Raspast će se još više ovi Britanci,bit će masakraFk_zeljo_1921 je napisao/la:Fali Britaniji Ben Gordon da bi bila ravnopravna sa Rusijom, ovako jednostavno nemaju taj ofanzivni skill da bi zaprijetili Rusiji... Ne moze Deng sve sam, pa pocinje forsirati... Već 13 razlike za Ruse...
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Vidim mnogi su ovdje otpisali Britaniju prije reda. Trenutno gledam plivanje pa se ne mogu posvetiti 100%, ali mislim da Rusima neće biti ni malo lako da dođu do pobjede ovdje. U svakom slučaju, Britanci će biti ozbiljan takmac svima na turniru.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Vidim mnogi su ovdje otpisali Britaniju prije reda. Trenutno gledam plivanje pa se ne mogu posvetiti 100%, ali mislim da Rusima neće biti ni malo lako da dođu do pobjede ovdje. U svakom slučaju, Britanci će biti ozbiljan takmac svima na turniru.
Daj šta ti je Britanija odavno ne može meda nigdje
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Preko centra ne mogu. O bilo kakvim uspijesima Britanaca bolje ne govoriti ..
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Haj super, vi sve znate, u vama čuči Doc Rivers.
Nitko nije rekao da mi sve znamo ili nešto,samo realno gledam na situaciju i sve,a vidjet ćeš i samNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Haj super, vi sve znate, u vama čuči Doc Rivers.
Francuzi redovna boljka s vanjskim sutom i bez istog nece moci do medalje..
ma sve je ovo oK,al gaucosi s Ginobilijem protiv Litvanije
ma sve je ovo oK,al gaucosi s Ginobilijem protiv Litvanije
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sto vise gledam ovog Clark-a sve mi se vise cini da onaj nas Bavcic i nije los 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Prije par godina nisu mogli da se plasiraju u A diviziju, sad se nosaju sa Rusima koji su puno bolje rasturali sa većom razlikom. Već sad se može reći da je Britanija ozbiljna reprezentacija protiv koje nikom neće biti lako.TopGun je napisao/la:Nitko nije rekao da mi sve znamo ili nešto,samo realno gledam na situaciju i sve,a vidjet ćeš i samNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Haj super, vi sve znate, u vama čuči Doc Rivers.
15 razlike na poluvremenu...Sad lagano to završit 
Hajd ti i dalje plivanje prati.. Zamisli ih bez Denga i Mensaha... Zadnja ekipa nase lige ih dobije ..
To je zato što imaju neke ˝zvijezde˝,samo ih Deng drži na životu i poneki centar,ostalo je stvarno prosjek i ovako sa niim i sa par dobrih centara nisu ništa više od lošegNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Prije par godina nisu mogli da se plasiraju u A diviziju, sad se nosaju sa Rusima koji su puno bolje rasturali sa većom razlikom. Već sad se može reći da je Britanija ozbiljna reprezentacija protiv koje nikom neće biti lako.TopGun je napisao/la:Nitko nije rekao da mi sve znamo ili nešto,samo realno gledam na situaciju i sve,a vidjet ćeš i samNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Haj super, vi sve znate, u vama čuči Doc Rivers.
Shved ce rubiu da uzme mjesto...
Vidi Denga sto igra, za Bullse ne igra upola ko za Britaniju.
Kod nas bjezi od lopte.
Kod nas bjezi od lopte.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije ovo NBABIHfan je napisao/la:Vidi Denga sto igra, za Bullse ne igra upola ko za Britaniju.![]()
![]()
Kod nas bjezi od lopte.
da,vec ima 22 pokusaja iz igre!BIHfan je napisao/la:Vidi Denga sto igra, za Bullse ne igra upola ko za Britaniju.![]()
![]()
Kod nas bjezi od lopte.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Toliko su loši da velesila Rusija protiv njih ne može da prelomi utakmicu do kraja.TopGun je napisao/la: To je zato što imaju neke ˝zvijezde˝,samo ih Deng drži na životu i poneki centar,ostalo je stvarno prosjek i ovako sa niim i sa par dobrih centara nisu ništa više od lošeg
Ni Rusija bez Kirilenka i par centara ne bi bila to što jest, zar ne?
Nas bi ova Rusija dobila sa trojicom.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Toliko su loši da velesila Rusija protiv njih ne može da prelomi utakmicu do kraja.TopGun je napisao/la: To je zato što imaju neke ˝zvijezde˝,samo ih Deng drži na životu i poneki centar,ostalo je stvarno prosjek i ovako sa niim i sa par dobrih centara nisu ništa više od lošeg
Ni Rusija bez Kirilenka i par centara ne bi bila to što jest, zar ne?
Nas bi ova Rusija dobila sa trojicom.
kada su nas englezi sa trojicom,rusi bih nas 25 razlike.
A, sta za tebe znaci prelomiti utakmicu? Voditi 50 razlike? Rusi cijelo vrijeme vode 10+, a po tebi se kao pate i strepe.. Pogledas strijelce kod VB i sve jasno..
Upravo to...kolega objasniosamson je napisao/la:A, sta za tebe znaci prelomiti utakmicu? Voditi 50 razlike? Rusi cijelo vrijeme vode 10+, a po tebi se kao pate i strepe.. Pogledas strijelce kod VB i sve jasno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.