AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Gledao sam 40 min drugo pol i MIlan je nadigrao Chelsea, Chelsea je imao loptu u nogama, ali jalova igra skoz, a onakve igrace imaju.... Milan tecna igra povezana s puno trke, nije lose deff 
- senad_flamin
- Kontakt:
Montolivo dobar ispred odbrane,nadam se da je i Allegri to vidio.
Bonera je bolji i od Mexesa i od Acerbia
Bonera je bolji i od Mexesa i od Acerbia
-RIVALDO-
- francobaresi
- Kontakt:
Ovaj tim Milana uz još 2-3 kvalitetna pojačanja bi mogao sve ugodno da iznenadi sljedeće sezone .
Ova low-cost pojačanja se ponovo ( bar za sada ) pokazuju kao pun pogodak .
P.S svaka čast Bonera :O i Urby i naravno svaka čast svim igračima koji su tek 20-ak dana u pripremnom procesu a već su fizički na dosta dobrom nivou .
Ova low-cost pojačanja se ponovo ( bar za sada ) pokazuju kao pun pogodak .
P.S svaka čast Bonera :O i Urby i naravno svaka čast svim igračima koji su tek 20-ak dana u pripremnom procesu a već su fizički na dosta dobrom nivou .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma bravo nasi. zasluzeno, jos kad se uigramo, pa tu dodati jos cassana i pata, i jos 2-3 pojacanja i top
eto odjava 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan zaista ima dobar tim , samo su dosta fizicki nespremni (barem u prosloj sezoni). Ako nas povrede zaobidju u ovoj , mozemo jurisati na neki bolji plasman , uz naravno par pojacanja.
Sloboda Tuzla !!!
- harebianconero
- Kontakt:
Kakve probleme ima Pato pa se tako često povrjeđuje? Jel koljeno ili..?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
iako je prijateljska utakmica ne treba nikada otpisivati talijanske klubove. Ono sto sam gledao Milan je dosta dobro odigrao i pokazao da moze daleko uz adekvatna pojacanja na nekim pozicijama. Kombinacija mladost-iskustvo mora dati zeljeni rezultat... 
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Dobro je veceras bilo,dobro jeeee,samo polako samo polako ajmo Galliani zavrsavaj to sto trebas zavrsiti.
BTW welcome back Baresi.
BTW welcome back Baresi.
Uzivao sam veceras uz Ac Milan, svaka cast igracima.
Bonera
Bonera
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Chelsea v AC Milan HIGHLIGHTS: World Football Challenge 2012
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ljudi je li ono sinoc Urby igrao napadaca
,svaka cast liku sta kog igra ,opet uradi dobar posao ,nama netreba drugi napadac imamo Emanuelsona 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- harunsmajic
- Kontakt:
JEl mi moze nekio dati link od snimka utakmice? Hvala unaprijed!
Ibrahimovic : PSG je bolji od Milana
prodana dusa
Ibrahimovic : PSG je bolji od Milana
Zadnja izmjena: harunsmajic, dana/u 29 jul 2012, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hej zdrao "boldirani" ( mislim na ona velika boldirana slova tipa "IBRA OSTAJE" i jos svasta nesta), evo i ja se vratio poslije 2 uzastopna bana.IlPrincipe je napisao/la:težak raspored skroz:
Skroz tezak raspored, tezi ne moze biti. Kod Juventusa i Intera mnogo laksi raspored. Ma, svi imaju laksi raspored.
Zbog ovako teskog rasporeda Milan nema sanse da osvoji Scudetto.
I jos nesto "boldirani": do juce si imao Ibru na avataru a sad ti je kreten, idiot, debil, budala,...samo zato sto ga je Galliani prodao bez njegovog znanja.
**** "boldirani" nije posteno.
Per aspera ad astra!
Sta je pogresno rekao? Pa zar nije bolji, bar u ovom trenutku?harunsmajic je napisao/la:JEl mi moze nekio dati link od snimka utakmice? Hvala unaprijed!
