Niko tebi nije osporavo da omladinska skola nije uredu, ti si htio da se nesto preko noci promijeni i vrijedjo si dole ljude, evi i sad kad se nesto dobro desi ti nadjes neku mahanu... neda babo nikom svoje inteligentnozmajevac je napisao/la:Momci da bi vi skontali ovdje neke stvari treba malo veci procenat inteligencije,ali nema veze spustit cu se ja na vas nivo da vam pojednostavim neke stvari.Pisao sam o losim stvarima u klubu da bi se ispravile,pa ako pratite situaciju polako se te stvari ispravljaju.Zvijezda je premijer liga i nesmije se desit da u bilo kojoj kategoriji izgubi od ekipe koja fudbal igra vise rekreativno.Mislim da ti to mogu objasniti momci koji dobro prate fudbal poput recimo onog sonya.Znaci ako je Zvijezdina skola fudbala na opstini na trecem ili cetvrtom mjestu,ako redovno gubi od Vuckovaca i Boga moli da se sa njima nesastane onda to nije dobro.Tema je Zvijezda i fudbal,a od tebe brate neprocita nista vezano za to sem da su Smajlovic i Tusunovic losi igraci,da se namjestaju utakmice da u Bosni nista nevalja,o nekakvim konkursima i politici.Gradacac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Ja mislim da ovaj relinjo i zmajevac imaju nedostatak S E X A u zivotu pa se izivljavaju po forumu i zvijezdi, a glavni je ovaj sto kaze da je sa sela pa sad posto gradjanin, odavno vecu glupost nisam cuo, pa jadan ti nebio zbog takvih ko ti, sto su dosli sa sela u grad i misle da su pokupili svu pamet svijeta i vodi se ova polemika oko sela i grada, zapravo vi ste najveci seljaci
hahahhahaha svaka ti cast care. Ziva istina. hahahahha
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Đe mene nađe, ali eto kad me već pominješ. Samo ću ti na jedno odgovoriti. Mislim da griješiš u vezi poraza Zvijezde U-19 od seniorskog tima Omladinca. Nije realno da momci od 17-19 godina dobiju tim koji u je u prosjeku "star" otprilike 25 godina. Ti sada na neki način i Omladinac ponižavaš i Drugu ligu Federacije BiH, pa uzmi bilo koji juniorski tim nekog kluba iz BiH i mislim da teško da iko može dobiti nekog prosječnog drugoligaša, ipak je riječ o još uvijek mladim momcima koji tek treba da se razviju.zmajevac je napisao/la:Momci da bi vi skontali ovdje neke stvari treba malo veci procenat inteligencije,ali nema veze spustit cu se ja na vas nivo da vam pojednostavim neke stvari.Pisao sam o losim stvarima u klubu da bi se ispravile,pa ako pratite situaciju polako se te stvari ispravljaju.Zvijezda je premijer liga i nesmije se desit da u bilo kojoj kategoriji izgubi od ekipe koja fudbal igra vise rekreativno.Mislim da ti to mogu objasniti momci koji dobro prate fudbal poput recimo onog sonya.Znaci ako je Zvijezdina skola fudbala na opstini na trecem ili cetvrtom mjestu,ako redovno gubi od Vuckovaca i Boga moli da se sa njima nesastane onda to nije dobro.Tema je Zvijezda i fudbal,a od tebe brate neprocita nista vezano za to sem da su Smajlovic i Tusunovic losi igraci,da se namjestaju utakmice da u Bosni nista nevalja,o nekakvim konkursima i politici.
