Neam ja pojma, nije moje da razmisljam umjesto koga ce igrati, nek Tito sa tim razbija glavu..M4kaveli je napisao/la:A umjesto koga bi igro ?
Jedino da Villu zbog godina mijenja ..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa recimo da bi tada dobiti strasnu sirinu u napadu, i samim tim bi se umanjile sanse da nas Messi nosa citavu sezonu odnosno da sam postize golove.M4kaveli je napisao/la:A umjesto koga bi igro ?
A cim je veca i bolja konkurencija, igraci se vise trude da dodju do prvih XI, sto moze bit samo bolje. Tako da bi Tito u odredjenim trenucima bio na slatkim mukama.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 01 avg 2012, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
[youtube][/youtube]
jedva cekam da se oporavi i da ga napokon vidimo na ovim pripremnim utakmicama..
jedva cekam da se oporavi i da ga napokon vidimo na ovim pripremnim utakmicama..
messilla je napisao/la:Pa recimo da bi tada dobiti strasnu sirinu u napadu, i samim tim bi se umanjile sanse da nas Messi nosa citavu sezonu odnosno da sam postize golove.M4kaveli je napisao/la:A umjesto koga bi igro ?
A cim je veca i bolja konkurencija, igraci se vise trude da dodju do prvih IX, sto moze bit samo bolje. Tako da bi Tito u odredjenim trenucima bio na slatkim mukama.
Do prvih 9 ili jedanaest ?
P.S. Medical all clear for David Villa !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Au, pošteno sam se zajeb'oM4kaveli je napisao/la:Do prvih 9 ili jedanaest ?
Jedanaest naravno.
Ispravljeno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jel neko gledo ovog malog iz UAE .. ako nije nek obavezno pogleda !
Kako kazu, UAE ima novog Messija.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel moguce da ovoliko podsjeca na Lea ?
Ustvari ovaj mali je spoj Xavija i Messija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
meni ne podsjeca na messija al nikako,kretnje su totalno razlicite a izgled pogotovoM4kaveli je napisao/la:Jel neko gledo ovog malog iz UAE .. ako nije nek obavezno pogleda !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ako se može dovesti za male pare why yes no?barca_87 je napisao/la:meni ne podsjeca na messija al nikako,kretnje su totalno razlicite a izgled pogotovoM4kaveli je napisao/la:Jel neko gledo ovog malog iz UAE .. ako nije nek obavezno pogleda !
.
vidim mnogo se cesto pise o neymaru, al ja mislim da njegov dolazak zavisi sad iskljucivo od davida vilje, sta ce biti s njim, u kakvom je stanju, hoce li mozda nekuda i otici itd. mislim da ce vilja ostati barem do januarskog prelaznog, da se vidi u kakvom je stanju, ako se ne bude mogao vratiti u staru formu, tada vjerovatno dolazi neymar, ako se vilja pokaze, onda neymar dolazi sledeceg ljeta, to je neki plan o kojem se pise vec duze vremena i koji je najrealniji, pominje se cak i neka cifra od 26 miliona za neymara plus onih 10 miliona koje je klub vec uplatio kao kaparu, tako da nece biti nesto extremno skup i bice to sjajan transfer. mislim da su male sanse da nam dodje neymar vec u ovom prelaznom roku, po meni jedino ako vilja negdje ode
pise se i o aggeru posto su pregovori oko martineza skoro i definitivno propali, tako da bi agger mogao uskoro pojacati svetinju
pise se i o aggeru posto su pregovori oko martineza skoro i definitivno propali, tako da bi agger mogao uskoro pojacati svetinju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Neymar --- Messi ---- Alexis
+ rotacije svake minute
'bem ti
Jest' da su sva trojica napadača džepna izdanja, al' jbg ...
+ rotacije svake minute
'bem ti
Kako to mislis za Messija ?mandraX je napisao/la:Neymar --- Messi ---- Alexis
+ rotacije svake minute![]()
'bem ti![]()
Kad Villa i Afellay proigraju ove sezone Abd, mnogi ce promjeniti pricu i niko više nece pomenuti Neymara 
Nevjerovatno
Naklon do groba
[youtube][/youtube]
Naklon do groba

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
ripper je napisao/la:Kad Villa i Afellay proigraju ove sezone Abd, mnogi ce promjeniti pricu i niko više nece pomenuti Neymara
Da hoce Alcantara proigrat.
I onda bi falio jos jedan dobar stoper kao back-up Puyolu, Piqeu i Mascheranu.
[youtube][/youtube]ripper je napisao/la:Kad Villa i Afellay proigraju ove sezone Abd, mnogi ce promjeniti pricu i niko više nece pomenuti Neymara
Samo za tebe.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sta je ovo ljudi, katalonski sport pise da su sati u pitanju oko dogovora o prelasku songa iz arsenala u barcu, natezanje je izmedju 15 i 20 miliona odstete
haman je ovo nesto ozbiljno, ne znam odakle sad njega iscupase, izgleda da je sve ovo vrlo ozbiljno i da bi se mogao desiti ovaj transfer vrlo brzo, a ja ne znam sta reci, koju poruku porati
sto se tice aggera i tu je napeto, vidjecemo veceras hoce li nastupiti za liverpool u pretkolu, pise se da ga u liverpoolu opasno namjeravaju prodati barci ili citiju i ako veceras ne zaigra, ode najvjerovatnije,
haman je ovo nesto ozbiljno, ne znam odakle sad njega iscupase, izgleda da je sve ovo vrlo ozbiljno i da bi se mogao desiti ovaj transfer vrlo brzo, a ja ne znam sta reci, koju poruku porati
sto se tice aggera i tu je napeto, vidjecemo veceras hoce li nastupiti za liverpool u pretkolu, pise se da ga u liverpoolu opasno namjeravaju prodati barci ili citiju i ako veceras ne zaigra, ode najvjerovatnije,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Konta li Barca igrati jos koju pripremnu utakmicu ?
Ako neko zna, volio bi da mi napise ovdje.
Kad, gdje, u kol'ko, protiv koga i tako to
Ako neko zna, volio bi da mi napise ovdje.
Kad, gdje, u kol'ko, protiv koga i tako to
PSG 04/08 @ 19:45
Man Utd 08/08 @ 20:00
D. Bucharest 11/08 @ 19:15
Man Utd 08/08 @ 20:00
D. Bucharest 11/08 @ 19:15
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.