OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Luka
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Luka » 29 jul 2012, 02:05

Sto se tice apaca i placanje ulaznice..nema potrebe prozivat upravu,svugdje se placaju ulaznice i svi navijaci placaju kartu a jos pogtovo sto ej slucaj kod nas mi igramo na gostujucem stadionu domace utakmice..aa vidim vecina tamo drzi dvolitru u rukama,za te pare mogla je se platit karta jos marku dodat i eto ulaznice...al ajd mi trebamo bit ljuti na opstinu i prozivat je na svaki moguci nacin da nam stadion pravi sto prije,jer blizu 200 000 km se izdvojilo na gradksi poligon ,a bolje bi bilo da su se te pare ulozile na stadion,mi smo krivi svi sutimo niko nije digo glas zbo te odluke,a vidim veceras radovu s use poceli i zivodit na poligonu...SRAMOTA ZA OPSTINU I GRADSKE VIJECNIKE...GRADACANI HVALA VAM NA PSOJETI DANAS,I NADAM SE DA CE TE NAM DATI PODRSKU I U PREMIJER LIGASKIM UTAKMICAMA..
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jul 2012, 07:58

nadam se a ce vas doci bar 800 na utakmicu ali nesto nevjerujem.iz gradacca ce sigurno biti i do 400-500 ljudi.i velika vecina ce vam dati podrsku da pobjedom krenete u sezonu..eto svi spominjemo igrace a niko trenera ja mislim da je on najslabija karika i da cete novog trenera vec traziti oko 5-6 kola :) nije mi bas ulio neko posebno povjerenje na ovoj generalnoj probi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 jul 2012, 09:38

astra1922 je napisao/la:dobar ordagic buducnost je vaseg kluba,brzi se izgleda vraca u formu u najboljem trenutku.za utakmicu sa goskom morate popraviti pristup i mislim da bi trener morao bolje pripremiti ekipu psiholoski,jer u premijer ligi nece vas maziti sudije nama faula na guzove igraci se moraju boriti za svaku loptu nema padanja kao sto je danas onaj ope i brzi radili.mora se uci odlucno i od pocetka pokazati gosku da nema sta traziti.do pobjede se moze doci samo ako svi budu disali kao jedan :) sretno imat cete veliku posjetu opet od nas :)
Nema se šetat po terenu.. morati će oni dobro onaj dres znojem natopiti da bi pobijedili, i to svi.. i jače u duel, i ne valjati se bezveze..

Nije neka igra na pripremnim tekmama bila, ali napomenuti ću da smo prošle sezone još lošije igrali pripremne kad smo Dizdarušu ili Šamac jedva pobjeđivali.. pa smo prvo kolo otišli u Kladušu i 0-3 .

Zato neću da govorim kao pesimista, mada po prikazanom, stalno nešto fali. Jednu tekmu loša odbrana, jednu sreda , evo juče niko nije centaršut kako treba uputio svi u golmana :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 29 jul 2012, 21:37

blue815 je napisao/la: i sta ce ti bolan u potpisu fk sarajevo kad je pola apacha uz zelju i manijake cc
A sta to znaci smije se samo Zeljo simpatisati? :D
Zanimljivo...
I ja kada bih morao birati izmedju Zelje i Sarajeva bih izabrao Sarajevo, mada mi je svejedno,al et... Smijemo li mi koji smo "drukciji" po tom pitanju dolaziti na utakmice, ili moramo mijenjati klubove :(

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 29 jul 2012, 21:48

PirloSTB je napisao/la:
blue815 je napisao/la: i sta ce ti bolan u potpisu fk sarajevo kad je pola apacha uz zelju i manijake cc
Zanimljivo...
I ja kada bih morao birati izmedju Zelje i Sarajeva bih izabrao Sarajevo, mada mi je svejedno,al et... Smijemo li mi koji smo "drukciji" po tom pitanju dolaziti na utakmice, ili moramo mijenjati klubove :(
jesam li ja to negdje napisao da se zabranjuje dolazak na utakmice "drukcijima" ?
iskreno bmK ko za koga navija, ja znam za koje klubove sam se opredijelio :) svoj ti poso :*

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 30 jul 2012, 23:27

Jel to to što se tiče prijelaznog roka il će se još ko dovest ?

Moja prognoza Gradina-GOŠK 1:0 Damir Smajlović strijelac.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jul 2012, 08:36

Smajlović neće ni igrati izgleda, šio je u subotu na glavi povredu (3 kopče).

A što se tiče rezultata .. oni su tanki sa odbranom i golmanom, a i mi isto sa odbranom. Alić nema pravo nastupa prvo kolo, tako da će Zukić igrati sa Zoletićom na stoperskom mjestu.

