"Starmo 94" sto bola nisi preskocio i ovaj moj zadnji post kad te tako ne interesuje,samo fino zaobidjes i gotovo(nisi se moro ni ovdje javiti a u ostalom nisam se tebi ni obracostarmo94 je napisao/la:Ajde objasni sta ti pokusavas ? Shvati bola da te niko ne yebe ni 2% i nikog nije briga sta ti pises. Ja cim vidim ciji je zadnji post samo preskocim i ne citam jer znam da si opet gluposti napisao, a vjerujerm tako i vecina.
Smaras shvati to, nikog neces uvjeriti ni u sto i nikog neces prosvjetliti tim svojim nebulozama..
Moj ti je prijedlog da ne trosis uzalud vrijeme viseci na nasoj temi, jer koliko si ga tu potrosio mogao si kajmaka prodat koliko hoces..
Molim vas da ne odgovarate vise na ova sran.ja i pizd.arije ,valjda ce shvatiti kakve gluposti pise.Ali shvatite ga komlpleksi su zayebana stvar..
Polemiso sam sa "Crvenom Lentom" a i "Acovic" se kasnije umjeso u razgovor.
Ali eto haj' necu vas zamarati vise(nije mi to bio cilj a ni da vas provociram) nego sam samo zelio da vam dam pogled sa "druge strane" u vezi zajednickog koristenja stadiona(da ne bi opet bacali bombe kako navodno velez ne zeli povratak pod BB),a u ostalom neko drugi je poceo tu tematiku,ja sam se samo ukljucio
Uzivajte