Imaju dosta mladu ekipu, što nam može biti i minus, ali i plus. Koliko sam čuo, oni su dosta trkački raspoloženi, fino se kreću po terenu, možda nam odbrana bude imala problema zbog toga. A mislim da će im biti veliki problem istrčati na teren pred punom sjevernom, istočnom, možda i južnom tribinom-ako dobijemo dozvolu od MUP-a da i tu smjestimo naše navijače. Nisu nešto puno iskusni i mogu se jednostavno izgubiti na terenu zbog pritiska sa tribina. Ja sam pratio kol'ko-tol'ko igru Bugara na Koševu prošle sedmice, i uvijek su gubili (jednostavne) lopte kod aut linije, čak i kad nije bio niko od naših igrača blizu. Ne bih poželio nikome da igra protiv nas u onakvom ambijentu, igrači Levskog su bili izgubljeni čim je nešto jači huk sa tribina bio. Još su njima igrači dosta iskusni, ako ćemo mjeriti po tome, onda se ovim iz Zete ne piše dobro na Koševu. U jedno sam siguran, atmosfera će 2x biti bolja nego protiv Levskog, svi pucamo od samopouzdanja i sreće, kako mi na tribinama, tako i igrači na terenu. Nadam se da se naši igrači neće opustiti i da će odigrati sličnu utakmicu kao protiv Levskog. Ova generacija sa Saidom može uraditi apsolutno svašta.
Zadnja izmjena:
High, dana/u 30 jul 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.