Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Paris Saint-Germain FC
[youtube][/youtube]
strašan potencijal je Marco..šteta što je napustio Italiju...
strašan potencijal je Marco..šteta što je napustio Italiju...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ibro Zvije povrijedio Nenea i Meneza na treningu,neka jekad se sjetim Meneza hinje protiv nase repke trebo mu je kosti polomit
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ibra pokazuje ko ce u ekipi da kosi a ko vodu da nosi! 
Zabi ga Ibra u debiju.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- harebianconero
- Kontakt:
Kako igra onaj Momo Sissoko i jel se i dalje često povrjeđuje? U Juventusu se imao dosta problema sa povredama..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zlatan Ibrahimovic's first goal for PSG
[youtube][/youtube]
D.C. United vs Paris Saint-Germain
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
D.C. United vs Paris Saint-Germain
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ibrahimovic odlican kao i uvjek,tj. kao i u Milanu, Interu, Barceloni... svaka cast, ipak je on dosao da stvara historiju u PSG 
Jel bio Ibra jel objasnio 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
niko ne spori da je dobar igrac, igracina...harry_90 je napisao/la:Jel bio Ibra jel objasnio
Pojest ce PSG francusku ligu ove godinee.. mada ne nadam se nekom uspjehu u LP,ali nikad se ne zna..sonik24 je napisao/la:niko ne spori da je dobar igrac, igracina...harry_90 je napisao/la:Jel bio Ibra jel objasnio
nisam reko da nece, a u LP, isto ko i City, favorit u EL pa ispadne od prave ekipe, neigraju pare, nego noge 
Samo sto je problem u ovakvim ekipama sto jedan igrac hoce da se dokaze,a ko hebe ostale
nadam se da to nece biti slucaj sa Ibrahimovicem.. ne vidim ko bi im mogao biti konkurent u ligi,al eto vidjecemo sta ce se desavatii u ovoj sezonii 
jel ono navijaci PSG-a bjese podjeljeni na desnicare i liberalce!? Crnci-bjelci, podjela neka, mada odavno PSG nema pravih navijaca puno na tribinama...
- Titova-Juga
- Kontakt:
AkoBogda, kada se uvede nesto slicno salary-capu kao i u Nba pa vise nece biti mogucnosti tim dosadnim moronima da pokusavaju napraviti klub preko noci !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@ titovajuga
od sellary cupa nema nista, a ovaj financijski fer plej i kad uvedu nece nista znaciti jer on kao znaci da tim moze trositi koliko zaradi, a arap fino iz svoje firme sponzoise klub od 200mil dolara npr i klub je zaradio 200mil dolara i moze ih trositi tako da se sa tim apsolutno nista ne postize.
Al da se razumijemo ja nemam nista protiv ovoga i reali i barce itd. su davali i daju bruku para za igrace, bez obzira sto govore da real kao ima istoriju pa mora klub nekada poceti praviti istoriju a PSG i City pocinju sada...
od sellary cupa nema nista, a ovaj financijski fer plej i kad uvedu nece nista znaciti jer on kao znaci da tim moze trositi koliko zaradi, a arap fino iz svoje firme sponzoise klub od 200mil dolara npr i klub je zaradio 200mil dolara i moze ih trositi tako da se sa tim apsolutno nista ne postize.
