OI London 2012 - BIH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

don_burza
Kontakt:

Re: OI London 2012 - BIH

Post Postao/la don_burza » 29 jul 2012, 12:49

stvarno so losi

evo gledam nesto ove discipline i ne mogu da skontam kako mi nemamo takmicara u nekim disciplinama

npr gledam u ovom veslanju i kajaku imaju ljudi iz Kameruna , Togoa i Nigerije a nema nas

Pa gdje vjezbaju ti ljudi
i kako je moguce da nema neka sirovina da nas predstavlja u Triatlonu jer smo mi ipak jak uporan i super narod koji jede baklave i pilave pa pucamo od snage

isto vazi i za biciklizam i dizanje tegova
Thomas Müller - Fußballgott

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 jul 2012, 13:14

A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje :lol:

Ja razlog za sve trazim u tome sto nam komsije kupe sportase...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 jul 2012, 13:21

delpiero20 je napisao/la:A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje :lol:

a tko bošnjacima brani da se takmiče? posebno u manje popularnim pojeidnačnim sportovima....

i nije ih baš "ukradeno" toliko puno...u hrvatskom timu ih je 13 iz bih,...od njih 110

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2012, 13:23

Mi smo nesposobna zemlja za bilo sta, prosto "neko" ne zeli da se napreduje u bilo kome obliku. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 jul 2012, 13:27

A da se mi sa foruma dogovorimo pa da svako uzme trenirat određenu disciplinu u kojoj nemamo predstavnika pa da se spremimo do slijedece olimpijade :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 29 jul 2012, 13:28

dean_ je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:A jest to...sve neki bildercici, a dizaca tegova nigdje :lol:

a tko bošnjacima brani da se takmiče? posebno u manje popularnim pojeidnačnim sportovima....

i nije ih baš "ukradeno" toliko puno...u hrvatskom timu ih je 13 iz bih,...od njih 110
E vidis tu imas u prici svojoj dvojni kriterij...ali necu o tome vise

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 jul 2012, 13:29

Prosto mi se gadi kad cujem da mi imamo nekog na olimpijadi.Ovo je sramota majkemi moje,kad vidim druge zemlje,evo ova Hrvatska nema u kom sportu ne nastupa.Naa najveca uzdanica Mekic,prvak Europe,a ispast ce u 1 kolu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 jul 2012, 13:31

ma ja ba tako i treba :lol:

sastavimo para kupimo konja kome i nek vjezba da preskace one zivice i tarabe :lol:

tu makar nije potreban neki napor

i gdje su one trebe po bazenima sto se ubise odbojke igrat ne mozes ih u vodu natjerat
Thomas Müller - Fußballgott

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 29 jul 2012, 13:44

država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 29 jul 2012, 13:46

schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal
ti si očito prespavo zadnjih 20ak godina ili si živio na drugom planetu, a ne u bih...
jel se smije znati koje si godište?

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 jul 2012, 13:50

schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo ...
Nemoj lagati ovaj napaceni narod, Sarapova nije znala sta je Amerika do svoje sedme godine.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 jul 2012, 13:53

schwarcgelbfantom je napisao/la:država ništa ne mora dati sportistima,ona im nije dužna al oni jesu državi - očit ti je primjer marija šarapova koja je ortodoksna amerikanka,rodila se tamo živi tamo i po svemui je tipićna amerikanka,al se brate igra za rusiju ni za koga drugog,tako su i ovi **** mogli imat sve u h rvatskoj ali igrat za BiH ali što ne zato što im je mozak ko acisal
najgluplja izjava svih vremena.
vidim da ste opet počeli smarati s tim pričama ko bi za koga trebao nastupati. stvar je jasna, htjeli smo demokratiju u kojoj ce svako imati pravo na svoj izbor, u svemu, pa i u sportu. zaiskali ste, eto vam ga. nema smisla tjerati ljude da igraju za nekoga za koga ne žele da igraju. nismo Sjeverna Koreja.pišite o Olimpijadi ili ne pišite uopšte ako nemate šta pametnije.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 29 jul 2012, 14:11

Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)

Svaka cast djevojci, nema veze sto nije prosla u finale, ja mislim da je dobro predstavila BiH!!!
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 jul 2012, 14:14

U ukupnom poretku, Ivana je završila na 41. mjestu od ukupno 46. plivačica. Prvih 16 plivačica izborile su svoje mjesto u daljnjem takmičenju u ovoj disciplini.

