OI London 2012 - Košarka

Inspire a generation.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten

Ko ce osvojiti muski kosarkaski turnir ?

USA
126
80%
Spanija
12
8%
Francuska
0
Nema glasova.
Litvanija
1
1%
Rusija
5
3%
Nigerija
6
4%
Argentina
3
2%
Brazil
0
Nema glasova.
Australija
0
Nema glasova.
Tunis/Kina/V.Britanija
4
3%

Ukupno glasova: 157

LBJ MVP
Kontakt:

Re: OI London 2012 - Košarka

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2012, 19:21

Kakve poene sudije priznaše Ibaki,čak se i on smije,komentator ne može da vjeruje :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 jul 2012, 19:21

Kinezi se pribijaju uz španske guzove, sjajni su šuteri. Sad su smanjili na ispod 10, pirinejce samo Navaro sa svojim ludackim tricama može trznuti.
Hajmo braćo kosooka, žuta.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 jul 2012, 19:22

LBJ MVP je napisao/la:Kakve poene sudije priznaše Ibaki,čak se i on smije,komentator ne može da vjeruje :lol:
hahahahha i ja sam vidio, strasno znaci, a taman su se kinezi poceli priblizivat i ovo im ubi moral sad.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jul 2012, 19:41

Na kraju +16 za Spance. Inace losa igra istih pogotov u odbrani. Dopustiti da ti Kina bez neke prave zvijezde postigne 81 poena je kriminalno. Ukoliko ovako nastave igrati mogli bi Spanci imati problema sa Rusima i Brazilom, a sa ovakvom igrom medalja je misaona imenica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2012, 19:44

Pa Yianlian rasturio, 30 poena, sut iz igre 13/19, 11 skokova! Zvijezda je rodjena :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2012, 19:47

Edin TM87 je napisao/la:Pa Yianlian rasturio, 30 poena, sut iz igre 13/19, 11 skokova! Zvijezda je rodjena :mrgreen:
Pau Gasol 21 poen 10 skokova,zvijezda je rođena :lol:

Kina je loša,još su imali i sreće,izgubit će oni lagano i od slabijih reprezentacija od Španije,Ibaka iako izgleda kao tipični nabildani crnac od 2.10 iz NBA koji samo zna zakucati zapravo ima mekanu ruku i ubija sa poludistance.

Šta mislite o večerašnjim utakmicama,ako je suditi po kladionicama Rusija bi trebali deklasirati Britance,ja i nisam uvjeren u to,Rusi nisu baš ekipa koja razvaljuje protivnike,Britanci domaćini,imaju Denga,imaju odlične centre,namučit će oni Ruse,ali ipak mislim da će to Rusi uzeti.

I onda da uživamo Litvanija-Argentina,12 podjednakih vrlo dobrih igrača protiv ekipe koja ima ektra mega ultra petorku i ostatak ekipe sačinjenju od vodonoša,očekujem vrhunsku košarku tu,Ginobili,Scola,Delfino,Jasikevičius,Kleiza,Valančiunas 8-)
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 29 jul 2012, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 jul 2012, 19:51

LBJ MVP je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Pa Yianlian rasturio, 30 poena, sut iz igre 13/19, 11 skokova! Zvijezda je rodjena :mrgreen:

Kina je loša,još su imali i sreće,izgubit će oni lagano i od slabijih reprezentacija od Španije,Ibaka iako izgleda kao tipični nabildani crnac od 2.10 iz NBA koji samo zna zakucati zapravo ima mekanu ruku i ubija sa poludistance.
Imali srece ? kad je bilo 67 60 za spaniju ibaka pravi smjesan ****, ono samo slijep covjek ne moze vidjeti i od tad kinezi padaju u svemu. Da se tada to odsviralo, ne bi Spanija ovako lagano pobjedila.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2012, 19:55

asunsao je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Imali srece ? kad je bilo 67 60 za spaniju ibaka pravi smjesan ****, ono samo slijep covjek ne moze vidjeti i od tad kinezi padaju u svemu. Da se tada to odsviralo, ne bi Spanija ovako lagano pobjedila.
To jeste bilo smiješno da se prizna,ali ipak ne možeš omaložavati pobjedu Španije zbog ta 2 poena,eto baš su ti poeni presudili utakmicu :roll:

Kinezi jesu loši i uvjerit ćeš se i sam,više od dvije pobjede u grupi sigurno neće imati.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 jul 2012, 19:59

[quote="LBJ MVP"]
Znam da Kinezi nisu kvalitetni, i da nisu pogadjali one suteve da bi bila katastrofa, ali uvjek se pomaze Spancima u svakom sportu, a i svejedno meni oni ne izgledaju uigrano i poletno kao prije 2-3god., vidjet ces u predstojecim utakmicama da ce razocarat, ne mogu braca Gasol svaku tekmu pogadjat sve sto sutnu....
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2012, 20:05

asunsao je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Znam da Kinezi nisu kvalitetni, i da nisu pogadjali one suteve da bi bila katastrofa, ali uvjek se pomaze Spancima u svakom sportu, a i svejedno meni oni ne izgledaju uigrano i poletno kao prije 2-3god., vidjet ces u predstojecim utakmicama da ce razocarat, ne mogu braca Gasol svaku tekmu pogadjat sve sto sutnu....
Ja to jednostavno objašnjavam da nisu igrali maksimalno.
Zanimljivo je koliko se trude da budu jaki koliko god je to moguće,oni su i bez i sa Ibakom druga najbolja reprezentacija svijeta,pa ipak su se odlučili da naturalizuju igrača.
Njih niko osim Amerikanaca ne može zaustaviti,ne stranu koliko su oni jaki,i ove ostale reprezentacije su pune slabosti,naravno govoreći o vrhunskome nivou,Argentinci nemaju klupe,Litvanci nemaju onih super zvijezda mada su im svi igrači vrlo dobri,Rusima igra onaj kloč Monya,barem nema kloča broj 2 Bykova,Francuzi su defanzivno odlični ali ofanzivno limitirani..
Sve je to slabo za Špance.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 jul 2012, 20:07

alemsa je napisao/la:
Kobe je jarane oslabio skroz i to mu se vidi u igri. Durant ce biti sve sto ce biti, ali trenutno nije, nije problem sto je izgubio finale nego je problem sto je zaustavljen. A zamisli da ga sad cuva Barkley ili Jordan, James je trenutno jedan od najboljih defanzivaca a Jordan je bio dosta bolji. Gdje ce biti atletski brzi i jaci o cemu pricas? Pa liga je bila 20 puta fizicki jaca prije 20 godina, danas zovu smijesne faule u poredeci s onim. Ovi nemaju ni centra kako treba, poredeci kakvi su centri igrali 90-ih.

Opet ti ponavljam jeli mislis da ovaj tim moze pucati blizu 50% protiv DT-a? Nista vise
11 igraca iz 92-e je u hall of fame
Ama ko je bolan zaustavljen? Durant je redovno resetao i u seriji protiv Miami-a, ubacivao po 36, 32 poena i ni u jednoj finalnoj tekmi nije zakazao, problem je sto nije imao pomoci. Liga fizicka jaca bila prije, sta rece i osta ziv. Atletski bi 2012 strpao DT u dzep, tehnologija, treninzi itd. sve je to jos bolje i jace nego prije.
To je evolucija sporta care jbg, pogledaj samo na sta su najbolji fudbaleri licili prije i na sta danas lice.
I neznam zasto si se uhvatio ovih 50% suta kao da citav mec ovisi o procentu suta? Za faulove se slazem, danas se vise svira nego prije.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 jul 2012, 20:48

