Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]VolimLiverpool je napisao/la:Šta bi sa Fazlijom danas ?
Fazlija je postigao na Olimpijadi ono sto najverovatnije jos za dvadest godina jos niko iz BIH nece.Emir ZENICA je napisao/la:Fazlija vjecni talenat.Njemu kad bi mapu stavili na 2 cm od puske on bi promasio.
tužno, ali istinito... i nimalo pohvalno.harishp je napisao/la:Fazlija je postigao na Olimpijadi ono sto najverovatnije jos za dvadest godina jos niko iz BIH nece.Emir ZENICA je napisao/la:Fazlija vjecni talenat.Njemu kad bi mapu stavili na 2 cm od puske on bi promasio.
Toliko o mapi i dva centimetra.
to nije tačno. imaju Nijemci jedno srebro već.Livnjak je napisao/la:50% njemacki olimpijaca je zaposljeno u njemackoj vojsci, i mogu se profesionalno baviti sportovima od koji nemaju nikakve zarade, drugi 50% su profesionalci i zive od sporta!
Medalje London 2012
BIH: 0
Njemacka: 0
osvojila u macevanju prije koji minut,...admin je napisao/la:to nije tačno. imaju Nijemci jedno srebro već.Livnjak je napisao/la:50% njemacki olimpijaca je zaposljeno u njemackoj vojsci, i mogu se profesionalno baviti sportovima od koji nemaju nikakve zarade, drugi 50% su profesionalci i zive od sporta!
Medalje London 2012
BIH: 0
Njemacka: 0
sigurno oko 100+pokusni_kunic je napisao/la:Ima li gdje pobrojano koji su sve olimpijci rodjeni u BiH? Cisto me zanima, ne interesuje me rasprava o njihovoj odluci da nastupaju za drugu zemlju, samo me zanima koliko ih ima?
Prekosutra (01.08). Oko 11:00h počinju kvalifikacije.kokuz je napisao/la:kad sutra nastupa onaj plivač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.