Pa jeste u polufinali i finalu (naravnodelko je napisao/la:ccbistrikboy je napisao/la:nema od toga nista samo se vremena gledajupa pogledaj na oficijelnoj stranici ostale trke pa ces vidjeti da je RANK glavni
OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - BIH
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Imaš 6 grupa i vremena se gledaju.arelinho je napisao/la:bistrik ti veze nemas cccbistrikboy je napisao/la:nema od toga nista samo se vremena gledaju
ima 8 kvalifikacionih grupa
8 prvih iz tih grupa ide u polufinale
a sljedecih 8 ide po vremenima ccc
ako se ne razumijete sto gledate ovaj sport cc
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
U ovoj 5. kvalifikacijskoj grupi sve koje su izašle bile su unutar 1:10, a naša 1:14 ako sam dobro upratio, po tome je bolje da odmah ispadne, nego da kasnije dođe do pola bazena, a ostale suše kosu fenom. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
41 je ona ja mislim 
al brate vazno je da pobijedis u svojoj grupibistrikboy je napisao/la:To je i stvarno logicno da 1.14 bude u polufinalu a 1.07 ne budearelinho je napisao/la:bistrik ti veze nemas cccbistrikboy je napisao/la:nema od toga nista samo se vremena gledaju
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Al se brukas fakat, pa sto gledas ovaj sport kad se ne kuzisarelinho je napisao/la:bistrik ti veze nemas cccbistrikboy je napisao/la:nema od toga nista samo se vremena gledaju
Anfernee "Penny" Hardaway #1
izvinjavam se svima u svoje ime ipak je bilo po vremenima 
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Eto arelinho ne vidjoh ja Ninković na ovom popisu.Praviš se pametan a ustvari si glup.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Ipak je vrijeme to koje odlučuje, pa nije ni loša, 7 sekundi je bila od polufinala, sa 7 godina se nadamo baražu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma samo neka smo u necemu prvi bila to grupa il...
http://prntscr.com/cvm8u
http://prntscr.com/cvm8u
necu da se spustam na tvoj nivo, ipak sam ja duze na ovom forumu za razliku od tebeVandelanoitte je napisao/la:Eto arelinho ne vidjoh ja Ninković na ovom popisu.Praviš se pametan a ustvari si glup.
- bistrikboy
- Kontakt:
Cuj ipak je bilo po vremenimaarelinho je napisao/la:izvinjavam se svima u svoje ime ipak je bilo po vremenima
Eto ga prvi nastup moze u rubriku "vazno je ucestvovati" bar je bila brza od Gvineje
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
jbgbistrikboy je napisao/la:Cuj ipak je bilo po vremenimaarelinho je napisao/la:izvinjavam se svima u svoje ime ipak je bilo po vremenimaKakav bolan ti nivo ganjas
![]()
Eto ga prvi nastup moze u rubriku "vazno je ucestvovati" bar je bila brza od Gvineje
vi nju dizete gore sa 16 godina a nista nije pokazala
http://www.london2012.com/athlete/meilu ... a-1065297/
Evo ako sam dobro skonto ova prva ima 15 godina
Necearelinho je napisao/la:jbgbistrikboy je napisao/la:Cuj ipak je bilo po vremenimaarelinho je napisao/la:izvinjavam se svima u svoje ime ipak je bilo po vremenimaKakav bolan ti nivo ganjas
![]()
Eto ga prvi nastup moze u rubriku "vazno je ucestvovati" bar je bila brza od Gvinejehahaha hocel ona vise ikako imat nastupa ??
-
public enemy no1.
- Kontakt:
u kakvim uslovima nasi treniraju..a u kakvim ostali..
ta sto ima 15 godina..u nju se ulaze vec 10 godina.. a kod nas..al' dobro necemo o tome.
ivani svaka cast na izborenim OI..i ne zaboravite da ona u Londonu nije imala svog trenera..
ta sto ima 15 godina..u nju se ulaze vec 10 godina.. a kod nas..al' dobro necemo o tome.
ivani svaka cast na izborenim OI..i ne zaboravite da ona u Londonu nije imala svog trenera..
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Ima vise potencijala od naše u svakom slučajuBelminM23 je napisao/la:vi nju dizete gore sa 16 godina a nista nije pokazala
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ma daj sta je ovo ba HAHAAnanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Skoro pa ko nasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.