Ibrahimovic : PSG je bolji od Milana![]()
![]()
prodana dusa
Per aspera ad astra!
dođe i taj dan. grande sheva kralj sa istoka napušta aktivan fudbal
definitivno najkompletniji napadač svoje generacije i najbolji napadač milana još od vremena van bastena.
@Warrick hvala. ban pokupih na temi sarajeva al eto sarajevo prošlo neka neka isplatilo se

aBd idem na koševo u četvrtak da podržim momke. željo mi je draži ali nije mi ni sarajevo mrsko a kad je sarajevo dobilo levskog srce mi ko džamija

btw sljedeće sedmice tekma sa realom. možda prilika da se dogovore za kaku?
definitivno najkompletniji napadač svoje generacije i najbolji napadač milana još od vremena van bastena.
@Warrick hvala. ban pokupih na temi sarajeva al eto sarajevo prošlo neka neka isplatilo se
aBd idem na koševo u četvrtak da podržim momke. željo mi je draži ali nije mi ni sarajevo mrsko a kad je sarajevo dobilo levskog srce mi ko džamija
If we were Juventus, we would now be asking Chelsea to give us the CL title because lo abbiamo vinto sul campo!
btw sljedeće sedmice tekma sa realom. možda prilika da se dogovore za kaku?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Mecong je napisao/la:Sta je pogresno rekao? Pa zar nije bolji, bar u ovom trenutku?harunsmajic je napisao/la:JEl mi moze nekio dati link od snimka utakmice? Hvala unaprijed!
![]()
prodana dusa
a zasto bi PSG bio bolji? sta je to PSG osvojio ove sezone? nista!, mogu biti sve zvijezde u ekipi ali ako nista ne osvaja onda ne valja, a vidjet cemo ko ce bolje proci ACM ili PSG
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Rijec je o ovom trenutku. Prosla sezona je iza nas a i jedna i druga ekipa su imale znatno drugacije sastave. Cini mi se da je PSG u ovom trenutku malo bolji bar sto se tice imena. I sto kazes vidjet cemo ko ce bolje proci. Samo da znas navijam za Milan i samo pokusavam biti realan, kazem pokusavam. Do sada sve sto sam predvidio obistinilo se i ako su me ovdje nazivali trolom. Najglasniji su bili oni koji su upravo sa svojim nerealnim (balavim) komentarima pokazali da su najveci trolovi ovdje.milanist je napisao/la:Mecong je napisao/la:Sta je pogresno rekao? Pa zar nije bolji, bar u ovom trenutku?harunsmajic je napisao/la:JEl mi moze nekio dati link od snimka utakmice? Hvala unaprijed!
![]()
prodana dusa
a zasto bi PSG bio bolji? sta je to PSG osvojio ove sezone? nista!, mogu biti sve zvijezde u ekipi ali ako nista ne osvaja onda ne valja, a vidjet cemo ko ce bolje proci ACM ili PSGpozdrav
Jedan kaze: "Galliani je rekao da Ibra ostaje" i za njega je to besa. Za njega sam bio trol.
Drugi je cijelo vrijeme velikim boldiranim slovima pisao "IBRA OSTAJE" i slicne gluposti. Za njega sam bio smor.
Treci kaze: "Ibra je prodao kucu u Svedskoj i kupio kucu u Milanu tako da sigurno ostaje" sto, naravno, nije tacno. I za njega sam bio trol.
Sta li ce mi sada reci? Cekam s nestrpljenjem.
Pozdrav i tebi.
Per aspera ad astra!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja nikad nisam reko da je Ibra "kreten, idiot, debil, budala" ... ustvari jesam reko da je budala ali ironično, on je to uvijek i bio. Spreman na svakakve gluposti da uradi. Povrijedit 3 igrača na prvom treningu
btw: nisam gledo tekmu al sam se iznenadio kad sam vidio da nismo opet primili gol
btw: nisam gledo tekmu al sam se iznenadio kad sam vidio da nismo opet primili gol
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rastafarian
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.