NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 29 jul 2012, 23:26

ja sam trenutno na temi LJEPOTICE :lol: :mrgreen :D
dzabe se doro nerviras i upustas u rasprave a vidis da te prca jedan lik sa vise nikova.pusti ga vidis da mu zvijezda nije uopste draga i da mu nista nevalja u zvijezdi,al ima pravo da se tako ponasa nemozemomu zabraniti
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 29 jul 2012, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 29 jul 2012, 23:38

ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jul 2012, 07:45

10doro10 je napisao/la:ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati :D
kako je ovo lijepo procitat nemo tog insana koji ba na ovo ostao ravnodusan ...al nije se rodio ko je narodu ugodio to je jedna istina uvijek ima onih koji traze dlaku u jajetu..umjesto da budu ponosni na nas klub oni rove i stalno unose nemir medu obican svijet..ljudi moji budite ponosni na nas klub jedna smo od rijetkih svijetlih tacki ove nase lige ,i neka vam bude jasno da zvijezda u zadnjih 8 godina samo ide naprijed i to krupnim koracima i dok je tako budimo ponosni na nase ljude u klubu nase igrace nas stadion i nase navijace i simpatizere,mnogi bi zeljeli da imaju i ovo sto mi imamo ali nemogu :)

eto i od sutra ce nasi trenirati na nasem stadionu bice ih lijepo pogledati pa bar ovih par treninga(avaz)

Nova sezona nova nafaka

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 30 jul 2012, 08:05

Doroteli kani se ba komentara na tom forumu pametan si radi svoj poso :oops:

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 30 jul 2012, 08:10

uvijek imaš ljude koji te cijene i necijene netreba ulazit u raspravu furaš svoj fazon i to je to

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 30 jul 2012, 08:38

10doro10 je napisao/la:ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati :D

Doro jarane dali je taj novi igrac mozda ovaj lik

http://www.transfermarkt.de/en/vojislav ... 75817.html" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jul 2012, 09:26

Ja mislim da ovaj relinjo i zmajevac imaju nedostatak S E X A u zivotu pa se izivljavaju po forumu i zvijezdi, a glavni je ovaj sto kaze da je sa sela pa sad posto gradjanin, odavno vecu glupost nisam cuo, pa jadan ti nebio zbog takvih ko ti, sto su dosli sa sela u grad i misle da su pokupili svu pamet svijeta i vodi se ova polemika oko sela i grada, zapravo vi ste najveci seljaci

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 30 jul 2012, 09:37

Tkanton je napisao/la:Ja mislim da ovaj relinjo i zmajevac imaju nedostatak S E X A u zivotu pa se izivljavaju po forumu i zvijezdi, a glavni je ovaj sto kaze da je sa sela pa sad posto gradjanin, odavno vecu glupost nisam cuo, pa jadan ti nebio zbog takvih ko ti, sto su dosli sa sela u grad i misle da su pokupili svu pamet svijeta i vodi se ova polemika oko sela i grada, zapravo vi ste najveci seljaci

hahahhahaha svaka ti cast care. Ziva istina. hahahahha

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 30 jul 2012, 09:59

Gradacac je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ja mislim da ovaj relinjo i zmajevac imaju nedostatak S E X A u zivotu pa se izivljavaju po forumu i zvijezdi, a glavni je ovaj sto kaze da je sa sela pa sad posto gradjanin, odavno vecu glupost nisam cuo, pa jadan ti nebio zbog takvih ko ti, sto su dosli sa sela u grad i misle da su pokupili svu pamet svijeta i vodi se ova polemika oko sela i grada, zapravo vi ste najveci seljaci

Nije seljak nego seljačina vidiš da se stidi svojih korijena i djedovine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jul 2012, 10:10

nemojte da se opet zapocinje bezveze prepucavanja sa provokatorima ;) nego mozda jedna dobra vijest za nas da gavaric nije potpisao za borac tako da oni i dalje traze igrace moglo bi se reci da poslije ispadanja iz evroipe borac djeluje poljuljano i dzafic ih je odbio a ako znamo da su i stajic i kajkut otisli onda se vidi da i nemaju bas pravog napadaca..bolje ukljucite se u prognozu nase utakmice da vidimo malo kakve su nam sanse.
ja licno vjerujem da mozemo bar do boda.imam osjecaj da cemo prvi povesti u banjoj luci :D

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 jul 2012, 10:21

astra1922 je napisao/la:nemojte da se opet zapocinje bezveze prepucavanja sa provokatorima ;) nego mozda jedna dobra vijest za nas da gavaric nije potpisao za borac tako da oni i dalje traze igrace moglo bi se reci da poslije ispadanja iz evroipe borac djeluje poljuljano i dzafic ih je odbio a ako znamo da su i stajic i kajkut otisli onda se vidi da i nemaju bas pravog napadaca..bolje ukljucite se u prognozu nase utakmice da vidimo malo kakve su nam sanse.
ja licno vjerujem da mozemo bar do boda.imam osjecaj da cemo prvi povesti u banjoj luci :D
A onaj Stokic

