da bi još malo igrao, jer se vraćalo oko 12-13h
A ima i ono kad se iznajmljivalo na dva-tri dana, eh onda se mogla fešta komotno napravit.![]()
Max Allegri
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
logicno
petak navecer dok se mladje bilo dodje se iz grada oko 11, PS se iznajmljuje , citava noc se dere do mozda 5 ujutro i onda opet od 10 do 1 i tako apsolutno svaki vikend...subotu cijelu prespavas do tekme poslije podne ili do grada. kad se kupio PS nije vise to,to...a igrao se prvo Soker standardno pa onda kad se prispava onaj K1 sa Cro Copom da se covjek razbudi, isto tako strasna igrica.
nego tema su komentatori
nego tema su komentatori
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Consigliere
- Kontakt:
Prva recenica Borisa Bilica danas u prenosu stonog tenisa: 'Pozdrav sa javnih emitera bosanskohercegovacke... drzave.'
I sta od njega ocekivati u nastavku istog, kad mu se ovo desilo na samo pocetku i srozalo mu samopouzdanje totalno.
I sta od njega ocekivati u nastavku istog, kad mu se ovo desilo na samo pocetku i srozalo mu samopouzdanje totalno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pitaću i ovdje:
Može li mi neko objasniti ovu situaciju: Na MojaTV se ne može gledati sport na HRT2 jer "vlasnik programa nije obebijedio prava za distribuciju na prostoru BiH". Eh sad, večeras ima previše sporta gdje hrvatski timovi učestvuju, pa je tako vaterpolo utakmica Hrvatska-Italija prebačena na HRT1 i, za divno čudo, utakmica se može gledati, nije blokiran program. Kako to? HRT1 i 2 su ista televizija, isti je vlasnik programa, kako na jednom može, a na drugom ne može da se gleda?
da ne bude ot: opet ovaj Marjan
nije li rekao da se oprašta prošli put?
Može li mi neko objasniti ovu situaciju: Na MojaTV se ne može gledati sport na HRT2 jer "vlasnik programa nije obebijedio prava za distribuciju na prostoru BiH". Eh sad, večeras ima previše sporta gdje hrvatski timovi učestvuju, pa je tako vaterpolo utakmica Hrvatska-Italija prebačena na HRT1 i, za divno čudo, utakmica se može gledati, nije blokiran program. Kako to? HRT1 i 2 su ista televizija, isti je vlasnik programa, kako na jednom može, a na drugom ne može da se gleda?
da ne bude ot: opet ovaj Marjan
NAPRIJED NARODE!
Ne mozes gledati zato sto je neka nasa televizija otkupila pravo za prenos te utakmice koja je na HRT, tako uvijek zakljucaju SK Prime kad je Formula 1 zato sto je prenosi TV1 ili Mreza plus kod nas, nisam siguran koja.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nije to razlog, niko kod nas ne prenosi Hajduk-Inter a ta je tekma trenutno na HRT2.neurofunk je napisao/la:Ne mozes gledati zato sto je neka nasa televizija otkupila pravo za prenos te utakmice koja je na HRT, tako uvijek zakljucaju SK Prime kad je Formula 1 zato sto je prenosi TV1 ili Mreza plus kod nas, nisam siguran koja.
NAPRIJED NARODE!
Meni je Marjan super. 
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ako su vam Kemal Ahmetovic i onaj Boris bolji od Marijana eh onda ste majstori
bolje ovako da mi lupeta, nego da mi listara tokom utakmice ne bi li pogodio nekad ime igraca
bolje ovako da mi lupeta, nego da mi listara tokom utakmice ne bi li pogodio nekad ime igraca
Marjan je izgleda citao ovaj forum pa je malo smanjio one price o porodicama i zanimanjima roditelja igraca. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Marjan - Asmir Suljić zvani šejtan. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.