hocel bit trening danas????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
nema ni danas ,sutra bi trebao biti na nasem stadionu samo neznam kad mislim da bi trebao biti posslijepodnevni oko 6
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sutra trening u pola 9 i u pola 6 et 
nije druže...ustvari ne znam za ovog tvog možda je se priključio na pripremama,ali nije to taj na koga ja mislim...znaćemo u ovih par dana ali i ako se dogovori neće imati pravo nastupa prva dva kola jer nije na vrijeme prijavljen i registrovan...Kapetan je napisao/la:10doro10 je napisao/la:ma ima brate...stigla oprema od do za prvu ekipu sad su kompletni,mozda dođe još jedan provjeren igrač,pregovara se,imamo dobrog trenera prve ekipe,direktora na svom mjestu,ostale radnike sve super,juniori će dobiti adekvatnog trenera,kadeti takođe,pioniri imaju kamp,planira se takođe slično i u skoli fudbala...tereni su nam se popravili samo tako,do zime postavlja se i plastika,teretana...sa finansijama nece biti problema jer su vec obezbijedjene za narednu sezonu...znaci sve za 10...osim ovih par forumasa koji zele baciti mrlju ili kost da bi napravili losu sliku od toga...nazalost...moraju se i oni negdje ispuhati
Doro jarane dali je taj novi igrac mozda ovaj lik
http://www.transfermarkt.de/en/vojislav ... 75817.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
juniori su imali 4 jaka treninga u 4 dana i 5.dan je došla utakmica koju su odigrali nekih 50 minuta prva postava ostatak klupa znači svi su zamijenjeni...dok su imali svježine bilo je bara-bara čak su bili i bolji nekih 20-tak min imali stativu i zicer i poslije svakog tog promašenog su primili gol...rezultat jeste previsok ali ne i tragičan oni tek ovu sedmicu imaju lakše treninge i hvata se svježina za prvo kolo koje je puno važnije od ove prijateljske utakmice...naravno imate publiku(čast pojedincima) za 10 opet iste stvari kao neku saradnju hoćete a provocirate djecu i omalovažavate najveći "brend" na kantonu i opštini a to je Zvijezda...umjesto da se bavite svojim problemima jer vam je klub na izdisaju...i biće revanš na Banji Ilidži uskoro,teren vam je katastrofa,da vidimo kakvi ste tu...sony_91 je napisao/la:Đe mene nađe, ali eto kad me već pominješ. Samo ću ti na jedno odgovoriti. Mislim da griješiš u vezi poraza Zvijezde U-19 od seniorskog tima Omladinca. Nije realno da momci od 17-19 godina dobiju tim koji u je u prosjeku "star" otprilike 25 godina. Ti sada na neki način i Omladinac ponižavaš i Drugu ligu Federacije BiH, pa uzmi bilo koji juniorski tim nekog kluba iz BiH i mislim da teško da iko može dobiti nekog prosječnog drugoligaša, ipak je riječ o još uvijek mladim momcima koji tek treba da se razviju.zmajevac je napisao/la:Momci da bi vi skontali ovdje neke stvari treba malo veci procenat inteligencije,ali nema veze spustit cu se ja na vas nivo da vam pojednostavim neke stvari.Pisao sam o losim stvarima u klubu da bi se ispravile,pa ako pratite situaciju polako se te stvari ispravljaju.Zvijezda je premijer liga i nesmije se desit da u bilo kojoj kategoriji izgubi od ekipe koja fudbal igra vise rekreativno.Mislim da ti to mogu objasniti momci koji dobro prate fudbal poput recimo onog sonya.Znaci ako je Zvijezdina skola fudbala na opstini na trecem ili cetvrtom mjestu,ako redovno gubi od Vuckovaca i Boga moli da se sa njima nesastane onda to nije dobro.Tema je Zvijezda i fudbal,a od tebe brate neprocita nista vezano za to sem da su Smajlovic i Tusunovic losi igraci,da se namjestaju utakmice da u Bosni nista nevalja,o nekakvim konkursima i politici.
Kakav je bio Hamdija Dzaferovic u toj utakmici
"najveći "brend" na kantonu"
zaboravljas drug Slobodu 
Hamo solidan,početak dobar kasnije kao što sam napisao,svi pali pa i on...trenutno smo najveći "brend" 1.Zvijezda jer je premijer liga i najduže je tu od klubova koji su trenutno u PL 2. Gradina jer je u PL 3.Sloboda jer je prva liga...jbg drug...ja to tako vrednujem...zuka_TM je napisao/la:Kakav je bio Hamdija Dzaferovic u toj utakmici"najveći "brend" na kantonu"
zaboravljas drug Slobodu
lijepo je doro procitati tvoje postove na forumu i zato bolje je ne upustaj se u rasprave sa provokatorima.lijepo je cuti tvoje misljenje o nekim stvarima jer se vidi da si dobro potkovan i realan,al tesko je mnogima objasniti neke stvari.pojedinci od zvijezde ocekuju samo pobjede tako isto i od mladih kategorija a kada dode poraz onda drvlje i kamenje po zvijezdi,znaci dosta duduka bezveze dize tenzije i unosi nemir medu normalne ljude...sretno tebi i tvojim momcima u narednoj sezoni.svidilo mi se ono obrazlozenje igre juniora nesto sam tako i predpostavio ali nekima to nikad nece biti jasno
najgore su utakmice koje ekipa odigra u nezgodno vrijeme po nju odnosno kad ekipa nije jos spremna za takmicenje,tu naravno vecinom rezultat izostane ali onaj ko razumije to mu nista ne znaci.slicno je bilo i sa seniorima kada su izgubili od gradine vecina je vec bila otpisala zvijezdu iz premijer lige 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma Hamo će vam biti najbolji strijelac sad u sezoni
Zanima me ako je neko pratio utakmice juniora/kadeta, jel se plaćao ulaz kod vas?