Tako da moglo bi pasti tu golova ako ne budu igrali bunker kao zadnji put kad smo snjima igrali (0 0 u Srebreniku).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jul 2012, 08:43

Zaboravili smo se zahvaliti Općini na izgrađenoj tribini. Ha ha . Radovi nisu ni počeli, samo travuga raste. Ne znam zašto su obećavali toliko, po sjednicama, još snimali video na stadionu i obećaju kako će se ovde igrati PL. Al malo sutra. Da hoće makar organizovati koji autobus za utakmicu u subotu, ali ništa ni to. Izgleda da će bar 1/4 navijača biti prinuđena da kući ostane i prati rezultat preko neta :?

A svi se pitaju što su nam da li podršku da uđemo, kad nećemo vidjeti utakmice na kraju u Srebreniku :D Čekaju izbore izgleda, a zna se ko će ispaštati do tad. A izbori su (dan-dva možda razmaka) kad Gradina igra sa Željom.
Čak vidim i poligon hoće raditi, izdvojili su pofajn para za to. Super, možemo se preseliti i na poligon.

A evo jedne slike koju nađoh na grupi Gradine:

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

beglerbeg
Kontakt:

Post Postao/la beglerbeg » 31 jul 2012, 10:40

Pišu se raznorazne gluposti što se tiče poligona. Novac za adaptiranje gradskog poligona je bukvalno donacija. Haman pa nema nikakve veze sa budžetom općine. To je novac koji je po projektu povučen iz jednog od fondova. Tako da priče koje govore da je bolje te pare preusmjerit na gradnju stadiona nemaju apsolutno nikakve veze sa zdravim razumom. Informišite se pa lupetajte. Pitajte starije ako ne znate sta je budžet i kako se troše budžetska sredstva.

Izvod iz nekog članka...
Projekat uređenja centra grada Srebrenika i gradskog poligona ukupne vrijednosti 71.153,00 KM realizovati će firma "Hidromont" d.o.o. Srebrenik. Kako je istakao Bogdan Popović, koordinator radno intenzivnog projekta u BiH Fonda otvoreno društvo BiH planirano je da se projekat realizuje u periodu od dva mjeseca, a isti se finansira iz sredstava Fonda za hitne namjene Fonda otvoreno društvo BiH, koji je osnovao Džordž Soroš sa namjerom da podrži projekte u državama južne i srednje Evrope, koji treba da pomognu onim kategorijama stanovništva koje su najviše pogođene ekonomskom i finansijskom krizom. Općina Srebrenik je, uz još 19 BiH općina, identifikovana kao korisnik ovih sredstava, na čemu se zahvaljujem Fondu ali vrijedi pohvaliti rad našeg koordinatora Ibrahima Smajlovića kao i ostalih uključenih uposlenika, koji su ponudili kvalitetne projekte-istakao je načelnik Mehmed Bajrektarević.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 jul 2012, 11:34

beglerbeg je napisao/la:Pišu se raznorazne gluposti što se tiče poligona. Novac za adaptiranje gradskog poligona je bukvalno donacija. Haman pa nema nikakve veze sa budžetom općine. To je novac koji je po projektu povučen iz jednog od fondova. Tako da priče koje govore da je bolje te pare preusmjerit na gradnju stadiona nemaju apsolutno nikakve veze sa zdravim razumom. Informišite se pa lupetajte. Pitajte starije ako ne znate sta je budžet i kako se troše budžetska sredstva.

Izvod iz nekog članka...
Projekat uređenja centra grada Srebrenika i gradskog poligona ukupne vrijednosti 71.153,00 KM realizovati će firma "Hidromont" d.o.o. Srebrenik. Kako je istakao Bogdan Popović, koordinator radno intenzivnog projekta u BiH Fonda otvoreno društvo BiH planirano je da se projekat realizuje u periodu od dva mjeseca, a isti se finansira iz sredstava Fonda za hitne namjene Fonda otvoreno društvo BiH, koji je osnovao Džordž Soroš sa namjerom da podrži projekte u državama južne i srednje Evrope, koji treba da pomognu onim kategorijama stanovništva koje su najviše pogođene ekonomskom i finansijskom krizom. Općina Srebrenik je, uz još 19 BiH općina, identifikovana kao korisnik ovih sredstava, na čemu se zahvaljujem Fondu ali vrijedi pohvaliti rad našeg koordinatora Ibrahima Smajlovića kao i ostalih uključenih uposlenika, koji su ponudili kvalitetne projekte-istakao je načelnik Mehmed Bajrektarević.
Spomenuo sam poligon kroz priču. On nema nikakve veze, jer su i bez njega obećavali sve.. ima i video na srebrenik.net Načelnik Meša na stadionu Gradine i priča.. zna se na šta sam mislio, a poligon manje više nebitno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 31 jul 2012, 16:16

blue815 je napisao/la:
PirloSTB je napisao/la:
Zanimljivo...
jesam li ja to negdje napisao da se zabranjuje dolazak na utakmice "drukcijima" ?
iskreno bmK ko za koga navija, ja znam za koje klubove sam se opredijelio :) svoj ti poso :*
Dolazi mi se na utakmicu pa reko bolje da provjerim, ako je kakva zabrana da ostanem kući :D :* i tebi :)