Balon je napisao/la: Ama ko je bolan zaustavljen? Durant je redovno resetao i u seriji protiv Miami-a, ubacivao po 36, 32 poena i ni u jednoj finalnoj tekmi nije zakazao, problem je sto nije imao pomoci. Liga fizicka jaca bila prije, sta rece i osta ziv. Atletski bi 2012 strpao DT u dzep, tehnologija, treninzi itd. sve je to jos bolje i jace nego prije.
To je evolucija sporta care jbg, pogledaj samo na sta su najbolji fudbaleri licili prije i na sta danas lice.
I neznam zasto si se uhvatio ovih 50% suta kao da citav mec ovisi o procentu suta? Za faulove se slazem, danas se vise svira nego prije.
zato sto bi morali ovisiti o sutu, pod kosem nemaju sta traziti jer nemaju visinu da se boxaju sa Robinsonom, Malonoem ili Ewingom. Fizicki jeste bila dosta jaca i grublja, pogledaj malo serije Bullsa i Bad Boys Detroita, danas bi za onakve tekme igraci bili poslati u Hag. Trenutno je dosta lakse igrati po svemu, plus svati da je bilo dosta centara i big-mana koji su bili kompletni, pa se ti zaleti pod kos ili skaci za rebound. Dok je trenutno jedan Bynum koji je vise povrijedjen nego sto igra najbolji drugi centar lige. Ta tvoja evolucija sporta u NBA se svela na ko ce vise superstara dovesti i ko je bolji floper da o protekciji superstara i ne govorim. Prije se igrala striktno muska kosarka, sad je kosarka umixana sa showbiznisom i marketingom.

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 20:54

Ja sam iskreno za Ruse na ovim OI i nadam se da će što dalje dogurati,a mislim da je moguće i do medalje ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 29 jul 2012, 21:06

Eh evo sad da vidimo Rusiju i VB. Ja mislim da je Rusija nesto kvalitetnija, ali VB igra uz veliku podrsku navijaca, tako da vjerujem da ce ovo biti egal utakmica.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 jul 2012, 21:07

TopGun je napisao/la:Ja sam iskreno za Ruse na ovim OI i nadam se da će što dalje dogurati,a mislim da je moguće i do medalje ;)
Hvala Bogu pa jos jedan "Rus" :mrgreen: I ja sam za njih i to jos poodavno,AK47 je masina i moze daleko dovesti ovu reprezentaciju...De mi samo reci ko im je na play-u i jel imaju kakvog crnca? :D
Rusija do srebra ! : )
PS imal ko link za tekmu ?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 21:11

Slatinash_7 je napisao/la:
TopGun je napisao/la:Ja sam iskreno za Ruse na ovim OI i nadam se da će što dalje dogurati,a mislim da je moguće i do medalje ;)
Hvala Bogu pa jos jedan "Rus" :mrgreen: I ja sam za njih i to jos poodavno,AK47 je masina i moze daleko dovesti ovu reprezentaciju...De mi samo reci ko im je na play-u i jel imaju kakvog crnca? :D
Koliko znam na ovim OI nemaju crnca...
Evo linka: http://www.thefirstrow.eu/watch/132796/ ... itain.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I ja sam odavno već za Ruse ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2012, 21:11

Slatinash_7 je napisao/la:
http://www.usagoals.com/live/158253-rus ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;

Britanci imaju podršku od navijača upravo onoliko koliko sam očekivao :oops:

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 21:13

asunsao je napisao/la:Eh evo sad da vidimo Rusiju i VB. Ja mislim da je Rusija nesto kvalitetnija, ali VB igra uz veliku podrsku navijaca, tako da vjerujem da ce ovo biti egal utakmica.
Sa i bez podrške oni su potpuni autsajderi protiv Rusa,vidjet ćeš i sam nakon ove utakmice ;)

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 21:42

Britance za sada samo spašava odličan postotak šuta da se Rusi ne odvoje,kod kojih je katastrofalan šut ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 jul 2012, 21:43

Fali Britaniji Ben Gordon da bi bila ravnopravna sa Rusijom, ovako jednostavno nemaju taj ofanzivni skill da bi zaprijetili Rusiji... Ne moze Deng sve sam, pa pocinje forsirati... Već 13 razlike za Ruse...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Olimpijske igre: London 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.