Al da se razumijemo ja nemam nista protiv ovoga i reali i barce itd. su davali i daju bruku para za igrace, bez obzira sto govore da real kao ima istoriju pa mora klub nekada poceti praviti istoriju a PSG i City pocinju sada...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Real M godinama dovoditi igrače i plaća za njih astronomske odštete, daje im vrhunske ugovore. Isto tako Milan, Inter M, Barcelona, Manchester... To nije pravljenje kluba preko noći? Zašto je Real kupio Figa, Zidana i Beckama? Zašto je kupio Cristiana Ronalda, Kaku, Ozila, Sahina i ostale? To nije umjestno pravljenje? Zašto im neigraju igrači iz njihove omladinske škole? To je sve ok, ali kada PSG dobije pare onda je to umjetni klub bla bla bla. Rugate se i ismijavate navijače PSG-a zato što navijaju za klub koji ima para i dovodi igrače, pa zašto onda vi ne navijate za Osasunu, Stoke, Calgari itd???? Pametnjakovići. Ja sam za PSG navijao od Osnovne škole i navijam i danas, tj taj klub mi je uvijek bio drag, ali eto nismo mi pravi navijači, a jesu oni koji su počeli navijati za Milan kada je uzeo LP, za Inter kada je pokupovao sve živo itd...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Bravo momak, svaka cast za komentar. Isto tako mislim.Pauleta je napisao/la:Real M godinama dovoditi igrače i plaća za njih astronomske odštete, daje im vrhunske ugovore. Isto tako Milan, Inter M, Barcelona, Manchester... To nije pravljenje kluba preko noći? Zašto je Real kupio Figa, Zidana i Beckama? Zašto je kupio Cristiana Ronalda, Kaku, Ozila, Sahina i ostale? To nije umjestno pravljenje? Zašto im neigraju igrači iz njihove omladinske škole? To je sve ok, ali kada PSG dobije pare onda je to umjetni klub bla bla bla. Rugate se i ismijavate navijače PSG-a zato što navijaju za klub koji ima para i dovodi igrače, pa zašto onda vi ne navijate za Osasunu, Stoke, Calgari itd???? Pametnjakovići. Ja sam za PSG navijao od Osnovne škole i navijam i danas, tj taj klub mi je uvijek bio drag, ali eto nismo mi pravi navijači, a jesu oni koji su počeli navijati za Milan kada je uzeo LP, za Inter kada je pokupovao sve živo itd...
aless, takodje, vrlo korektan komentar.
Ajax iz Amsterdama je bio jedan od najvecih klubova dok ga upravo zbog gore pomenutih razloga (astronomske odstete, vrhunski ugovori,...) nisu sjebali Milan, Barca, Real, MU, Inter,. Juve,...Ovdje pocasno sramno mjesto zauzima bas Milan. Marko Van Basten, Ruud Gullit i Frank Rijkarrd, igraci koji su ispisali najsvjetlije stranice Milanove istorije su u Milan dosli iz Ajaxa. Kako je Milan gradio svoju blistavu istoriju? Parama! Sto to ne bi uradio i PSG.
I sad ti dodje jedan Milanista (Titova-Juga) sa ovakvim komentarom.
Da se razumijemo, i ja sam Milanista, ali mi je i PSG veoma simpatican i drag klub pogotovo sada sa Ibrom, Silvom,...Jos da kupe Abatea, pa mozda i Kaku i to je to. Staju uz rame Barceloni. Sto da ne?
Per aspera ad astra!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma nema veze za koga navijam ja ili neko deseti.
Milan i Real su se naosvajali trofeja za svog doba s parama ili bez njih.
Psg to doslovno preko noci pokusava da uradi.
A vjerovali ili ne, najdrazi mi je klub u Francuskoj jos od vremena Weahe i Ginole.
A vjerovali ili ne, najdrazi mi je klub u Francuskoj jos od vremena Weahe i Ginole.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa kakva je razlika izmedju toga sto je Real placao astronomske cifre za Di Stefana, Puskasa, Amancia, Juanita, jos prije pedeset, sezdeset godina. Sto je Milan placao prije trideset godina za Van Bastena, Gullita, Rijkaarda i ostale i sto sada placa PSG?Titova-Juga je napisao/la:Ma nema veze za koga navijam ja ili neko deseti.
Znaci Real i Milan mogu jos uvijek davati ogromne pare za igrace samo zato sto imaju jaku povijest kupovanja istih, a PSG ne moze jer je tek sada poceo prakticirati to isto?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Titova-Juga
- Kontakt:
D10S je napisao/la:Pa kakva je razlika izmedju toga sto je Real placao astronomske cifre za Di Stefana, Puskasa, Amancia, Juanita, jos prije pedeset, sezdeset godina. Sto je Milan placao prije trideset godina za Van Bastena, Gullita, Rijkaarda i ostale i sto sada placa PSG?Titova-Juga je napisao/la:Ma nema veze za koga navijam ja ili neko deseti.
Znaci Real i Milan mogu jos uvijek davati ogromne pare za igrace samo zato sto imaju jaku povijest kupovanja istih, a PSG ne moze jer je tek sada poceo prakticirati to isto?
Ne sjecam se da je Milan ikada u jednoj sezoni nekome ovolike pare dao ?!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.