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 31 jul 2012, 16:50

Dolazi mi se na utakmicu pa reko bolje da provjerim, ako je kakva zabrana da ostanem kući :D :* i tebi :)[/quote]
Kao sto rekoh Svoj ti poso ;)

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 01 avg 2012, 12:04

Momci, očekivanja za subotu.
Hajmo malo raditi, imal povreda, kakva je atmosfera u klubu i sl.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 avg 2012, 17:14

Nexus je napisao/la:Momci, očekivanja za subotu.
Hajmo malo raditi, imal povreda, kakva je atmosfera u klubu i sl.
Da imamo stadion sigurno bi bilo to - to i extra atmosfera bi bila :mrgreen:

ili makar da organizuju koji autobus ovi iz općine za subotu, ali ni to :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 01 avg 2012, 19:00

Pa nije valjda da je takva situacija u klubu.
Nemoj da me zezaš.

Pa GoŠK je odlična prilika da startate pobjedom u Premijer ligi, a vi svi pognute glave.

Daj više informacija, jako je btno da znam na čemu ste do pred samu utakmicu.
Hajde malo zovite ljude, komšije i ostale, Srebrenik je mal grad, svako svakog zna.
Neko nesto zna vie i svi na tribine, gdje god da igrate i da dobijete GOSK.
Ajmo momci

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 01 avg 2012, 19:07

Ma bit ce nas dole u gradacu,vecinom svako ide autom ..gradina ce imat podrsku sa tribina,u to nemea sumnje...NAPRIJED CETO PLAVA NEK SE CUJE TVOJA SLAVA...
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 avg 2012, 19:33

Nexus je napisao/la:Pa nije valjda da je takva situacija u klubu.
Nemoj da me zezaš.

Pa GoŠK je odlična prilika da startate pobjedom u Premijer ligi, a vi svi pognute glave.

Daj više informacija, jako je btno da znam na čemu ste do pred samu utakmicu.
Hajde malo zovite ljude, komšije i ostale, Srebrenik je mal grad, svako svakog zna.
Neko nesto zna vie i svi na tribine, gdje god da igrate i da dobijete GOSK.
Ajmo momci
Zafrkan je gošk sigurno, ali svi se nadamo naravno 3 boda, uz podršku sa tribina.

Vjeruj da ne znam kakva će brojka biti, od našeg naroda se nikad ne zna. Ali sigurno je da će biti najmanje i 200-300 Gradačačana.

PS: Odakle si majstore? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 avg 2012, 20:14

Stigli su certifikati za Kataneca i Savića tako da će moći nastupiti.

Ali trenutno nemamo ni jednog stopera . Mikelini je povrijeđen, Alić ima kaznu za prvu utakmicu dok Zukiću još nije stigao certifikat iz Austrije tako da je vrlo moguće da neće nastupiti.

Zoletić popunjava mjesto stopera, i izgleda da će još jedan igrači iz veznog reda preći na stopera. To će biti Muminović (Sale). Visok je makar :D Igrao je protiv Modriče stopera.

Valja biti ko na iglama 90+ minuta :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 01 avg 2012, 21:51

Benjo dobro si rekao ko na iglama...sale u pripremnoj protiv radnika mi se cinio dosta traljavo i slabo,a i katanec onaj ja mislim zuco jel i on mi se cini trlajav igrac i smotan onako fizicki akd ga gledam..nadam se da grijesim..ma bit ce nas iz sreb preko hiljade,cujem dosta ljudi prica o utakmici ..
MOdric..MOdric..MOdric..

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 01 avg 2012, 23:47

Izgleda zbog tog kako kažeš "traljavog" koji je uletio nekom lovu ste našeg Borogovca ostavili na cjedilu,iako ste ga vi tražili da dođe.Kaže mi jedan naš bivši ,a koji igra za vas sad da je Borogovac bio jedan od najboljih igrača,da je unio svježinu u igru,sigurnost ali izgleda pare nikom nije dao,i još najgore cijelo vrijeme momku tražili ispisnicu i kad je ovaj donio oni mu leđa okrenuli.Još sebi ne mogu da dođem kad sam to čuo, da se onakvom momku može uraditi tako nešto,kao i to da tako neki ljudi rade na štetu svog kluba,a tu hljeb zarađuju.Sad razumijem Husića.Vidio momak sa kim ima posla.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.