FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Dejo i Abdilhodzic su ekstra golmani, po meni obojica bolja od Adia, vidjet ćete
Fazon je samo što je nezgodan momenat, al možda i odličan potez, taman protiv Zete da nova jedinica stekne iskustvo i pouzdanje.
U novi boj...
Ne navijam za vas, ali fakat me nervira ova prodaja igrace kad je to nepotrebno.
Sarajevo ima sjajnu sansu da prode Zetu i ode dalje u taj neki playoff i onda dode uprava i proda golmana koji je dugo s igracima, poznaje odbranu i oni ga prodaju i tako Sarajevu otezaju prolazak u taj playoff.
A pare koje su dobili od Adilovica sigurno nisu vece od toga da se otislo u playoff i samo od tv prava bi zaradio bruku. Ovako prodas covjeka bezveze za neku sicu, a sebi otezas a da si prosao zaradio bi jos vise.
Ne mogu to da shvatim !!
Sarajevo ima sjajnu sansu da prode Zetu i ode dalje u taj neki playoff i onda dode uprava i proda golmana koji je dugo s igracima, poznaje odbranu i oni ga prodaju i tako Sarajevu otezaju prolazak u taj playoff.
A pare koje su dobili od Adilovica sigurno nisu vece od toga da se otislo u playoff i samo od tv prava bi zaradio bruku. Ovako prodas covjeka bezveze za neku sicu, a sebi otezas a da si prosao zaradio bi jos vise.
Ne mogu to da shvatim !!
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ima nešto u pozadini vjerovatno razlog ovom potezu. Uprava je do sada pravila odlične poteze pa je vjerovati i ovomeParanoja je napisao/la:Ne navijam za vas, ali fakat me nervira ova prodaja igrace kad je to nepotrebno.
Ne mogu to da shvatim !!
U novi boj...
Nema pozadine. Samo se pravi medvjeda usluga klubu. A samom logikom se moze doci da bi vise zaradili od playoff, nego od prodaje Adilovica (bar dok traje sve ovo) kad se ispadne neka onda ide. I sta si uradio ako ces prodati sad pola ekipe...nista. Evo vidim dosao neki stoper( ne znam kakav je) ali to je sigurno znak da Torlak ubrzo ide...powerplay je napisao/la:Ima nešto u pozadini vjerovatno razlog ovom potezu. Uprava je do sada pravila odlične poteze pa je vjerovati i ovomeParanoja je napisao/la:Ne navijam za vas, ali fakat me nervira ova prodaja igrace kad je to nepotrebno.
Ne mogu to da shvatim !!
Uprava je Adiju izašla u susret, nema tu šta biti nejasno. Paralelno sa ovom ponudom iz Grčke koja je stigla za Adilovića se odmah i probalo dogovoriti sa Bandovićem, tako da je to ustvari ispalo isto, možda smo i bolji posao uradili. Svaka čast Adiju, ali svi će reći da je Bandović mnogo bolji golman. Nema se razloga pljuvati po ljudima iz uprave ili Adiju, dogovor je pao i sve je u najboljem redu. Bezveze neko narušava atmosferu, ovi koji su bolje upućeni znaju o čemu pričam. Obje strane su zadovoljne, ustvari ne obje, jer uprava Veleža i dalje žali za Dejom, ali na kraju se ispostavilo da ugovora crno na bijelo nije bilo, već da je to bio usmeni ugovor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Adilovic ode za fine pare(bile one i ona minimalna svota sto se spominje).
a i on sam ima 29 godina i mozda zadnji voz da konacno zaradi neke pare od lopte.
a zamjena je vec bila spremna u vidu Bandovica vjerovatno i boljeg golmana od Adia.
treba se prilagoditi ?
pa nije zadnji vezni il napadac vec golman jbt svakako je Torlak bio najglasniji u odbrani i sa Adiom.
a Zetu s ovim il onim se svakako treba i mora proci sto ce dati dodatne 2,3 sedmice za "uigravanje" Bandovica s ekipom.
a i ovaj stoper novi sto je dosao sumnjam da ce biti zamjena za Torlaka,pa i da bude zamjene se ocigledno dovode na vrijeme a ne bez ikakvog plana sta poslije odlaska bilo kojeg igraca.
a i on sam ima 29 godina i mozda zadnji voz da konacno zaradi neke pare od lopte.
a zamjena je vec bila spremna u vidu Bandovica vjerovatno i boljeg golmana od Adia.
treba se prilagoditi ?
pa nije zadnji vezni il napadac vec golman jbt svakako je Torlak bio najglasniji u odbrani i sa Adiom.
a Zetu s ovim il onim se svakako treba i mora proci sto ce dati dodatne 2,3 sedmice za "uigravanje" Bandovica s ekipom.
a i ovaj stoper novi sto je dosao sumnjam da ce biti zamjena za Torlaka,pa i da bude zamjene se ocigledno dovode na vrijeme a ne bez ikakvog plana sta poslije odlaska bilo kojeg igraca.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Milsim da stoper neće moći biti registrovan zbog Bandovića, nisam siguran koliko igrača možeš prijaviti nakon drugog predkola.Raul_64 je napisao/la:Adilovic ode za fine pare(bile one i ona minimalna svota sto se spominje).
treba se prilagoditi ?
