Safet Sušić - Pape

ahmic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 13:04

Safet ce nas odvest na sv prvenstvo i igrat cemo u finalu,a tu cemo na penale izgubit od Alzira :-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2012, 18:21

Safet Sušić - Najvjerovatnije neću zvati Senijada Ibričića, Elvira Rahimića i Harisa Medunjanina. Oni ne igraju u svojim ekipama. Rahimić i Ibričić nisu čak ni na klupi u Rusiji. Medunjanin ne znam ni gdje je. Pokušao sam ga dobiti, ali nisam uspio. Želim malo da vidim kako izgleda ekipa bez Rahimića i Medunjanina, koji su bili standardni. Planiram na njihovo mjesto staviti Adnana Zahirovića i Miralema Pjanića. Protiv Lihtenštajna moramo na terenu imati tehnički jaku ekipu, sposobnu da drži loptu u svojim nogama. Upravo tu bi mi odgovarao Pjanić u sredini terena".

Napokon je i Sušić progledao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jul 2012, 19:08

Taman da izgubi 10 razlike od Velsa, ovo se moralo napraviti. :mrgreen:
Jednostavno, nema pomoći od osoba koje godišnje odigraju 20ak minuta. Ibričić nije neki gubitak, može se nadomjestiti Medunjanin, al' biće vraški teško zamijeniti Rahimića. No, ne možeš očekivati da četrdesetogodišnjak bude na najosjetljivijoj poziciji u ekipi. Eh, sad je na redu Zahirović da pokaže šta zna i umije, te da ga konačno ne gledamo na poziciji desnog beka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 19:08

Mislite li da mogu igrati Pjanic i zahirovic...
Ne brine me PJanic ,on moze zamijenit Harisa bez problema ,i bolje..
Vec ne znam sta bih rekao za Zahirovica umjesto Rahimage...
Ali treba to probat,sto da ne...
Ovaj Zukanovic ,Hadzic,ili ko vec jos . . . .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2012, 19:14

Monolog je napisao/la:Taman da izgubi 10 razlike od Velsa, ovo se moralo napraviti. :mrgreen:
Jednostavno, nema pomoći od osoba koje godišnje odigraju 20ak minuta. Ibričić nije neki gubitak, može se nadomjestiti Medunjanin, al' biće vraški teško zamijeniti Rahimića. No, ne možeš očekivati da četrdesetogodišnjak bude na najosjetljivijoj poziciji u ekipi. Eh, sad je na redu Zahirović da pokaže šta zna i umije, te da ga konačno ne gledamo na poziciji desnog beka.
Ako se izgubi 10 razlike,ovi se opet vracaju sasvim simpl :mrgreen:
Zahirovic je na z.veznom vrlo,vrlo dobar ,konacno moze i da zacementira tu poziciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 19:17

@ ahmicu, Zukanović je stoper, jel tako ?
Jel igrao prije u Kortijku na poziciji DMF ? Ja nemam tu info
Zahirović je odigrao jednom veoma dobru partiju na DMF, al moram podcrtati, uz Rahimića, tada su činili par DMF na utakmici ;
Za Hadžića se ovo sve previše oteglo, ne vjerujem da će do početka kvalifikacija riješiti papire, a on bi mogao biti isproban na DMF, gdje i igra u SV Riedu ;
Volim nego pare, k'o što kažu ljudi ; što je izbacio Ibru i Medunjanina, da znate samo koliko mi je drago, da konačno počne da staje iza svojih izjava po medijima :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 19:20

zizu1991 je napisao/la:@ ahmicu, Zukanović je stoper, jel tako ?
Zahirović je odigrao jednom veoma dobru partiju na DMF, al moram podcrtati, uz Rahimića, tada su činili par DMF na utakmici ;
Za Hadžića se ovo sve previše oteglo, ne vjerujem da će do početka kvalifikacija riješiti papire, a on bi mogao biti isproban na DMF, gdje i igra u SV Riedu ;
Volim nego pare, k'o što kažu ljudi ; što je izbacio Ibru i Medunjanina, da znate samo koliko mi je drago, da konačno počne da staje iza svojih izjava po medijima :?
Mislim da jeste stoper...
Ovo bi moglo biti dobro,vidjet cemo u utakmici s Velsom...
Vec jel ovaj Nalcik u drugoj Ruskoj sad,sta je s njima ???

nihco

Post Postao/la nihco » 29 jul 2012, 19:45

ahmic je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@ ahmicu, Zukanović je stoper, jel tako ?
Mislim da jeste stoper...
igrao je , u denderu, na poziciji defanzivnog veznog i nerijetko bio strijelac,ima odlican sut. u kortrijku igra stopera, jako koristan.
Sent from my Commodore 64

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 20:57

ahmic je napisao/la: Mislim da jeste stoper...
Igra Zahirović u drugoj ruskoj ligi za Nalchik regularno, kontao sam da će otići iz Nalchika u jači ruski klub, makar da je prva liga, kao što je i najavljivao, a on ostade :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jul 2012, 22:26

