Real i Arsenal su bili sve dogovorili, ali je Sahin odbio prelazak u Arsenal. Tako da nema nista od togaSamoZeljo je napisao/la:Ne znam koliko je vjerovati da Sahin dolazi na posudbu.... ali sve se vise pise o tome.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Real i Arsenal su bili sve dogovorili, ali je Sahin odbio prelazak u Arsenal. Tako da nema nista od togaSamoZeljo je napisao/la:Ne znam koliko je vjerovati da Sahin dolazi na posudbu.... ali sve se vise pise o tome.
Nije Arsenal htio jer nisu dali opciju otkupa ugovora, nego pametnjakovici iz Reala skontali ga nama posudit, da ga mi dovedemo u formu i da mu omogucimo minutazu i onda na kraju godine oni da ga prodaju nekome drugom.sonik24 je napisao/la:Sta je tacno sa Sahinom? Jel to zvanično odbio da dođe na Emirate, ili sve neko nagađanje, čula-kazala!? Bio bi ekstra pojačanje, iz snova...
Spanish **** claim Cazorla & his agent Amadeo Rengel will today confirm to Malaga their intention to sign for Arsenal. (SkySports)
+ Sq, Bendtner i Park odlaze sigurno...now it seems Arsenal's reported offer of around £18million will be enough to land Cazorla...
Nek dovodi, uvijek je on znao pogodit s tim iz Southamptonamiger_man je napisao/la:evo Wenger opet nafato nekakvog klinca![]()
Arsenal Line Up Move for Wonderkid Dubbed the ‘New Gareth Bale’.
Clearly Arsenal have made something of a habit of picking up talented youngsters from the South Coast side and any successful move for teenager Luke Shaw would bring up a hat-trick of Southampton captures, following the signings of Theo Walcott and Alex Oxlade-Chamberlain.
****: Daily Mirror
Eto sad će se kolac Caroll naći uvrijeđenfrankqqqqq je napisao/la:By the end of this window we could very well have landed Podolski, Giroud and Cazorla for the price of one Andy Carroll!
![]()
![]()
I da, Luke Shaw će biti strašan bek, barem se tako govori
+ Wengerova izjava da idu Squillaci, Bendtner i Park. Vrijeme je bilo da se rijesimo takoreci "otpadaka", samo mislim da Park nije zaslusio ovo s obzirom na sveukupne sanse koje je dobio u Arsenalu.Besiktas ‘close’ to signing Chamakh from Arsenal reveals manager
Sjajan igrac, jedno od najvecih otkrica Celtica ove sezone. Jos bi se mogao uzeti za nekih 10ak mil, ako ne i manje.Arsenal prepare offer for 21-year old Celtic midfielder Victor Wanyama. Alternative to Yann M'Vila
Veoma zanimljivo.Arsene Wenger confirms Lukas Podolski and Olivier Giroud will NOT be fit to start the new season! http://goo.gl/UjBGE
Ne pratim tu mrtvu špansku ligu, pa se nisam imao prilike uvjeriti u njegove kvalitete pa mi je jedino statistika mjerodavnaJohny je napisao/la:Sto se tice Cazorle , statistika mnogo zavarava.Ako je ko doveo Malagu do LP onda je to on.Univerzalac koji moze igrati CMF ,AMF i Wingera podjednako dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.