FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 27 sep 2009, 11:24

Sinoc na kraju utakmice nasi lesinari su pjevali onaj stari hit "U tunelu u sred mraka,noge siri...." kao najavu za to gostovanje...Posto ce to naravno isprovocirati Prijedorcane,bojim se da nam lesinari ne "pomognu" u Prijedoru kao sto su manijaci sinoc u bl "pomogli" svojim igracima....da od jedne normalne,opustene atmosfere naprave bojno polje.
Ovi novi lesinari su me dosad najvise odusevljavali sto se uopste nisu osvrtali na protivnika i njegove navijace vec su iskljucivo pjevali Borcu,Banjaluci,Republici Srpskoj....a sad kao da to polako pada u vodu.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 27 sep 2009, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 11:29

Schlager je napisao/la:Sinoc na kraju utakmice nasi lesinari su pjevali onaj stari hit "U tunelu u sred mraka,noge siri...." kao najavu za to gostovanje...Posto ce to naravno isprovocirati Prijedorcane,bojim se da nam lesinari ne "pomognu" u Prijedoru kao sto su manijaci sinoc u bl "pomogli" svojim igracima....
ne boj se ti nista!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

LukavacBHF
Kontakt:

Post Postao/la LukavacBHF » 27 sep 2009, 11:43

E raja, sta je sa Bilbijom ??? Jel u pitanju premorenost (iskreno se nadam da je to) ili je u pitanju dijabetes,tako su barem pisali pojedini portali,nadam se da je to samo medijska patka!!!! Da li ce se odazvati Ciri za predstojece kvalifikacione susrete???
Cestitke Borcu na sjajnoj igri ove sezone,zasluzili su da budu u vrhu bh fudbala i zelim im srecu i uspjeh u daljnem radu!!! pozz iz Lukavca
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 11:53

LukavacBHF je napisao/la:E raja, sta je sa Bilbijom ??? Jel u pitanju premorenost (iskreno se nadam da je to) ili je u pitanju dijabetes,tako su barem pisali pojedini portali,nadam se da je to samo medijska patka!!!! Da li ce se odazvati Ciri za predstojece kvalifikacione susrete???
Cestitke Borcu na sjajnoj igri ove sezone,zasluzili su da budu u vrhu bh fudbala i zelim im srecu i uspjeh u daljnem radu!!! pozz iz Lukavca
U PONEDELJAK SE VRACA U TRENAZNI PROCES.....RAZLOG STO NIJE IGRAO JE PREMORENOST...bice spreman 100 % za RUDAR u subotu....a protiv SIROKOG u srijedu nisam siguran....!!!znam da od sutra ponovo trenira....Tako je REKAO STOJNIC!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 27 sep 2009, 12:03

ej ljudi jel jos ima onaj fazon da je na zapad slobodan ulaz za cure :?:

hvala :)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 27 sep 2009, 12:03

Momci, Prijedor će vas spremno dočekati :twisted:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 27 sep 2009, 12:06

Ovdje je prica fudbalskoj igri a ne djecijim prijetnjama!
HAJ FAJV

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 12:06

Grad je nas DS je napisao/la:Momci, Prijedor će vas spremno dočekati :twisted:
ae ne zanima nas...idi na svoj forum i pisi tamo!!!ako vas bude bilo 300 dajem glavu...al vidjecemo u subotu!!!
Zadnja izmjena: Borac_U_Srcu, dana/u 27 sep 2009, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 27 sep 2009, 12:07

kegeln je napisao/la:ej ljudi jel jos ima onaj fazon da je na zapad slobodan ulaz za cure :?:

hvala :)
ne znam za zapad al za istok cure ne placaju ulaz...vjerovatno je tako i za zapad
Zadnja izmjena: caire, dana/u 27 sep 2009, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 27 sep 2009, 12:08

Pa vi spominjete nas , ne mi vas. A neću da idem na svoj forum, hoću da mi ti zabraniš, slugo režima!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 27 sep 2009, 12:11

Schlager je napisao/la:Sinoc na kraju utakmice nasi lesinari su pjevali onaj stari hit "U tunelu u sred mraka,noge siri...." kao najavu za to gostovanje...Posto ce to naravno isprovocirati Prijedorcane,bojim se da nam lesinari ne "pomognu" u Prijedoru kao sto su manijaci sinoc u bl "pomogli" svojim igracima....da od jedne normalne,opustene atmosfere naprave bojno polje.
Ovi novi lesinari su me dosad najvise odusevljavali sto se uopste nisu osvrtali na protivnika i njegove navijace vec su iskljucivo pjevali Borcu,Banjaluci,Republici Srpskoj....a sad kao da to polako pada u vodu.
pa manijaci su i prosle sezone provocirali sa one 2 recenice i mi im nismo nista odgovarali....e sinoc su opet prvi poceli i meni je drago sto smo odgovorili pa cak i vratili duplom mjerom :)
Grad je nas DS je napisao/la:Pa vi spominjete nas , ne mi vas. A neću da idem na svoj forum, hoću da mi ti zabraniš, slugo režima!
Kakav si ti navijac prijedora kada ti je nick "grad je nas DS"?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 sep 2009, 12:18

Nije na zapad slobodan ulaz za cure,samo na istok.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 27 sep 2009, 12:19

slika
Bez skole,bez posla,bez djevojke,stara majka brine za mene.
A JA I DALJE SRECAN ZBOG TEBE.

slika
Treci put castimo

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 27 sep 2009, 12:27

Čisto da ti imaš nešto da pitaš. Zato taj nick...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 sep 2009, 12:34

sta su lesinari htjeli reci ovom porukom,kome je namjenjena?

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 27 sep 2009, 12:36

Schlager je napisao/la:sta su lesinari htjeli reci ovom porukom,kome je namjenjena?
pa manijacima dok smo ih prozivali...vidis da su svima ruke okrenute prema "sjeveru" :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 27 sep 2009, 12:52

imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 27 sep 2009, 13:15

jovanbl je napisao/la:imali igdje komentara aktera utakmice, trenera i igraca borca i zelje, i evenutalno cire, posto je bio na utakmici??
ja sam citao na netu preko mobilnog.....MONDO...stojnic zadovoljan...ciro odusevljen atmosferom u banja luci....i kaze da u BORCU ima jos materijala za BIH rep.osim Bilbije...a BILBIJA se vraca sutra u trenazni proces....!!!

lešinar

Post Postao/la lešinar » 27 sep 2009, 13:17

losa je igra borca bila jedna od losijih partija ali sreca sto zeljo to nije znao da iskoristi fali nam ljubojevic puno to se vidi iz aviona on i bilbija mali

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.