Aj makar nije bila zadnja, ko ona u Vankuveru :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 jul 2012, 14:19

sef_mafije je napisao/la:Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)

Svaka cast djevojci, nema veze sto nije prosla u finale, ja mislim da je dobro predstavila BiH!!!
x, to su isti ljudi koji likuju kada npr. Ibričić završi na tribini,iako bi svima nama trebalo biti u interesu da igra sto vise. cura je odradila najbolje što je mogla i to je to, svaka čast, uspjeh je ostvariti normu za Olimpijske igre

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 jul 2012, 14:25

kako god, lijepo je bilo vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine pored imena Ninković kao prve. teško je ostvariti dobar rezultat kad plivaš u grupi sa najlošijima. jednostavno nemaš onaj poticaj da "guraš" jače. ubjedljivo je bila prva i vjerovatno nije imala osjećaj koliko je to dobro, odnosno loše. da je plivala u bilo kojoj drugoj skupini, pa makar bila i zadnja siguran sam da bi ostvarila mnogo bolji rezultat.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2012, 14:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:Vidim odma ovdje na portalu pise nasa razocarala :S :S (plivanje)

x, to su isti ljudi koji likuju kada npr. Ibričić završi na tribini,iako bi svima nama trebalo biti u interesu da igra sto vise. cura je odradila najbolje što je mogla i to je to, svaka čast, uspjeh je ostvariti normu za Olimpijske igre
Da li je ostvarila normu, ja ne mogu vjerovati. Nama je uspjeh biti 41. od 46 takmicara i usput isplivati na Igrama 3 sekunde losije od licnog rekorda. Nemam rijeci. Kriteriji su u ovoj drzavi davno naruseni, odnosno isti ne postoje. Ovo je dno dna, uspjeh biti 41.
Ma mi smo najsporskija nacija, jbte nadmasili smo sve zamisli 6 sportista :roll: .
Sve do jedne ex yu republike su za nas velesile u svim sportovima, a mi se dizemo nesto ko smo mi smo .
Fakat sramota za ovu drzavu, al jbg to ce biti tako dok nam je ovakava politika u sportu.
Svugdje u svjetu se siromasni bave sportom i kroz njega teze nekom uspjehu i dokazivaju, samo kod nas u sportu su djeca bogatih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 jul 2012, 14:38

aleksandar_veliki je napisao/la: Da li je ostvarila normu, ja ne mogu vjerovati. Nama je uspjeh biti 41. od 46 takmicara i usput isplivati na Igrama 3 sekunde losije od licnog rekorda. Nemam rijeci. Kriteriji su u ovoj drzavi davno naruseni, odnosno isti ne postoje. Ovo je dno dna, uspjeh biti 41.
jok, dobila je pozivnicu za Olimpijadu :roll:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2012, 14:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Ma meni je cirkus to sto na gotovo svim ostalim portalima stoji Ninkovic prva, ili sjajan nastup. Pa zato smo u onoj stvari. Bas sam se nazivcirao, sjeca li se neko onog crnac sto se u Pekingu ili Sidneju, umalo utusio, bio frajer treci u svojoj grupi, verliki uspjeh.
Taj lik je bio u Australiji svi navijali za njega prvii put lik usao u bazen veci od 3-4m.
Ma takvi su i nasi, slican nivo .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 jul 2012, 15:04

aleksandar_veliki je napisao/la:
A, ti strucnjak kazes da je ispunila normu i jos se nadjes kao veliki strucnjak ovdje nekog i nesto kritikovati. Dobila pozivnicu, da DOBILA POZIVNICU, po rezultatu ne bi prismrdila Londonu. Malo prooguglaj, ne kosta te nista.
ajd tu si u pravu, ali onda je to još jedan razlog zašto ne bi trebalo njen nastup smatrati razocarenjem ili neuspjehom( i da je isplivala svoj rekord ne bi bila među 30).ona drži bh.rekord u ovoj disciplini (a imala je BiH i ima jos plivacica,nije ona jedina),nastupa na Olimpijadi,postigla je nešto u životu trudom i zalaganjem,32. je bila na europskom(da li si ti u necemu među prvih 1000 u Europi?), a tebi je životni domet biti moderator na sportsport.ba i lajati na svakog ko je uspjesniji od tebe.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.