Samo da ne igra SALIHOVIC beka jer cu pocet plakat ako ga jos 1 vidim na beku EDIT Sto se tice DMF pozicije moze se svasta iskobinovati , svakako ja sam za to da zahirovic zaigra nadam se da ce mu se onaj klub ponovo vratit u prvu rusku on je svoj kvalitet tamo pokazao eventualno jos 1 sezona u prvoj ruskoj na onom nivou mogao bi zaigrati za neki fin ruski klub ( i u potpunosti sam za to da tamo uvijek igra jer ta liga zahtijeva poprilicno fizicki potkovane igrace... ) I Zukanovica treba definitivno zvat , stim da ja stvarno nezz zasto nekima ne lezi Pandza meni je on sa Spahom uvijek fino funkcionisao...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 22:34

Sta znam,Zahirovic u drugoj Ruskoj,ajd budimo pametni i koje su to utakmice i sl...
Ko ce nam igrat beka,Lulic-...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jul 2012, 22:37

ahmic je napisao/la:Sta znam,Zahirovic u drugoj Ruskoj,ajd budimo pametni i koje su to utakmice i sl...
Ko ce nam igrat beka,Lulic-...
Pa bolje ce odigrat neko ko igra beka od kako je poceo kariju od nekog ko igra u veznom redu na lijevoj strani, budimo realni da salihovic bas nikad nije nesto bog zna odigrao na tom beku ...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 22:40

Koga imamo ,ko je pravi bek ??

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jul 2012, 22:42

ahmic je napisao/la:Koga imamo ,ko je pravi bek ??
Sta ja znam **** mater mora bit neko preglupo je da neko ko igra vezni red igra odbranu meni nema smisla na kraju krajeva nije salihovic neki retard on bi daleko korisniji bio u veznom redu nego na tom sugavom beku, Jedina stvar al to je nezamislivo da susic izvede je to da on i lulic se mijenjaju u napadima i odbrani nesto tako da izvedu obojica su brzi stim da je lulic brzi naravno al mogla bi bit fina kombinacija njih 2 na tom boku ako vec mora ... Al radio je on to i ranije pa nije ninasta licilo...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 22:43

Imamo pravih bekova, al se vrte oko repke, to su Vranješ, Subašić, nek' neko još pomogne ;
Ja sam naveo ove koji su dobivali priliku u " A " timu
Mujdža je bek, al sam je kazivao ranije da mu nije strana pozicija beka na obje strane, a također voli da igra desno krilo,
Nek' me neko dopuni

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 jul 2012, 22:44

zizu1991 je napisao/la:
Imamo pravih bekova, al se vrte oko repke, to su Vranješ, Subašić, nek' neko još pomogne ;
Mujdža je bek, al sam je kazivao ranije da mu nije strana pozicija beka na obje strane, a također voli da igra desno krilo,
Nek' me neko dopuni
Jasno,al nisu na listi Safetovih frajerov,u tome je belaj...
Vidjet cemo sta ce Safet priremit za 15 dana ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jul 2012, 22:46

Meni se svaki put zavrti u glavi kada protivnicki igrac krene na Lulica, a ovaj na beku, jer znam da ce ga proci, a da ce ovaj za njim trcati, pa jos jedanput...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jul 2012, 22:47

zizu1991 je napisao/la:
Nek' me neko dopuni
Da eto vidis znam da je mujdza par puta igrao na desnoj strani , a na desnog beka mozemo probat vranjesa ( ognjena ) necemo nista izgubit , meni je daleko bolej da igra neko ko igra stalno tu poziciju nego da se neko uigra za 2 dana priprema pred tekmu...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jul 2012, 22:51

Ja iskren da budem, bih zaista volio da pokuša sa pravim bekovima, pa gdje puklo da puklo, šta ga košta u prijateljskoj da kombinuje, ova je priča već pisana toliko puta, al morao sam da ponovim ;
Vranješ je jako dobro odigrao u Slovačkoj prijateljsku, dobro se pokazao, i od tada ga nije zovnuo, ne znam razlog ;
Subašić je odigrao utakmicu života do sada u reprezentativnom dresu kada je s Misimovićem protiv Poljske u Antaliji donio " bod " u prijateljskoj s Poljskom prekrasnim udarcem lopte koju mu je Miske namjestio
Miske je iz penala izjednačio, no ne bitno, zaista bi valjalo da pokuša, al ko i mene i bilo koga od nas pita nešto

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jul 2012, 22:57

Susic skontao neke stvari i odmah zemljotres u BiH :lol: sa pozivanjem Hadzica ja mislim malo vise je treslo jer je to preveliko iznenadjenje,dok nepozivanja Ibricica i kompanije uvjetovalo je kratkim potresom u Zenici.. kad Susic misli i zemlja se trese :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NeckoPD i 5 gostiju.