AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jul 2012, 12:48

Kolko ja znam mislim da imamo jos jednu tekmu i sa PSG-om :? tako da možemo isprašiti iz svake države po jednog :P
Njemačka - pobijeđena
Engleska - pobijeđena
Španija - ?
Italija - ?
Francuska - ?

8-)

slika

------------------Abbiati

---Abate---Mexes---Mbiwa---Antonini

----Nocerino---Montolivo---Emanuelson

--------------Boateng-Kaka

--------------------Pato

Ovo bi bilo više nego savršeno ;)

Dobar članak o našoj postavi i sistemu igre protiv Chelsea http://bleacherreport.com/articles/1276 ... =tsandroid" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamparini u vezi Balzarettijevog prelaska u Milan “Milan have come forward and want a Nocerino-style deal, but there’s no chance. Balzaretti is not Nocerino.” :lol: :lol: :lol: :lol:

Legenda bila sinoc na utakmici 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jul 2012, 13:59

kako mi je smiješan onaj krmak predsjednik montpelliera. kao milan treba da da 25-30m (čega ba??? :D ) za onog crnca koji debil pa nije svjestan da će ga galliani ispreskakati neće znati ni je poš'o il doš'o. to se zove butthurt jer zna da su šanse da bude donji itekako velike. ili za 6-7m eura da gubi kapitena ili da rizikuje dogodine da ga izgubi džabe, dilema :lol:
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 29 jul 2012, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

neo
Kontakt:

Ibrahimović: PSG je mnogo bolji od Milana

Post Postao/la neo » 29 jul 2012, 14:01

"Ko je bolji, Milan ili PSG? Jasno je, bolji je PSG, a jedan od glavnih razloga je taj što su dva najbolja nogometaša Milana ovog ljeta prešla u PSG", rekao je uvijek brzi na jeziku Zlatan.

"Ma, tu su posve drugačije nogometne filozofije, PSG i Milan. Samo znam da PSG ima strašno dobru ekipu. Jurišamo na sve trofeje koji su ispred nas, na onaj u Ligi prvaka, na sve u francuskom okruženju... Mi to možemo, vjerujemo u to, jer imamo vrhunsku ekipu", zaključio je Šveđanin.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 jul 2012, 14:02

baresi#6 je napisao/la:kako mi je smiješan onaj krmak predsjednik monteplliera. kao milan treba da da 25-30m (čega ba??? :D ) za onog crnca koji debil pa nije svjestan da će ga galliani ispreskakati neće znati ni je poš'o il doš'o. to se zove butthurt jer zna da su šanse da bude donji itekako velike. ili za 6-7m eura da gubi kapitena ili da rizikuje dogodine da ga izgubi džabe, dilema :lol:
Ma onaj predsjednik njihov je debil retardirani ba,njemu je Ibra prosjecan fudbaler,njemu bi Ancelotti koji ima dvij LP osvojene pravio pizze krelac ba hahahah,ovaj decko je dogovorio licne uslove sa nama,a to sto on trazi te pare za njega moze ih dobiti na FM 2013 :lol:
Nego da je Abatea sloziti za ovih 20 milja e tu bi nas PSG poguro maximalno :D

Warrick
Kontakt:

Re: Ibrahimović: PSG je mnogo bolji od Milana

Post Postao/la Warrick » 29 jul 2012, 14:04

neo je napisao/la:"Ko je bolji, Milan ili PSG? Jasno je, bolji je PSG, a jedan od glavnih razloga je taj što su dva najbolja nogometaša Milana ovog ljeta prešla u PSG", rekao je uvijek brzi na jeziku Zlatan.

"Ma, tu su posve drugačije nogometne filozofije, PSG i Milan. Samo znam da PSG ima strašno dobru ekipu. Jurišamo na sve trofeje koji su ispred nas, na onaj u Ligi prvaka, na sve u francuskom okruženju... Mi to možemo, vjerujemo u to, jer imamo vrhunsku ekipu", zaključio je Šveđanin.
Pa nije nista slagao coek,reko trenutno stanje,kad pogledas njihovu ekipu i ekipu Milana razilika je da se razumijemo ha ya.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jul 2012, 14:06

valjao bi da abate ode za te pare. momak mi nije mrzak ali nije top kvalitet. previše oscilacija u igri. jednu odigra odlično onda ga nema na mapi 2 tekme. borben je i baš srčan igrač ali nije to to. kada bi otišao vjerujem da bi de sciglio mogao igrati na toj poziciji. protiv intera u onom drugom porazu bio je ponajbolji igrač milana. i ono par utakmica što je odigrao bio je dobar. obećavajuće.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jul 2012, 14:32