U novi boj...
- BordoGigant
- Kontakt:
Ne sporim ja Bandovicem kvalitet, da pace mislim da je odlicna zamjena za Adija, ali ipak ovo je sve ispalo malo prebrzo i isforsirano... Sretno nasem novom golmanu!
Nije stvar u tome. Isto tako nekad kvalitet i nije toliko bitan, kad si ti uigran s ekipom kao Adi. Sto se tice Deje istina je da bolji golman od Adija, ali to ne mora znaciti da AKO bude branio protiv Zete ( a sigurno nece) da ce biti bolji od Adija, jer kazem ima milion drugi stvari koji su bitniji da golman poznaje svoju zadnju liniju, da dobro saraduju. Evo ti primjera greske Zelje, bolje bi bilo da je branio Guso bar jos evropu jer je proveo cijelu sezonu s igracima, nego Antolovic koji ne poznaje toliko odbranu kao Guso. Antolovic isto tako odlican golman kao Bandovic. Greska velika KOJA moze kostati Sarajevo prolazka...kazem koja moze.High je napisao/la:Uprava je Adiju izašla u susret, nema tu šta biti nejasno. Paralelno sa ovom ponudom iz Grčke koja je stigla za Adilovića se odmah i probalo dogovoriti sa Bandovićem, tako da je to ustvari ispalo isto, možda smo i bolji posao uradili. Svaka čast Adiju, ali svi će reći da je Bandović mnogo bolji golman. Nema se razloga pljuvati po ljudima iz uprave ili Adiju, dogovor je pao i sve je u najboljem redu. Bezveze neko narušava atmosferu, ovi koji su bolje upućeni znaju o čemu pričam. Obje strane su zadovoljne, ustvari ne obje, jer uprava Veleža i dalje žali za Dejom, ali na kraju se ispostavilo da ugovora crno na bijelo nije bilo, već da je to bio usmeni ugovor.
Da, da, i ja se toga bojim. Neki će reći da golman i nema neku ulogu u OVIM utakmicama, ali itekako da ima. Golman je pola ekipe, i svaki najmanji strah ili nesigurnost će imati strašne posljedice. Zato je i meni žao-samo zbog ovog što sam napisao, i zbog toga što mi je Adi drag momak. Ali nadam se da će sve ispasti kako treba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Suprotno, Adi je otišao za male pare.
Na stranici kluba se objavljuju samo zvanicne informacije.aleksandar_veliki je napisao/la:Fine pare? Ljudi zivimo li mi u istom gradu. Kada ce se zvanicno izaci u javnost sa tim da je Bandovic novi igrac Sarajeva, do sada je na sluzbenoj uvijek u sekund izlazilo, a gle za Bandovica jos nista nema. Zasto? Mozda nema mjesta na stranici od onih vocki ili? Nemojte me pogresno shvatiti, ali nekad me nervira to slijepo vjerovanje. Fine pare, pa dajte fino na stranicu i objavite kolike su te pare. Cini mi se da ovaj portal u subotu objavi za transfer Adilovica, a Uprava suti, cini mi se da ovaj portal objavi za ponudu Ludogoreca za Saida, a klub suti. Zasto, zbog cega. I molim vas, nemojte mi one price, nas klub, nasa stvar, odmah da vam kazem da nije nista vise vas nego moj.Raul_64 je napisao/la:Adilovic ode za fine pare(bile one i ona minimalna svota sto se spominje).
treba se prilagoditi ?
Ako bandović ima čiste papire branit će. Ako nema sumnja da će ga velež pustiti da pređe kod nas. Ali vidim da su pojedini ovu situaciju jedva dočekali da malo zakuhavaju. Sva sreća pa su to oni čija se niti jedna najava nije obistinila.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Evo Aco ja ću ti reći, al da ne obrišeš i ovaj post
Ovaj portal ima ljude koji non stop traže informacije, recimo ponuda za Saida i prelazak Adia je čisto prepisan sa grčkih portala, bez da je iko nazvao FKS i provjerio info, ali šta ćeš to su novinarska posla. Do sada uprava FKS ništa nije objavila dok to nije 100% završeno, što znači kad vidiš na portalu FKS-a znaš da je sigurno tako a ne rekla kazala kako rade današnji novinari. Da se kladimo da sad jedan grčki portal objavi da je transfer Adia propao, da bi ista info hladno svanula na našim portalima u roku od 5 minuta. Ako želiš ovo ti mogu potkrijepiti linkvima tekstova koji su izlazili neposredno prije vijesti na našim portalima. Kao što ti reče, sigurno jedan klub radi u 23:30 pa može dati izjavu za javnost da je prodan igrač
. To ti ga nekako tako dođe.
