Na kraju +5Edin TM87 je napisao/la:Pojma ti nemas, vidis rasturanja u 2. pol, vec 3 razlike, Srbi se raspadaju...

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Na kraju +5Edin TM87 je napisao/la:Pojma ti nemas, vidis rasturanja u 2. pol, vec 3 razlike, Srbi se raspadaju...
Ma i Francuzi ne igraju 100%, Britanci su realno jedna od par najlošijih reprezentacija u Evropi kada je rukomet u pitanju. Ja sam rekao da je svaki poraz ispod 20 razlike uspjeh, dok je protiv Francuske uspjeh završit utakmicu na nogama.amerosm je napisao/la:Francuzi protiv domacina odradjuju rutinski posao i vec na poluvremenu imaju +14 (21-7). Nekako mi se cini da su im Britanci dali previse golova. Ocekivao sam da ce maksimalno postici 10 golova na utakmici s obzirom na njihovu limitiranost i odbranu Francuza.
PS: Jedva cekam od 22.15 h utakmicu izmedju Danske i Madjarske.
Pa igrali su protiv nas prije par godina, sjećaš se, kvalifikacije u Finskoj, bila je tu još i Rumunija koja nas je rasula i otišla u baražamerosm je napisao/la:Na kraju +29 za Francuze (44-15). U nastavku Francuzi nisu igrali ni 30 % svojih mogucnosti kada je odbrana u pitanju, jer u protivnom Britanci ne bi postigli 15 golova.
Mislim da ce Britanci nakon OI easformirati ovu ekipu, jer nema od nje koristit, ja cak mislim da oni nisu ni clan IHF-a odnosno EHF-a.
A sada spektakl izmedju Danaca i Madjara.
Stvarno se ne sjecam.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pa igrali su protiv nas prije par godina, sjećaš se, kvalifikacije u Finskoj, bila je tu još i Rumunija koja nas je rasula i otišla u baražamerosm je napisao/la:Na kraju +29 za Francuze (44-15). U nastavku Francuzi nisu igrali ni 30 % svojih mogucnosti kada je odbrana u pitanju, jer u protivnom Britanci ne bi postigli 15 golova.
Mislim da ce Britanci nakon OI easformirati ovu ekipu, jer nema od nje koristit, ja cak mislim da oni nisu ni clan IHF-a odnosno EHF-a.
A sada spektakl izmedju Danaca i Madjara.
Ma imaju oni reprezentaciju ali je to sve amaterski, ja sam reko odma na početku, oni će biti ekipa za nabijanje gol razlike ostalim repkama, ni lakša grupa im neće pomoći, i Tunis će ih nabiti.amerosm je napisao/la:
Stvarno se ne sjecam.![]()
Jedino gdje povezujem VB i su je kvalifikacije za EP u kosarci. Ja sam iskreno mislio da oni nemaju reprezetnaciju u rukometu i da su ovu napravili samo za OI. Velika moja greska.
![]()
@ legenda
Nikola igrao onoliko koliko je bilo i potrebno kao i ostali reprezentatvci. Imam osjecaja da se uopste nisu oznojili.
Ne ocekuj previse od ZDF-a i ARD-a u ovom dijelu sportskih takmicenja jer nema Njemacke reprezentacije. Ja licno gledam na stream-u BBC-a gdje je odlicna slika, a jos i ne stopa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.