Ako ima zainteresovanih nek se jave
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- peppo_owen
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Na transfer listi su : Lucas Leiva,Wiesse,Tasci,Rafinha,Silvio,Filipe,Emanuelson,Bellamy,Menez,Walcot.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Muhovicu, sve je na prodaju 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- peppo_owen
- Kontakt:
Muhovicu koliko trazis za Ozila???
Goalgetter,a ti za Richardsa ?????
Goalgetter,a ti za Richardsa ?????
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?
- peppo_owen
- Kontakt:
Walcot + pare???muhovic je napisao/la:..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?
Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta? 
FK Pjetlovi
odi na forum bsc regaj se i imas tamo pes6 topic sve ti fino pisereds je napisao/la:Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta?
Može li link?arelinho je napisao/la:odi na forum bsc regaj se i imas tamo pes6 topic sve ti fino pisereds je napisao/la:Može li mi neko ukratko objasniti ili poslati neki link na kojem ima objašnjenje kako da napravim da igram PES6 online i kakvo je stanje sa ovom ligom? Koliko vas igra, imal' mjesta?
FK Pjetlovi
..samo dok se dziza javi da ovo rijesimopeppo_owen je napisao/la:Walcot + pare???muhovic je napisao/la:..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?
- bavarac_33
- Kontakt:
moze toxy, ja sam zaToxicity je napisao/la:Hoćemo li kakvu zamjenu napraviti Forlana za Huntelaara?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Reklamiranje se naplaćuje
Reklamiranje se naplaćuje
- harebianconero
- Kontakt:
Kad se primaju novi članovi u ss.ba ligu? 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vjerovatno u septembru, oktobru, kad pocne nova sezona, trenutno je ljetna pauza 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- peppo_owen
- Kontakt:
Nije problem,vidi sa dzizom pa javi,znaci Walcot + Bellamy???muhovic je napisao/la:..samo dok se dziza javi da ovo rijesimopeppo_owen je napisao/la:Walcot + pare???muhovic je napisao/la:..prvo dok vidim sa dzizom za yayu,inace ne prodajem ozila,ali eto,sta nudis ?..mozel Belamy ?
Upis novi pilićaharebianconero je napisao/la:Kad se primaju novi članovi u ss.ba ligu?
bavarac_33 je napisao/la:meni je neko nudio Lahma..evo da odgovorim, ne treba mi na toj poziciji niko, iako sam ja zakleti bavarac, Lahm mi ne treba, dobro sam pokriven sa Diabxem i Eboueom
.... treba mi jedan jos jak spic, po mogucnosti ljevak, ako ne onda pase kakva zvijerka ako bi ko prodo, ne bil Bog dao da Ibrahimovic bude na transfer listi sad
...kupujem Riberya i Robbena ili Davida Silvu, Nasria, a molio bih Savez da u opticaj stave Ronaldinha heh ako je moguce...ako ima ko zadnjeg veznog isto da napravimo kakav deal..
..pare nisu problem, para imam....igraci koji su kod mene na pridaju su : Gatuso, Petrov, Wright- Phillips, Veloso, Kerzhakov, Huntelaar, Cicarito
kak' ces kupiti Silvu kad nemas nista da ponudis za njega ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- harebianconero
- Kontakt:
Aha, hvala vam na odg. 
Pa nije pošteno, kad ću ja igrače dovodit.
Pa nije pošteno, kad ću ja igrače dovodit.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Dobit ces tim sa igracima a dovodit ces do kraja prelaznog roka
a imas 5 prijelaznih rokova prije - tokom i nakon sezone
a imas 5 prijelaznih rokova prije - tokom i nakon sezone
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.