Zanima me ako je neko pratio utakmice juniora/kadeta, jel se plaćao ulaz kod vas?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja nisam imao namjeru nikoga ponižavati, ali evo, ti si u toj branši adekvatniji da kažeš riječ dvije, da li bilo koji juniorski tim nekom premijerligaša može fizički parirati nekom iole ozbiljnijem drugoligašu. Ipak je riječ o momcima od 17-19 godina. Mislim da je zbog toga poraz bio, ne kažem da nemaju kvalitet, pa čak šta više i Omladinac je trenutno sastavljen od nekadašnjih juniora Zvijezde a i dok smo bili Prva liga FBiH bilo je dosta Zvijezdinih omladinaca, ali oni sada imaju 20 i više godina. I ne moraš pisati sony, Denis K.10doro10 je napisao/la:juniori su imali 4 jaka treninga u 4 dana i 5.dan je došla utakmica koju su odigrali nekih 50 minuta prva postava ostatak klupa znači svi su zamijenjeni...dok su imali svježine bilo je bara-bara čak su bili i bolji nekih 20-tak min imali stativu i zicer i poslije svakog tog promašenog su primili gol...rezultat jeste previsok ali ne i tragičan oni tek ovu sedmicu imaju lakše treninge i hvata se svježina za prvo kolo koje je puno važnije od ove prijateljske utakmice...naravno imate publiku(čast pojedincima) za 10 opet iste stvari kao neku saradnju hoćete a provocirate djecu i omalovažavate najveći "brend" na kantonu i opštini a to je Zvijezda...umjesto da se bavite svojim problemima jer vam je klub na izdisaju...i biće revanš na Banji Ilidži uskoro,teren vam je katastrofa,da vidimo kakvi ste tu...sony_91 je napisao/la:Đe mene nađe, ali eto kad me već pominješ. Samo ću ti na jedno odgovoriti. Mislim da griješiš u vezi poraza Zvijezde U-19 od seniorskog tima Omladinca. Nije realno da momci od 17-19 godina dobiju tim koji u je u prosjeku "star" otprilike 25 godina. Ti sada na neki način i Omladinac ponižavaš i Drugu ligu Federacije BiH, pa uzmi bilo koji juniorski tim nekog kluba iz BiH i mislim da teško da iko može dobiti nekog prosječnog drugoligaša, ipak je riječ o još uvijek mladim momcima koji tek treba da se razviju.pozzz Sony
Moje misljenje je da moze,mozda u ovom trenutku ne juniori Zvijezde,ali recimo juniori Sirokog,Olimpika,Sarajeva bi dali Omladincu 10 komada jer imaju vise i snage i znanja bez obzira na godine.Nego Doro ako moze napisi nam imena novih trenera Zvijezde od juniora do skole fudbala.Pozdrav.sony_91 je napisao/la:Ja nisam imao namjeru nikoga ponižavati, ali evo, ti si u toj branši adekvatniji da kažeš riječ dvije, da li bilo koji juniorski tim nekom premijerligaša može fizički parirati nekom iole ozbiljnijem drugoligašu. Ipak je riječ o momcima od 17-19 godina. Mislim da je zbog toga poraz bio, ne kažem da nemaju kvalitet, pa čak šta više i Omladinac je trenutno sastavljen od nekadašnjih juniora Zvijezde a i dok smo bili Prva liga FBiH bilo je dosta Zvijezdinih omladinaca, ali oni sada imaju 20 i više godina. I ne moraš pisati sony, Denis K.10doro10 je napisao/la:juniori su imali 4 jaka treninga u 4 dana i 5.dan je došla utakmica koju su odigrali nekih 50 minuta prva postava ostatak klupa znači svi su zamijenjeni...dok su imali svježine bilo je bara-bara čak su bili i bolji nekih 20-tak min imali stativu i zicer i poslije svakog tog promašenog su primili gol...rezultat jeste previsok ali ne i tragičan oni tek ovu sedmicu imaju lakše treninge i hvata se svježina za prvo kolo koje je puno važnije od ove prijateljske utakmice...naravno imate publiku(čast pojedincima) za 10 opet iste stvari kao neku saradnju hoćete a provocirate djecu i omalovažavate najveći "brend" na kantonu i opštini a to je Zvijezda...umjesto da se bavite svojim