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 jul 2012, 10:34

Gradacac je napisao/la:

Momci da bi vi skontali ovdje neke stvari treba malo veci procenat inteligencije,ali nema veze spustit cu se ja na vas nivo da vam pojednostavim neke stvari.Pisao sam o losim stvarima u klubu da bi se ispravile,pa ako pratite situaciju polako se te stvari ispravljaju.Zvijezda je premijer liga i nesmije se desit da u bilo kojoj kategoriji izgubi od ekipe koja fudbal igra vise rekreativno.Mislim da ti to mogu objasniti momci koji dobro prate fudbal poput recimo onog sonya.Znaci ako je Zvijezdina skola fudbala na opstini na trecem ili cetvrtom mjestu,ako redovno gubi od Vuckovaca i Boga moli da se sa njima nesastane onda to nije dobro.Tema je Zvijezda i fudbal,a od tebe brate neprocita nista vezano za to sem da su Smajlovic i Tusunovic losi igraci,da se namjestaju utakmice da u Bosni nista nevalja,o nekakvim konkursima i politici.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 30 jul 2012, 10:37

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nemojte da se opet zapocinje bezveze prepucavanja sa provokatorima ;) nego mozda jedna dobra vijest za nas da gavaric nije potpisao za borac tako da oni i dalje traze igrace moglo bi se reci da poslije ispadanja iz evroipe borac djeluje poljuljano i dzafic ih je odbio a ako znamo da su i stajic i kajkut otisli onda se vidi da i nemaju bas pravog napadaca..bolje ukljucite se u prognozu nase utakmice da vidimo malo kakve su nam sanse.
A onaj Stokic
I ja bas pratim Borac i u svakom postu spominju Zvijezdu dobro ce se oni pripremit za nas al su u debelom grču trebamo to iskoristit .... :D :D :D :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 30 jul 2012, 10:39

Očekujem bar neriješeno u Banja Luci a u drugom kolu ako se ne varam GOŠK u Gabeli tu bi trebali dobit.... :lol: :lol: :lol: :lol:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 30 jul 2012, 10:58

hehehe jarane nije njima do sexa vidis da se takmice ko ce vecu glupost napisat,za sada su odlicni br 1 obojica
relinjo sta je bolje bit seljak ili gradjanin?????? :D :D :D
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 30 jul 2012, 11:04

Kapetan je napisao/la:Očekujem bar neriješeno u Banja Luci a u drugom kolu ako se ne varam GOŠK u Gabeli tu bi trebali dobit.... :lol: :lol: :lol: :lol:
samo pobijeda u banja luci oni sastavljaju kraj s krajem...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 30 jul 2012, 11:08

sve osim ponjede u BL, ravno katastrofi :lol: , šalim se ba, ja bih bio zadovoljan jednim bodom iz prva 4 kola

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 jul 2012, 11:26

seven je napisao/la:sve osim ponjede u BL, ravno katastrofi :lol: , šalim se ba, ja bih bio zadovoljan jednim bodom iz prva 4 kola
Iskreno bio bi prezadovoljan bodom u B.Luci prije svega sto neznam kako izgleda Zvijezda bez Hamze,Djelmica i Husica.Cinjenica tezak raspored ,ali Gradina ima jos tezi igra sve utakmice u gostima.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 jul 2012, 11:36

zmajevac je napisao/la:
seven je napisao/la:sve osim ponjede u BL, ravno katastrofi :lol: , šalim se ba, ja bih bio zadovoljan jednim bodom iz prva 4 kola
Iskreno bio bi prezadovoljan bodom u B.Luci prije svega sto neznam kako izgleda Zvijezda bez Hamze,Djelmica i Husica.Cinjenica tezak raspored ,ali Gradina ima jos tezi igra sve utakmice u gostima.
Pa doveli ste Husića i Savića, umjesto Đelme i Hamze.

A hajd što Gradina igra sve na strani, nego dočekuje sve ekipe iz vrha, osim Sarajeva. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 30 jul 2012, 11:41

bondich je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Očekujem bar neriješeno u Banja Luci a u drugom kolu ako se ne varam GOŠK u Gabeli tu bi trebali dobit.... :lol: :lol: :lol: :lol:
samo pobijeda u banja luci oni sastavljaju kraj s krajem...
Iz tvojih usta u Bozije usi. Volio bih buraz da ih raskujem kao i prosle sezone i da im vratimo za ispadanje iz kupa, al bit ce tesko oni vec odavno uigravaju formaciju protiv Zvijezde to sto jos nemaju napadaca je dobro al ne znaci da nisu opasni. Mislim da cemo tesko kroz ligu do Evrope, kup nam je najbolja solucija da stignem do Evrope..... :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.