Sad odoh laano na spavanjac valja sutra raniti prije posla kupiti kartu , noć svima
P.S. Banda je došao sa papirima u rukama
Ovaj portal ima ljude koji non stop traže informacije, recimo ponuda za Saida i prelazak Adia je čisto prepisan sa grčkih portala, bez da je iko nazvao FKS i provjerio info, ali šta ćeš to su novinarska posla. Do sada uprava FKS ništa nije objavila dok to nije 100% završeno, što znači kad vidiš na portalu FKS-a znaš da je sigurno tako a ne rekla kazala kako rade današnji novinari. Da se kladimo da sad jedan grčki portal objavi da je transfer Adia propao, da bi ista info hladno svanula na našim portalima u roku od 5 minuta. Ako želiš ovo ti mogu potkrijepiti linkvima tekstova koji su izlazili neposredno prije vijesti na našim portalima. Kao što ti reče, sigurno jedan klub radi u 23:30 pa može dati izjavu za javnost da je prodan igrač
Sad odoh laano na spavanjac valja sutra raniti prije posla kupiti kartu , noć svima
P.S. Banda je došao sa papirima u rukama
U novi boj...
Niko od njih nije nista potpiso,zato nista i nema na zvanicnoj stranici,ne znam u cemu je problem.Jel to na zvanicnoj stranici kluba treba spekulacijama da se bave?aleksandar_veliki je napisao/la:soe, Adi je zvanicno u Grckoj, nije objavljeno, zvanicno je stigla ponuda za Saida, nije objavljeno, Bandovic nije zvanicno clan Sarajeva, nije objavljeno. Sazeo ukratko, dakle i sam kazes zvanicne, sto znaci da Dejo jos nije clan kluba, za Adija se mozda i malo suti radi cetvrtka.
Nije.
Daj ba sve se zna i sve je jasno ko dan. Ne budite djeca kad u obdansitu kazu postoji djeda mraz svi mrdaju glavom. Zvanicno je potpisao Bog zna. Nikad u javnost niste izasli s nekim igracim za koliko je prodan.soe je napisao/la:Niko od njih nije nista potpiso,zato nista i nema na zvanicnoj stranici,ne znam u cemu je problem.Jel to na zvanicnoj stranici kluba treba spekulacijama da se bave?aleksandar_veliki je napisao/la:soe, Adi je zvanicno u Grckoj, nije objavljeno, zvanicno je stigla ponuda za Saida, nije objavljeno, Bandovic nije zvanicno clan Sarajeva, nije objavljeno. Sazeo ukratko, dakle i sam kazes zvanicne, sto znaci da Dejo jos nije clan kluba, za Adija se mozda i malo suti radi cetvrtka.
Ovo nije niko jedva docekao...ovo je realnost da od veliki uspjeha nema nista o kojim i vi i ja sanjamo ...
Paranoja je napisao/la:Daj ba sve se zna i sve je jasno ko dan. Ne budite djeca kad u obdansitu kazu postoji djeda mraz svi mrdaju glavom. Zvanicno je potpisao Bog zna. Nikad u javnost niste izasli s nekim igracim za koliko je prodan.soe je napisao/la:Niko od njih nije nista potpiso,zato nista i nema na zvanicnoj stranici,ne znam u cemu je problem.Jel to na zvanicnoj stranici kluba treba spekulacijama da se bave?aleksandar_veliki je napisao/la:soe, Adi je zvanicno u Grckoj, nije objavljeno, zvanicno je stigla ponuda za Saida, nije objavljeno, Bandovic nije zvanicno clan Sarajeva, nije objavljeno. Sazeo ukratko, dakle i sam kazes zvanicne, sto znaci da Dejo jos nije clan kluba, za Adija se mozda i malo suti radi cetvrtka.
Ovo nije niko jedva docekao...ovo je realnost da od veliki uspjeha nema nista o kojim i vi i ja sanjamo ...
AKO BOG DA GLEDAT CES FK SARAJEVO U GRUPNOJ FAZI EL
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Adilović u Grčkoj i nije još potpisao za tim iz Grčke, u sličnoj situaciji je i Bandović na drugoj strani. Trenira sa našom ekipom, ali nije potpisao. Sve će se znati ovih dana, to je to.
- skyisthelimit
Paranoja je napisao/la:
ma jel sad je ovo sve dosad ucinjeno neuspjeh
Tacno mozda i jest neuspjeh jer je u pitanju Sarajevo tim koji je bio na pragu grupne faze evropa lige protiv Cluja i eventualno novo ispadanje je neuspjeh taman da nas izbaci L'pool, Lazio, Inter ... Ali ja sam ipak realan i smatram da vise od play offa Sarajevo ne moze i da bi sami ulazak u 4 pretkolo bio veliki uspjeh gledajuci preostale bh klubove ove godine
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Proximic i 29 gostiju.