Prevara Antonio Conte iz Juventusa suspendirana na 3 mjeseca zbog namještanja utakmica. :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 jul 2012, 14:42

meskalin je napisao/la:Prevara Antonio Conte iz Juventusa suspendirana na 3 mjeseca zbog namještanja utakmica. :lol:
pogrijesio si temu
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 jul 2012, 14:46

baresi#6 je napisao/la:valjao bi da abate ode za te pare. momak mi nije mrzak ali nije top kvalitet. previše oscilacija u igri. jednu odigra odlično onda ga nema na mapi 2 tekme. borben je i baš srčan igrač ali nije to to. kada bi otišao vjerujem da bi de sciglio mogao igrati na toj poziciji. protiv intera u onom drugom porazu bio je ponajbolji igrač milana. i ono par utakmica što je odigrao bio je dobar. obećavajuće.
Apsolutno se slazem,mene licno je De Sciglio odusevio a i cini mi se i Allegrija i Tasottija,mali je strasan potencijal,ako slucajno kazem slucajno ode Abate za tu cifru odma pokusati dovuci Santona i to je to.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 jul 2012, 15:02

Conte ima neke veze sa vama?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jul 2012, 15:33

harebianconero je napisao/la:Conte ima neke veze sa vama?

Naravno da ima da pojedini trollovi ne dolaze na ovu temu i ne pocnu srati o postenju i svemu sto krasi ''Juve''

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 jul 2012, 16:56

@ meskalin ne počinji bezveze ;)

Pato dao gol za Brazil protiv Bjelorusa :!:
-RIVALDO-

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 jul 2012, 17:44

senad_flamin je napisao/la: Pato dao gol za Brazil protiv Bjelorusa :!:
slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jul 2012, 17:56

meskalin je napisao/la:Naravno da ima da pojedini trollovi ne dolaze na ovu temu i ne pocnu srati o postenju i svemu sto krasi ''Juve''
Kakve ti gluposti valjaš, mislim ako ovako nastaviš da bi ti mogao biti jedan od kandidata za prestižnu nagradu koja se dodjeljuje na ovom forumu, koja je u vlasništvu saurmana.

Prvo Conte nije još osuđen, drugo Conte nije bio trener Juventusa u tom periodnu, nijedan igrač nije igrao u Juventusu tako da bezveze provociraš, izgleda nije ti malo banova koje si dobio u zadnji mjesec dana :roll:

Izvinjavam se ostalim na off topicu!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jul 2012, 17:58

juventus 0244 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Naravno da ima da pojedini trollovi ne dolaze na ovu temu i ne pocnu srati o postenju i svemu sto krasi ''Juve''
Kakve ti gluposti valjaš, mislim ako ovako nastaviš da bi ti mogao biti jedan od kandidata za prestižnu nagradu koja se dodjeljuje na ovom forumu, koja je u vlasništvu saurmana.

Prvo Conte nije još osuđen, drugo Conte nije bio trener Juventusa u tom periodnu, nijedan igrač nije igrao u Juventusu tako da bezveze provociraš, izgleda nije ti malo banova koje si dobio u zadnji mjesec dana :roll:

Vala bas bezveze ovdje ima raje sto lupetaju Juve mi je najdrazi klub poslije Man Utd-a, klub koji razvaljuje i samo tako nastavite u novoj sezoni. ;) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 jul 2012, 18:18

RedDevilS je napisao/la:Vala bas bezveze ovdje ima raje sto lupetaju Juve mi je najdrazi klub poslije Man Utd-a, klub koji razvaljuje i samo tako nastavite u novoj sezoni. ;) :P
ako je iko fulio temu, onda si to ti ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jul 2012, 18:20

Mozda jesam ali samo sam iznio cinjenicu nista vise... :D ;)
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 29 jul 2012, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 jul 2012, 18:22

:lol: :lol:

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 jul 2012, 18:24

[youtube][/youtube]
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jul 2012, 18:29

juventus 0244 je napisao/la:

nema veze igrao je u juventusu i dobro je upoznat sto se desavalo 2006, ako neko provocira na ovome forumu onda su to navijaci juventusa!! ko ce o čemu nego **** o postenju :lol:
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 29 jul 2012, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.