Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 31 jul 2012, 00:07

D10S je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/luka- ... 27992.html
Vrijedi tacno 46 miliona eura, oltiga 40,5 miliona funti. Najrelevantniji dokaz o vrijednosti nekog igraca. Tesko je naci bolji.
Jel' ovo ista ona stranica gdje piše da Kaka vrijedi 30 mil €.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 00:07

Toxicity je napisao/la:Nije frka što se priča o Modriću kao nepoželjnom u Realu od strane pojedinaca, nego kad im rekneš da ti navedu zašto ga ne žele počnu vaditi njegovu statistiku. Dobro, nema neku zavidnu statistiku ali kad im tu istu statistiku navedeš kao manu za Xabi Alonsa onda se svi ušute (a znamo svi tko je i šta je Alonso u Realu) ;)
Naveo sam ja mnogo toga osim statistike :roll:

Ima i lijep post @Hendersona o precjenjenosti Modrića na drugoj temi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2012, 00:08

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jul 2012, 00:09

Ma neka dodje ,bude dobar super ,ne bude noga na ljeto , pa 30-ak milja za jedno cijelo ljeto je pussys smoke za Madrid.Ne zaboravimo da ima šanse i da Maicon zaigra u Madridu.
@D10S gdje ćeš vjerovat transfermarktu,pa saurmarkt.com je mjesto gdje se to sad provjerava,gdje ćeš nijemcima vjerovat ko da oni znaju s parama :lol: :lol:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 jul 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 00:11

Raule ja u tom videu prvo primjetim da me ta njegova slika podsjeća na ovu http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 7160_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :?

Druga stvar mi imamo Xabija,Khediru,Sahina,Kaku,Granera,Lassa,Ozila,Di Mariu,RONALDA,Marcela,Coentraa... na pozicijama koje se njemu tu predviđaju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 jul 2012, 00:11

nanek je napisao/la:Kad god je Perez kupovao i bilo koga da je kupovao nisam se nikad protivio pretezno je i dobro ispadalo, ali sada cija god da je zelja ovaj Modric nikako mi ne pase on za Reala al hajd volio bi da grijesim, ali prije bi zadrzao Sahina i Kaku nego njega kupio.Lik je fkt nepotreban, al hajd nadam se da cu pogrijesiti.

I ovi u Realu me pocinju malo nervirati ko da je frajer Zidane u svooje vrijeme pa se tamo cjenkaju sa nekim Totenhemom kad su rekli cijenu, ovi nesto poceli glumiti eh necete 35, sad vam je 30. Pa bolje im da je da se malo usmjere na odbranu, ne moze Ronaldo i mozda Modric zabit golova kolko mogu Arbeloa, (mada je na EP bio beton, cak i ofanzivan) i Marcelo(defanziva "strasna") primit golova.
Sahin ne moze da ude u formu, isto ko i Kaka ?! i ti bi ostavio njih,pogotov ovog drugog koji ima platu od 8 milja godisnje a korisnost nula bodova.

Sahinu treba dati priliku jer je zasluzuje, al bolje da se kali negdje drugo, jer u Realu nema vremena bas za toliko cekanje.

Lukica hrvatski Cruyff :D 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2012, 00:13

Imali smo Marcela pa dodje "preplaceni kanarinac" koji odigra svaki el clasiko i uz to 33 utakmice(pretezno teska gostovanja),nije los doprinos za nekoga ko nije bio potreban.

Modricev dolazak u svakom slucaju znaci odlazak barem jednog a vrlo vjerovatno dvojice pa smanji tu listu odma.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 00:16

Oni su na pripremama s ekipom,svi su još uvijek igrači Real Madrida. 2 godine se priča o Lassovom odlasku,Kaka je trebao ići još prošle godine...

Dok jedan od njih ne ode nama ne treba Modrić.Kada ode malo je Modrić preskup za vodonošu,ali Real može to podnijet.

Na Coentraovoj poziciji smo imali samo Marcela i Arbelou(kojem to nije prirodna pozicija) jeste da je previše 30 miliona za backup beka,ali on nikad i nije trebao biti backup. Baš me zanima kako će se Modrić izborit s Granerom,Kakom,Sahinom i Lassom :D