problemima jer vam je klub na izdisaju...i biće revanš na Banji Ilidži uskoro,teren vam je katastrofa,da vidimo kakvi ste tu...sony_91 je napisao/la:Đe mene nađe, ali eto kad me već pominješ. Samo ću ti na jedno odgovoriti. Mislim da griješiš u vezi poraza Zvijezde U-19 od seniorskog tima Omladinca. Nije realno da momci od 17-19 godina dobiju tim koji u je u prosjeku "star" otprilike 25 godina. Ti sada na neki način i Omladinac ponižavaš i Drugu ligu Federacije BiH, pa uzmi bilo koji juniorski tim nekog kluba iz BiH i mislim da teško da iko može dobiti nekog prosječnog drugoligaša, ipak je riječ o još uvijek mladim momcima koji tek treba da se razviju.pozzz Sony
Juniori će biti izgleda slabi dok im Omladinac pobijedi sa 7-0 možda dođe novi trener pa bude bolje al teško će biti bolji od Jašarevića 
Po ovom pisanju izgleda da ih je Doro preuzeo,a ko ce ostale selekcije jos je velika tajna,slabo nas obavjestavaju.I po meni Eso je zadovoljavao kriterije zbog iskustva,fudbalskog rejtinga i skromnosti.Zmajjj je napisao/la:Juniori će biti izgleda slabi dok im Omladinac pobijedi sa 7-0 možda dođe novi trener pa bude bolje al teško će biti bolji od Jašarevića
Novi direktor će odlučit kad se vrati iz Sarajeva, Eso je napravio puno u zadnji par godina juniori su igrali završnicu protiv Zrinskog znači da je Ešo dobro radio mi imamo problem u školi fudbala koju je osnovao Amir Durgutović koja je bila daleko najbolja u ovoj regiji ali odlaskom Amira u prvi tim škola se raspada i nas pobjeđuju okolna sela i umjesto da djeca dolaze nama u klub oni radije odlaze u Vučkovce ili Omladinaczmajevac je napisao/la:Po ovom pisanju izgleda da ih je Doro preuzeo,a ko ce ostale selekcije jos je velika tajna,slabo nas obavjestavaju.I po meni Eso je zadovoljavao kriterije zbog iskustva,fudbalskog rejtinga i skromnosti.Zmajjj je napisao/la:Juniori će biti izgleda slabi dok im Omladinac pobijedi sa 7-0 možda dođe novi trener pa bude bolje al teško će biti bolji od Jašarevića
To ja citavo vrijeme trubim i pisem problem je sto se nekvalitetno radi sa djecom od 7 godine i u tu se skolu petljaju ljudi koji nisu nikad igrali fudbal i sta ocekivat,i kad dodje u juniore tu se nema sta dotjerat ako je preskocio nesto sa 7,10,15 godina i to ko se imalo kuzi u fudbal konta,ali su ovdje neke druge stvari u igri.Zmajjj je napisao/la:Novi direktor će odlučit kad se vrati iz Sarajeva, Eso je napravio puno u zadnji par godina juniori su igrali završnicu protiv Zrinskog znači da je Ešo dobro radio mi imamo problem u školi fudbala koju je osnovao Amir Durgutović koja je bila daleko najbolja u ovoj regiji ali odlaskom Amira u prvi tim škola se raspada i nas pobjeđuju okolna sela i umjesto da djeca dolaze nama u klub oni radije odlaze u Vučkovce ili Omladinaczmajevac je napisao/la:Po ovom pisanju izgleda da ih je Doro preuzeo,a ko ce ostale selekcije jos je velika tajna,slabo nas obavjestavaju.I po meni Eso je zadovoljavao kriterije zbog iskustva,fudbalskog rejtinga i skromnosti.Zmajjj je napisao/la:Juniori će biti izgleda slabi dok im Omladinac pobijedi sa 7-0 možda dođe novi trener pa bude bolje al teško će biti bolji od Jašarevića
nisam nikog preuzeo nego smo trener Kadić,Nukić i ja radili s juniorima dok ne dođe njihov trener a koliko imam informacija zvanično sutra će biti predstavljeni treneri kadeta i juniora,dok ću ja voditi pionire...za školu fudbala se traži rješenje i mislim da će biti uskoro s tim što će u školi od sada raditi 3 trenera...nego ljudi ba prošetajte ujutro do stadiona pogledajte malo svi pogoni rade punom parom 150 djece,30 prvotimaca...milina gledati...