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 31 jul 2012, 00:18

madridist je napisao/la:Ma neka dodje ,bude dobar super ,ne bude noga na ljeto , pa 30-ak milja za jedno cijelo ljeto je pussys smoke za Madrid.Ne zaboravimo da ima šanse i da Maicon zaigra u Madridu.
@D10S gdje ćeš vjerovat transfermarktu,pa saurmarkt.com je mjesto gdje se to sad provjerava,gdje ćeš nijemcima vjerovat ko da oni znaju s parama :lol: :lol:
Ja bih stvarno volio (ukoliko dodje) da odigra ne za desetku vec pedesetku,pa nek me poslije citiraju slobodno i pisu pogledaj sta je ovaj levat Džoni pisao prije transfera.
Navijam za Real,gotivim ih...kao dijete sam sve njihove poraze dozivljavao kao vlastite a tako i uspjehe,i od tada mi je ostala ljubav prema njima i uvijek ce trajati.
To sto ne pisem puno na ovoj temi ne umanjuje to,i ne cini me manjim simpatizrom od bilo kojeg forumasa.
A ovdje je glavni argument:pogledaj koju utakmicu Reala pa pricaj nesto...
Koliko sam ih samo pregledao... :|
Bog zna.

nanek

Post Postao/la nanek » 31 jul 2012, 00:19

Svrsavanje na Modrica :D ALA ZIDANE !

Frajer prosjecan igrac.Taman za Totenhema ;)

Ama i sam Modric bolan zna da ce rijetko kad igrati 90 minuta, ali levat navalio u Real.Zna da nema veceg kluba na planeti. I dan danas se zna da je Elvir Baljic "igrao" za Real. Al je Real Real!
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 31 jul 2012, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jul 2012, 00:19

Lično bi volio da dodje Maicon,da se to mjesto desnog beka riješi i da Ramos ostane u paru sa Pepeom na mjestu centralnog.
@Dzoni na istoj smo strani i potpis na taj post
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 jul 2012, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 00:21

madridist je napisao/la:Lično bi volio da dodje Maicon,da se to mjesto desnog beka riješi i da Ramos ostane u paru sa Pepeom na mjestu centralnog.
Ramos će svakako ostat na toj poziciji. Doš'o ne doš'o Maicon :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 31 jul 2012, 00:23

nanek je napisao/la: Frajer prosjecan igrac.Taman za Totenhema ;)
Medju trideset najboljih igraca svijeta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 00:24

D10S je napisao/la:
Medju trideset najboljih igraca Tottenhama.
Sklanjaj tu sramotu bolje neka ostane ovako.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jul 2012, 00:24

Dzoni je napisao/la:
madridist je napisao/la:Ma neka dodje ,bude dobar super ,ne bude noga na ljeto , pa 30-ak milja za jedno cijelo ljeto je pussys smoke za Madrid.Ne zaboravimo da ima šanse i da Maicon zaigra u Madridu.
Ja bih stvarno volio (ukoliko dodje) da odigra ne za desetku vec pedesetku,pa nek me poslije citiraju slobodno i pisu pogledaj sta je ovaj levat Džoni pisao prije transfera.
Navijam za Real,gotivim ih...kao dijete sam sve njihove poraze dozivljavao kao vlastite a tako i uspjehe,i od tada mi je ostala ljubav prema njima i uvijek ce trajati.
To sto ne pisem puno na ovoj temi ne umanjuje to,i ne cini me manjim simpatizrom od bilo kojeg forumasa.
A ovdje je glavni argument:pogledaj koju utakmicu Reala pa pricaj nesto...
Koliko sam ih samo pregledao... :|
Bog zna.

Ukoliko Perez ima lovu onda neka plati 45 mil za Modrića i neka Kaku uvali nekom za 30 mil jer tako piše na transfer market. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jul 2012, 00:26

A može i Kaku u po cijene uvalit Bayernu ko Arjena pa nek se Hoenes i društvo hebu sa njim i sa njegovom formom,povredama i sl. :lol:
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 jul 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 jul 2012, 00:27

Perez ce uvijek imat lovu dok Švabe šalju pare za hudnu Španiju.

nanek

Post Postao/la nanek » 31 jul 2012, 00:28

D10S je napisao/la:
Medju trideset najboljih igraca svijeta.
Upravo tako, za ekipu koja ima u tih 30 , 7 nominovanih, bas prosjecan igrac!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 31 jul 2012, 00:31

LBJ MVP je napisao/la: Sklanjaj tu sramotu bolje neka ostane ovako.
Budale oni iz France Footbala sto ga stavise medju 30 kandidata za Zlatnu loptu, jah. Sta ces.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 jul 2012, 00:37

Treba anketu napravit ko je za Luku,ko protiv ,koga boli qrac, i saruman ,pa da vidimo pravo stanje :lol:
Protekla sezona rekorda je najbolja nekog kluba u istoriji primera lige i nastaviti tim putem velika je zadaća, Luka,Maicon il neko treći nije mi bitno ako trener misli da će pomoći da "najbolju ekipu u istoriji" :lol: opet ostavimo 9 bodova iza nas na tabeli, bujrum, neka dodje.
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.