Zvijezda računa na vlastite igračke snage
Kuntić prepoznao kvalitet brzonogog Bijelića
U subotu se gradačačka Zvijezda vratila sa priprema iz Krivaje kod Bačke Topole u Srbiji, gdje su tokom sedmodnevnih priprema ostvarili četiri pobjede u duelima s tamošnjim klubovima.
Dio Zvijezdine ekspedicije činio je i osamnaestogodišnji Mehmed Bijelić, čiji je kvalitet nedavno prepoznao trener Zoran Kuntić, nakon čega je uslijedilo potpisivanje ugovora sa Zvijezdom.
Mehmed je rođen 16. novembra 1993. godine u Vučkovcima kod Gradačca. Sa 13 godina je počeo trenirati u Zvijezdinoj školi nogometa, gdje je kao dosta uspješan kadet i junior, prije svega svojim trudom i zalaganjem, ostvarivao izuzetne rezultate, koje je trener Kuntić znao prepoznati.
Brzonogi Bijelić je do sada igrao na pozicijama lijevog veznog i pokrivao bekovska mjesta.
Da Zvijezdino rukovodstvo računa na mlađe snage govori i podatak da su se pored 21-godišnjeg golmana Nikole Kovačevića, Kuntiću nametnula i dva još mlađa golmana, Armin Kurbašić (18) i Selmir Brkić (19) na koje Kuntić ozbiljno računa.
Također, pored velike nade Bijelića, za Zvijezdu je potpisao i Jahić Omer, još jedan igrač iz omladinskog pogona, koji je priliku dobivao i u prošloj sezoni, a istina znao ju je iskoristiti.
Ako svemu ovome dodamo podatak da je u toku besplatan sedmodnevni kamp kojeg je NK Zvijezda -Gradačac organizovala za svu djecu Gradačca i okoline, kako bi se djeca družila, trenirala i otkrivala svoje eventualne talente pred vrsnim poznavaocima nogometa, onda možemo reći da Zvijezda, gledajući dugoročno, ozbiljno računa na vlastite igračke snage.
Kuntić prepoznao kvalitet brzonogog Bijelića
U subotu se gradačačka Zvijezda vratila sa priprema iz Krivaje kod Bačke Topole u Srbiji, gdje su tokom sedmodnevnih priprema ostvarili četiri pobjede u duelima s tamošnjim klubovima.
Dio Zvijezdine ekspedicije činio je i osamnaestogodišnji Mehmed Bijelić, čiji je kvalitet nedavno prepoznao trener Zoran Kuntić, nakon čega je uslijedilo potpisivanje ugovora sa Zvijezdom.
Mehmed je rođen 16. novembra 1993. godine u Vučkovcima kod Gradačca. Sa 13 godina je počeo trenirati u Zvijezdinoj školi nogometa, gdje je kao dosta uspješan kadet i junior, prije svega svojim trudom i zalaganjem, ostvarivao izuzetne rezultate, koje je trener Kuntić znao prepoznati.
Brzonogi Bijelić je do sada igrao na pozicijama lijevog veznog i pokrivao bekovska mjesta.
Da Zvijezdino rukovodstvo računa na mlađe snage govori i podatak da su se pored 21-godišnjeg golmana Nikole Kovačevića, Kuntiću nametnula i dva još mlađa golmana, Armin Kurbašić (18) i Selmir Brkić (19) na koje Kuntić ozbiljno računa.
Također, pored velike nade Bijelića, za Zvijezdu je potpisao i Jahić Omer, još jedan igrač iz omladinskog pogona, koji je priliku dobivao i u prošloj sezoni, a istina znao ju je iskoristiti.
Ako svemu ovome dodamo podatak da je u toku besplatan sedmodnevni kamp kojeg je NK Zvijezda -Gradačac organizovala za svu djecu Gradačca i okoline, kako bi se djeca družila, trenirala i otkrivala svoje eventualne talente pred vrsnim poznavaocima nogometa, onda možemo reći da Zvijezda, gledajući dugoročno, ozbiljno računa na vlastite igračke snage.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
danas utakmca Zvijezda Gradacac (KADETI)-Klub 7 Tuzla (KADETI) 4:0 (Hasanbasic,Colic,Ćeskinović,Mesic)
utakmici je prisustvovao glavni trener Zvijezde Zoran Kuntic..
Najvjerovatnije da trener kluba 7 ADMIR GALIC GALA preuzima juniore Zvijezde!
I kako sam ja cuo bit ce potpisan ugovor sa tim klubom da djeca koja su talenti dolaze u Zvijezdu !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.